Tiina Abikokk 2011-02-02 21:56:52 |
Aitäh! Ikka tasub kooskokkamisest osa võtta küll, nii harva kui ma ka seda teen :) Aga see oli hea kooskokkamine, avastasin karri (polnudki seda varem üldse kunagi söönud). Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Jaanikaant Abikokk 2011-02-02 22:27:58 |
Tullia:
Jah, Tullia, võtan Sinu raamatu hea meelega ka Tartusse kaasa!
Jaanikaant:
Jaanikaant, mina oleksin küll väga tänulik, kui mu raamatu Tartusse toimetad.Mina saan salakohta järgi minna küll ja võin ka mõne teise Tartu kandi võitja kingi Tartusse tuua, kui soovi peaks olema :) |
|
Liisi Abikokk 2011-02-03 08:38:47 |
Liisi raamatu võib salakohta jätta. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-02-03 08:46:13 |
Proovin homseks kõik raamatud valmis komplekteerida! Ärge enne "salakohta" tormake, kui ma siinsamas rohelist tuld olen näidanud :) | |
Kirsike Abikokk 2011-02-03 16:30:45 |
Mina võin ise järele tulla, aga mitte enne kui pühapäeval või siis järgmisel nädalal. | |
Kylli K Kokaõpilane 2011-02-03 19:08:16 |
Oi kui põnev ja tõeliselt suur üllatus! See on peaaegu ebaõiglane, et mulle loosiõnn niimoodi naeratas. Ja auhind väga asjakohane, ma olen teinekord tõlkimisega hädas küll. Salakohtades ma midagi ei tea. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-02-03 19:14:35 |
Kylli ja Kirsike võivad ehk tõesti siis ise järele tulla auhinnale - ma ju täitsa kodune praegu. Aga hetkel meil on tuulerõugetäpiline laps kodus, nii et võiks vist järgmise nädala teise pooleni oodata. Ja kõikidele teistele - kuna selgus, et K. homme kesklinna salakohta ei lähegi, siis komplekteerin auhinnad esmaspäevaks! Marju - ega Sa autoga pealinnast Tartusse pole sõitmas? Siis saaks autoga kõik auhinnad saata sinna :) | |
Kylli K Kokaõpilane 2011-02-04 21:29:58 |
Pille:
Sobib hästi, saan ka näost-näkku õnne soovida siis! Kylli ja Kirsike võivad ehk tõesti siis ise järele tulla auhinnale - ma ju täitsa kodune praegu. Aga hetkel meil on tuulerõugetäpiline laps kodus, nii et võiks vist järgmise nädala teise pooleni oodata. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-02-07 08:12:34 |
Annan teada, et just läksid Viimsi poolt kesklinna salakohta teele järgmised auhinna(raamatu)d: ZOOZI, LIISI, ÜLLEKAS, JAANIKAANT (kelle paki sisse on lisatud ka TULLIA ja DAGRISE auhinnad), TSHEBURASKA, TIINA, ERLES, MERIT. Ma oletan, et Esimesed neli teavad kenasti, kus see salakoht on - viimasele neljale saadan kohe sellekohase meili. Nii et alates täna kella 9st võib neile järele minna (Üllekas, ma täitsa mäletan, et Sina enne järgmist nädalat ei saa!). KIRSIKE JA KYLLI K - teie auhinnad jätsin enda juurde. Hoiatage ette, kui järgi olete tulemas, kuigi ma viibin praegu 99% oma ajast kodus.. | |
Zoozi Abikokk 2011-02-08 21:42:34 |
Pille:
Minul raamat käes, aitäh :)
Annan teada, et just läksid Viimsi poolt kesklinna salakohta teele järgmised auhinna(raamatu)d: ZOOZI, LIISI, ÜLLEKAS, JAANIKAANT (kelle paki sisse on lisatud ka TULLIA ja DAGRISE auhinnad), TSHEBURASKA, TIINA, ERLES, MERIT. Ma oletan, et Esimesed neli teavad kenasti, kus see salakoht on - viimasele neljale saadan kohe sellekohase meili. Nii et alates täna kella 9st võib neile järele minna (Üllekas, ma täitsa mäletan, et Sina enne järgmist nädalat ei saa!). KIRSIKE JA KYLLI K - teie auhinnad jätsin enda juurde. Hoiatage ette, kui järgi olete tulemas, kuigi ma viibin praegu 99% oma ajast kodus.. |
|
<< < 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 > >> |