Zoozi
Abikokk 2010-01-08 16:22:45 |
Sasha:
Tegin kaks erivärvilist vorstikest ja ühendasin need omavahel. Natuke väänasin ja muljusin ka :)
Lõunaks sinepiräimed rukkileivaga. Mandariinid.
Õhtuks keedukartul ja heeingas (peet, hapukurk, sibul, muna, till, hapukoore-majoneesikaste).
Magusaks eilne Firenze tort, mis oli täna isegi parem.
Oot-oot! Kuidas sa seda tainast vormisid, et need selliseks laiguliseks saada? |
|
Kirsike
Abikokk 2010-01-08 16:33:16 |
Eile oli Janssoni kiustatus, kõrvale ämma tehtud pangesalati moodi salat a marineeritud kurk, magusaks šokolaadi-riisipuding. Kiivi-jogurti jäätist oli ka, see meeldis lastele kõige rohkem. Täna kartul ja hakklihakaste. Saia ja leiba küpsetan ka, nii et magusat ei tule. | |
Enely100
Abikokk 2010-01-08 18:18:57 |
Täna oli natuke parem enesetunne ja päev möödus peamiselt köögis lapse toiduvarusid täiendades. Selle kõrvalt sai siis lõunaks tehtud singi-ananassipitsat ja seda kohupiimakooki. Õhtuks melon ja banaanid. | |
Teeleke
Abikokk 2010-01-08 20:13:35 |
Niii lõuna- kui ka õhtusöögiks oli kartulipuder kapsa-hakklihahautisega (kasutasin Hiina kapsast ja minu meelest tuli parem välja kui tavalise kapsaga). | |
Seenekas
Abikokk 2010-01-08 20:24:31 |
Praetud lõheliblikad, suvikõrvitsa ja sibluga risotoga. Kastmeks hapukoore-majoneesikaste ohtra tilliga ja lisandiks tomati-sibulasalat, mis on suvest toorsalatina säilitatud. Üllatavalt hea, ainult sibulad on pehmaks läinud, tomat maitseb täisesti suviselt. Maiustasime tikrimoosiga röstsaiaga. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-01-08 20:32:37 |
Lõuna ajal käisid kaks head kolleegi külas koos laste-meestega. Kuna üks meestest oli välismaa mees, kes tegeleb Ida-Euroopa poliitika uurimisega :P, siis pakkusin oma maitsvat lihata peedisuppi (Kristjanile jäi suurest potitäiest napp taldrikutäis, sest kõik täiskasvanud võtsid topeltportsu ja seitsmene Mia teatas, et imehea supp on ja sõi samuti kaks suurt taldrikutäit), lisaks rukkileiba ja odrajahukaraskit.
Magustoiduks "eksootiline" metsamari, pohl :) Laual olid õuna-pohlakissell, pohla-kohupiimakreem ja toskakattega pohlakooki.
Joogiks jõhvikajook ja mangomahl ning Clippersi tee (purpur-siilkübaraga).
Õhtul sõi Kristjan sama suppi, mina veel tüki kooki. Mandariine ka.
|
|
Aurora
Abikokk 2010-01-08 21:48:02 |
Sõin võis ja koores hautatud lillkapsast (Kalorid-kalorid, aga hea on ju. Nagu ma sakslannast sõbrannagi ütleb, kõik mis on maitsev sisaldab paraku koort ja võid) ja kausikooki. | |
Aire1
Abikokk 2010-01-09 10:05:02 |
Eile õhtul jõudsime hilja koju, tegin siis kiiresti pannkooke kus kasutasin riisiputru ploomidega. | |
Juc
Abikokk 2010-01-09 12:56:17 |
Pille:
Vot just neid kaunu ma mõtlengi. ma väga loodan, et neid selleks ajaks saada on, kuna ma olen neist väikestviisi sõltuvuses! :) Praegugi näksin järjekordset kotitäit hiliseks lõunaks! Juc:
Hetkel müüakse seal küll lihtsalt puhastatud sojaube. Kaunu (ehk siis neid, mida jaapani söögikohtades edamame nime all müüakse) pole juba mitu kuud.Kes teab, äkki teie pere naasmise ajaks on jälle sortimenti võetud :DEile lõunaks jälle kotitäis aurutatud edamame ube. Lugesin ühtest vanast Pille jaapaniteemalisest postitusest, et neid müüakse NOPis ka. Kas selline õnn saab tõesti tõsi olla? :) http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Redfox
Abikokk 2010-01-09 13:31:00 |
esimene lõuna kell 12 oli nüüd oahautis, võileib tursaga, kliiküpsiseid pohlamoosiga ja odrakohvi sojapiimaga | |
| << < 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 > >> | ||