Erinevate Nami-Nami auhindade jms kättetoimetamine

Tiina
Abikokk
2011-02-02 21:56:52
Aitäh! Ikka tasub kooskokkamisest osa võtta küll, nii harva kui ma ka seda teen :) Aga see oli hea kooskokkamine, avastasin karri (polnudki seda varem üldse kunagi söönud).

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Jaanikaant
Abikokk
2011-02-02 22:27:58
Tullia:
Jaanikaant:
Mina saan salakohta järgi minna küll ja võin ka mõne teise Tartu kandi võitja kingi Tartusse tuua, kui soovi peaks olema :)
Jaanikaant, mina oleksin küll väga tänulik, kui mu raamatu Tartusse toimetad.
Jah, Tullia, võtan Sinu raamatu hea meelega ka Tartusse kaasa!

Maitse asi

Liisi
Abikokk
2011-02-03 08:38:47
Liisi raamatu võib salakohta jätta.

Liisi Blogi

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-02-03 08:46:13
Proovin homseks kõik raamatud valmis komplekteerida! Ärge enne "salakohta" tormake, kui ma siinsamas rohelist tuld olen näidanud :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kirsike
Abikokk
2011-02-03 16:30:45
Mina võin ise järele tulla, aga mitte enne kui pühapäeval või siis järgmisel nädalal.

Lindude toitmine

Kylli K
Kokaõpilane
2011-02-03 19:08:16
Oi kui põnev ja tõeliselt suur üllatus! See on peaaegu ebaõiglane, et mulle loosiõnn niimoodi naeratas. Ja auhind väga asjakohane, ma olen teinekord tõlkimisega hädas küll. Salakohtades ma midagi ei tea.
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-02-03 19:14:35
Kylli ja Kirsike võivad ehk tõesti siis ise järele tulla auhinnale - ma ju täitsa kodune praegu. Aga hetkel meil on tuulerõugetäpiline laps kodus, nii et võiks vist järgmise nädala teise pooleni oodata. Ja kõikidele teistele - kuna selgus, et K. homme kesklinna salakohta ei lähegi, siis komplekteerin auhinnad esmaspäevaks! Marju - ega Sa autoga pealinnast Tartusse pole sõitmas? Siis saaks autoga kõik auhinnad saata sinna :)

Kylli K
Kokaõpilane
2011-02-04 21:29:58
Pille:
Kylli ja Kirsike võivad ehk tõesti siis ise järele tulla auhinnale - ma ju täitsa kodune praegu. Aga hetkel meil on tuulerõugetäpiline laps kodus, nii et võiks vist järgmise nädala teise pooleni oodata.
Sobib hästi, saan ka näost-näkku õnne soovida siis!
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-02-07 08:12:34
Annan teada, et just läksid Viimsi poolt kesklinna salakohta teele järgmised auhinna(raamatu)d: ZOOZI, LIISI, ÜLLEKAS, JAANIKAANT (kelle paki sisse on lisatud ka TULLIA ja DAGRISE auhinnad), TSHEBURASKA, TIINA, ERLES, MERIT. Ma oletan, et Esimesed neli teavad kenasti, kus see salakoht on - viimasele neljale saadan kohe sellekohase meili. Nii et alates täna kella 9st võib neile järele minna (Üllekas, ma täitsa mäletan, et Sina enne järgmist nädalat ei saa!). KIRSIKE JA KYLLI K - teie auhinnad jätsin enda juurde. Hoiatage ette, kui järgi olete tulemas, kuigi ma viibin praegu 99% oma ajast kodus..

Zoozi
Abikokk
2011-02-08 21:42:34
Pille:
Annan teada, et just läksid Viimsi poolt kesklinna salakohta teele järgmised auhinna(raamatu)d: ZOOZI, LIISI, ÜLLEKAS, JAANIKAANT (kelle paki sisse on lisatud ka TULLIA ja DAGRISE auhinnad), TSHEBURASKA, TIINA, ERLES, MERIT. Ma oletan, et Esimesed neli teavad kenasti, kus see salakoht on - viimasele neljale saadan kohe sellekohase meili. Nii et alates täna kella 9st võib neile järele minna (Üllekas, ma täitsa mäletan, et Sina enne järgmist nädalat ei saa!). KIRSIKE JA KYLLI K - teie auhinnad jätsin enda juurde. Hoiatage ette, kui järgi olete tulemas, kuigi ma viibin praegu 99% oma ajast kodus..
Minul raamat käes, aitäh :)

Zoozi tegemised

<< 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 >>