Jaanikaant Abikokk 2011-02-10 18:35:54 |
Pille:
Ports raamatuid on minu käes ilusti :) Homme tulen Tartusse ja siis saan neid hakata laiali jagama.
Annan teada, et just läksid Viimsi poolt kesklinna salakohta teele järgmised auhinna(raamatu)d: ZOOZI, LIISI, ÜLLEKAS, JAANIKAANT (kelle paki sisse on lisatud ka TULLIA ja DAGRISE auhinnad), TSHEBURASKA, TIINA, ERLES, MERIT. Ma oletan, et Esimesed neli teavad kenasti, kus see salakoht on - viimasele neljale saadan kohe sellekohase meili. Nii et alates täna kella 9st võib neile järele minna (Üllekas, ma täitsa mäletan, et Sina enne järgmist nädalat ei saa!). KIRSIKE JA KYLLI K - teie auhinnad jätsin enda juurde. Hoiatage ette, kui järgi olete tulemas, kuigi ma viibin praegu 99% oma ajast kodus.. |
|
Tullia Abikokk 2011-02-16 16:17:00 |
Mul ka nüüd Bourdain`i raamat käes. Tänud, Pille ja Jaanikaant! | |
Üllekas Abikokk 2011-02-17 20:28:26 |
Pille, jõudsin ka täna raamatu järgi. Aitäh! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-03-04 10:13:11 |
Hexy, H_S, Kiilikese ja ErleSi auhinnad läksid täna hommikul kesklinna salakohta, kus need on sildistatud te pärisnimedega. Kui keegi salakohta veel ei tea, siis saatke mulle meil (info@nami-nami.ee) | |
Kiilike Abikokk 2011-03-04 10:20:50 |
Pille:
:( Ei jõudnud märku anda, et võiksid enda kätte jätta :)
Hexy, H_S, Kiilikese ja ErleSi auhinnad läksid täna hommikul kesklinna salakohta, kus need on sildistatud te pärisnimedega. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-03-04 10:22:20 |
Kiilike:
No ma võin esmaspäeval tagasi lasta tuua või ehk siis täna õhtul :)
Pille:
:( Ei jõudnud märku anda, et võiksid enda kätte jätta :)Hexy, H_S, Kiilikese ja ErleSi auhinnad läksid täna hommikul kesklinna salakohta, kus need on sildistatud te pärisnimedega. |
|
h_s Kokaõpilane 2011-03-04 13:10:52 |
Kas sinna võib ka nädalavahetusel järgi minna? Muul juhul ma ilmselt enne teisipäeva ei jõua. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-03-04 13:50:22 |
h_s:
Nädalavahetusel ei pruugi sisse saada, nii et proovi siis pigem teisipäeval!
Kas sinna võib ka nädalavahetusel järgi minna? Muul juhul ma ilmselt enne teisipäeva ei jõua. |
|
Kiilike Abikokk 2011-03-04 14:23:17 |
Pille:
Lase pigem esmaspäeval. Ma ootan veel oma ühe seemnepaki ära ja siis otsiks ühe vaba õhtu ning tuleks siis pakile järgi :)
Kiilike:
No ma võin esmaspäeval tagasi lasta tuua või ehk siis täna õhtul :)Pille:
:( Ei jõudnud märku anda, et võiksid enda kätte jätta :)Hexy, H_S, Kiilikese ja ErleSi auhinnad läksid täna hommikul kesklinna salakohta, kus need on sildistatud te pärisnimedega. |
|
Hexy Abikokk 2011-03-05 14:05:12 |
mina sain reedel ilusti oma paki kätte AITÄHHH!!!!!!!!!!!! | |
<< < 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 > >> |