Erinevate Nami-Nami auhindade jms kättetoimetamine

Liilia
Abikokk
2011-01-04 14:49:52
Silja:
Pille:
Silja:
Oh kui vahva! Ega mul kiiret pole. Kas salakoht on Sulle teada- mina seda veel ei tea, et siis küsin Pille käest :)
Liilial on teada. Raamatud saan saata sinna ilmselt alles neljapäeva hommikul - püsige kuuldel!
Väga kena! Siis Liiliale saadaksin hea meelega mailile om telefuuni numeero ;)
OK, olen ootel :D

Köögitoimkond

Silja
Abikokk
2011-01-04 15:08:43
Liilia:
Silja:
Pille:
Liilial on teada. Raamatud saan saata sinna ilmselt alles neljapäeva hommikul - püsige kuuldel!
Väga kena! Siis Liiliale saadaksin hea meelega mailile om telefuuni numeero ;)
OK, olen ootel :D
Tehtud nami keskonnast- loodan, et jõudis:)

Lavendlimesi.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-01-10 08:35:11
Liilia ja Silja pitsaraamatud läksid täna hommikul kokkulepitud kohta (mõlemad ühes kotis ja Liilia täisnime all sii). Cousinella kokaraamat läks täna hommikul kokkulepitud kohta (pärisnime H.E. all) Zoozi eriauhind läks kokkulepitud kohta :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Liilia
Abikokk
2011-01-12 18:15:05
Pille:
Liilia ja Silja pitsaraamatud läksid täna hommikul kokkulepitud kohta (mõlemad ühes kotis ja Liilia täisnime all siis).
Liilia ja Silja raamatud toodi eile salakohast ära.

Köögitoimkond

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-02-02 15:30:17
Täna loosisin välja tervelt 11 raamatut. Jaanuarikuu fotokampaania: ZOOZI: Mireille Guiliano NAISED, TÖÖ JA ELAMISE KUNST KIRSIKE: Mireille Guiliano NAISED, TÖÖ JA ELAMISE KUNST JAANIKAANT: Anthony Bourdaini AVAMEELSELT KÖÖGIST ehk seiklused kulinaarses allmaailmas TULLIA: Anthony Bourdaini AVAMEELSELT KÖÖGIST ehk seiklused kulinaarses allmaailmas LIISI: Prue Leith SERVEERITUD SKANDAAL ÜLLEKAS: LIISI: Prue Leith SERVEERITUD SKANDAAL Kokkame koos # 32: vürtsikad karriroad ErleS - 6 karrirooga - Jamie kokakool Merit - 9 karrirooga - sushiraamat Tiina - 4 karrirooga - sushiraamat Kylli K - 1 karriroog - kokandussõnastik Tsheburashka - 8 karrirooga - kokandussõnastik Pealinlased - saan saata raamatud kesklinna kokkulepitud kohta. Kes pealinna üldse ei satu?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Jaanikaant
Abikokk
2011-02-02 15:50:57
Mina saan salakohta järgi minna küll ja võin ka mõne teise Tartu kandi võitja kingi Tartusse tuua, kui soovi peaks olema :)

Maitse asi

Tullia
Abikokk
2011-02-02 16:13:29
Jaanikaant:
Mina saan salakohta järgi minna küll ja võin ka mõne teise Tartu kandi võitja kingi Tartusse tuua, kui soovi peaks olema :)
Jaanikaant, mina oleksin küll väga tänulik, kui mu raamatu Tartusse toimetad.

Tullia jutukesed

Merit
Kokaõpilane
2011-02-02 16:51:07
Oh!! Mina olen väga rõõmus sushiraamatu üle!:) Saan ka pealinna salakohta järgi minna. Kuidas edasi peaksin toimima?

www.heatoit.com

Üllekas
Abikokk
2011-02-02 19:01:53
Mina saan salakohta järgi minna homme või siis alles ülejärgmine nädal. Vahepeal Tallinnast ära.
ErleS
Abikokk
2011-02-02 21:12:03
Suur tänu Pillele ja loosirattale :) Mul on väga hea meel, et sel korral loosiõnn naeratas. Jamie kokakooli raamat on mul küll olemas, aga kindlasti leiab see koha mõne hea sõbra kingikotis :) Kui salakoht ei ole vahepeal muutunud (esimene ja seni viimane võit oli suvel), võin raamatule juba homme-ülehomme järgi minna või lähedal töötava sõbranna saata.
<< 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 >>