Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2010

Vandiste
Abikokk
2010-11-19 21:14:47
Lõunaks (veise)hakkliha-aedviljahautis koos pennedega, õhtuks kiirelt piima-nuudlisupp.
Zoozi
Abikokk
2010-11-19 22:48:41
Lõunaks Cocos piimakohv, seenepirukas ja shokolaadimuffin, mida laps pärasty esimest ampsu ära põlgas, kuna sees oli kirsimoos. Muffin oli tegelikult üsna mõnus. Õhtuks plaanisin üht ja teist, kuid koju saabudes jõudsin meelt muuta vähemalt kümme korda :) Lõpuks tegin kiiruga täidetud cannelonisid. Väga maitsev oli. Tegin kohe suure portsu, et jätkuks ka sõbrannale, kes pidi külla tulema, aga sõime hoopis kõik ise ära :) Sõbrannaga jõime ingveri-sidruniteed ja sõime vahvleid :)

Zoozi tegemised

Kessu343
Abikokk
2010-11-20 17:04:27
tänane päev on vegetaarne :D lõunaks kartuli-porgandi püreesupp suitsujuustu ja tüümianiga.
Zoozi
Abikokk
2010-11-20 17:47:28
Kõrvitsa-speltakruubi 'orsoto' ja magusaks Ragne blogist küpsisekook.Viinamrjad.

Zoozi tegemised

Seenekas
Abikokk
2010-11-20 18:48:18
Lõunaks sõime veel jääke ja just küpsetasin ühe veidi pitsa moodi piruka suvikõrvitsa-sibula-puravikukattega, millele läks peale tomatipastaga tembitud munapiim ja kõige peale riivjuust. Magusaks Zoozi kokaraamatust paljude õuntega õunakook, mis ei tulnud minul kahjuks nii ilus välja, kui temal seal pildil. Kuna tegin pool kogusest ja nii väääga täpselt ei kaalunud/mõõtnud kõike, siis lükkan süü sellele. Kardan, et õunu sai rohkem. Maitseelamustest hiljem, kaasa just saabus töölt.
Redfox
Abikokk
2010-11-20 20:38:59
seenekaste lõunaks munaleivad ja keefir õhtuks mineraalvesi
Tullia
Abikokk
2010-11-20 21:06:20
Õhtusöögiks tegin sealihashnitsleid ja keedukartuleid. Magusaks degusteerisime piparkooke ja sõime melonit.

Tullia jutukesed

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-11-20 21:07:18
LÕunat sõime perega MEKK-is, kus me Kristjaniga mõlemad võtsime sealihakuu erimenüü (Tursamaks muna, sibula ja näkileivaga; Seakoot „Põltsamaa Kuldne“ veiniga marineeritud hanemaksa, sinepiste köögiviljade, mädarõika-kreemi ja rukkileivaga; Jõhvikasorbett; Mooritud sealiha läätsesalati, seakõrnete, pastinaagipüree ja maapirnivahuga; Karamellikreem iirisevahuga. Tütar sõi lihapalle kartulipudru, koorekastme ja salatiga ning magustoiduks vanillijäätist mustikate, maasikamoosi ja šokolaaditorude. Muide - lapse toit on tasuta, kui vanemad söövad :) Õhtuks tegin kodus suitsulõhega kasukat (väga mõnus! kohendasin koguseid, hetkel veel algretsept) ning lätlaste kihilist leivadesserti (seda vene-läti blogi ma enam kunagi eeskujuks ei võta, totaalselt mittetöötav retsept. Hetkel on retsept kirjas nii, nagu mina seda tegin, aga annab veel tuunida seda). Joogiks Hiina suitsutee..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kätrin
Abikokk
2010-11-20 21:30:10
Kuigi mina olen siin pikka aega vaiki olnud, on meie köögis süüa tehtud küll ja ohtralt. Katsetamisel oli suurem jõulumenüü ja seejärel metsloomade saadused nagu hirvesüda ja põdramaks. Magusat olen ka ohtralt teinud - erinevaid cupcake'e (ka coca-cola omasid), kohupiimataskuid ja meekooki. Täna tegin õhtuks chilli con carnet. Sai nii hea, et sõin kohe kaks portsu :) Mul oli tohutu karamellijäätise isu, aga kuna ei viitsinud poodi minna, tegin hoopis karamellikiselli :) Homme saabub koju tallekints ja loodetavasti ka neerud ning süda - tuleb taaskord nädal täis kokkamist ja head süüa. Pille, suitsulõhega kasukas on väga hea idee - panen kõrva taha, sest heeringaga variant on minu jaoks liiga - heeringane :D:D Panen ühe pildi ka - möödunud nädala lemmikroast - poertveinis glasuuritud hirvesüda röstsaial rukola ja õunakastemga. Sel nädalal proovin siis talle-südamega.

Kätrini kokkamispäevik

Elis
Abikokk
2010-11-21 11:27:14
Eile lõunaks viimane tilk hernesuppi, õhtuks põdrakebab pohlakastmega, kõrvale värske salat. Magusaks hurmaad laimimahlas, hõõgveini ja sinihallitusjuustu.
<< 332 | 333 | 334 | 335 | 336 | 337 | 338 | 339 | 340 >>