Seenekas
Abikokk 2010-11-17 19:23:33 |
Soojendasin jääke ja tegin endale oma kasvuhoone tomatitest salati. Üheks-kaheks korraks jätkub neid vast veel. Abikaasa otsutas ka sotsiaalselt aktiivne olla ja läks ühe MTÜ asutamiskoosolekule. | |
Tullia
Abikokk 2010-11-17 20:26:26 |
Koorene pajaroog kanafileest ja kartulist. Magusaks sõin kaks banaani. | |
Sasha
Abikokk 2010-11-17 21:02:11 |
Maksakaste ja veerand suurt pomelot. Ei tea kas võtta jäätist? | |
Kirsike
Abikokk 2010-11-17 22:08:11 |
Hakklihasupp marineeritud kurgiga. Apelsinid, biscottid ja piparkoogid. | |
Redfox
Abikokk 2010-11-17 22:40:09 |
mul ka alati kui isu eriti pole läheb lillkapsas ikka peale.. täna lõunat ei söönd kell 17 sõin kalasuppi ja puuviljaleiba õhtul Konte vaadates ühe õuna ja natuke päevalilleseemneid. suutsin vältida piparkoogitaigna ostmist muidu oleks end 3 kg raskemaks puginud. aga tegin ise taigent. ei kavatse ära süüa. küpsetan. ma luban. ilus tume teine. | |
Itakene
Abikokk 2010-11-17 23:17:20 |
:D Ma vaatasin ka täna poes piparkoogitaigent, aga siis lugesin koostist ja panin tagasi. Teen ka ise, eelmisel aastal tuli väga hea. :P õhtusöök täna poest ostetud, Vertigo kebabi quiche. Liiga soolane minu jaoks. Magusaks Ben&Jerry šokolaadijäätis-issand, mis hind!!! Aga maitse oli ka jube hea ja šokolaadine, piisas vähesest. :P | |
Redfox
Abikokk 2010-11-18 06:42:55 |
jah, ma tegin ka seepärast ise, et kuigi ise tehes on kulukam (juba maitseained on kallid) siis poe omas on margariin, hüdrogeenitud blää blää ja mingid ma ei tea mis ained, ei märkigi ka maltoosist või peedisiirupist mis mingigi maitse ja tumeduse annaks. tekkis kujutluspilt kuidas ma ilusa piparkoogisüdame kingid kellegile ja ta saab sellest kõrvetised ja mõtlesin et ei. mul on vaja HEADELE inimestele küpsetada. ma panen oma kokaraamatusse selle retsepti mis ma kasutan. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-18 07:51:19 |
Mul oli eile selline nipet-näpet nokkimise päev. Päeval olin Kadriorus ühe ümarlaua koosolekul, seal sõin erinevaid suupisteid ja jõin vett. Pealelõunal tõi Heidi Park ülikooli degusteerimiseks minu kokaraamatu retseptide järgi valmistatud pirukaid-kooke (degusteerisime, kas ikka sobivad esitluspeole ;)) ja siis jagasin kolleegidega neid. Õhtul kodus ei tahtnudki nagu väga midagi. Sõin veel pool toorjuustuglasuuriga keeksikest (teise poole sõi tütar), 2 viilu Saaremaa lihaleiba ja pool banaani. | |
Zoozi
Abikokk 2010-11-18 08:04:54 |
Lõunat eile ei söönud. Jõin Elisega Cocos ühe kohvi :) Õhtuks kartulivorm sulatatud juustuga ja ahjukala seentega. Magusaks banaan. | |
Redfox
Abikokk 2010-11-18 19:16:17 |
Lõunaks sõin mingit ema tehtud hautist, millest ei saanud aru, et misasjast ta on tehtud. pärast tuli välja, et juurseller. ju ma siis seda juurikat õige vähe olen söönud, poleks osanud oletadagi. õhtul olin Kumus ja keetsin kohvi Piparkoogimaania infopäeval. ja ei söönd piparkoogitaigent endiselt. hoopis kaerapätse. | |
| << < 330 | 331 | 332 | 333 | 334 | 335 | 336 | 337 | 338 > >> | ||