Üllekas Abikokk 2010-12-06 22:44:16 |
Pille, olen Tallinnas ja saaksin ilmselt T, K, N äkki salakohas raamatu järel ära käia. Kas on mõtet minna või on järgmine ndl parem? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-12-06 22:55:15 |
Üllekas:
Üllekas ja Triin - saadan te raamatud salakohta homme hommikul!
Pille, olen Tallinnas ja saaksin ilmselt T, K, N äkki salakohas raamatu järel ära käia. Kas on mõtet minna või on järgmine ndl parem? |
|
Üllekas Abikokk 2010-12-08 10:43:40 |
Tänud! Raamat käes :) | |
Liisi Abikokk 2010-12-08 15:38:03 |
Liisi unustas öelda, et sai juba eelmisel reedel Kuldse Šokolaadiraamatu kätte. Väga oodatud auhind oli :) Tänan! | |
Triin Abikokk 2010-12-08 22:53:42 |
Mina ka sain raamatu kätte. Suur tänu! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-12-20 14:33:32 |
Pille:
Gordon Ramsay kokaraamat on suuur ja raske. Kuidas ma auhinnasaajateni toimetan? Kirsike on pealinlane, tema saab ehk lausa ise järele tulla, aga Jaanika, Kairit, Liilia? Kas on mõni hea sugulane/sõber veel sel nädalal pealinnast Tartu/Kehra/Põlva poole sõitmas? Saaksin jätta raamatu kesklinna ja siis saaksite ehk enne jõulu veel kätte oma auhinna..
Lubasin täna hommikul välja loosida "Väikese jõululaua" auhinnad. Auhinnaraamatuid on 4 - kõik Gordon Ramsay "Maailma köök", lisaks mõned toredad lohutusauhinnad Victorinoxi Eesti esinduselt. http://4.bp.blogspot.com/_Yxxgfqz_cfQ/TM_yaaIx8pI/AAAAAAAAESE/vvCXPnGKbck/s200/GordonRamsay.gif Mina sain kokku 47 nami-namikat, kes jõuluteemalisel kooskokkamisel osalesid - päris ilus tulemus :) Raamatud saavad: Jaanikaant, Kairit, Kirsike ja Liilia |
|
Kairit Abikokk 2010-12-20 14:56:33 |
Pille:
Tere Pille, aitäh sulle!!!
Minule võid jätta sinna samasse kohta, kus eelmisel korral, mees käib kuni 23-dani iga päev linnas ja saab ära tuua. Pille:
Gordon Ramsay kokaraamat on suuur ja raske. Kuidas ma auhinnasaajateni toimetan? Kirsike on pealinlane, tema saab ehk lausa ise järele tulla, aga Jaanika, Kairit, Liilia? Kas on mõni hea sugulane/sõber veel sel nädalal pealinnast Tartu/Kehra/Põlva poole sõitmas? Saaksin jätta raamatu kesklinna ja siis saaksite ehk enne jõulu veel kätte oma auhinna..Lubasin täna hommikul välja loosida "Väikese jõululaua" auhinnad. Auhinnaraamatuid on 4 - kõik Gordon Ramsay "Maailma köök", lisaks mõned toredad lohutusauhinnad Victorinoxi Eesti esinduselt. http://4.bp.blogspot.com/_Yxxgfqz_cfQ/TM_yaaIx8pI/AAAAAAAAESE/vvCXPnGKbck/s200/GordonRamsay.gif Mina sain kokku 47 nami-namikat, kes jõuluteemalisel kooskokkamisel osalesid - päris ilus tulemus :) Raamatud saavad: Jaanikaant, Kairit, Kirsike ja Liilia |
|
Liilia Abikokk 2010-12-20 19:19:37 |
Pille:
minule võib ka sinna salakohta jätta, siis saan sõbranna järele saata ning jõuluks olek kingitus käes ;) ma plaanin küll ise ka jõuluks pealinna sõita, aga siis on ilmselt salakoht lukus.
Pille:
Gordon Ramsay kokaraamat on suuur ja raske. Kuidas ma auhinnasaajateni toimetan? Kirsike on pealinlane, tema saab ehk lausa ise järele tulla, aga Jaanika, Kairit, Liilia? Kas on mõni hea sugulane/sõber veel sel nädalal pealinnast Tartu/Kehra/Põlva poole sõitmas? Saaksin jätta raamatu kesklinna ja siis saaksite ehk enne jõulu veel kätte oma auhinna..Lubasin täna hommikul välja loosida "Väikese jõululaua" auhinnad. Auhinnaraamatuid on 4 - kõik Gordon Ramsay "Maailma köök", lisaks mõned toredad lohutusauhinnad Victorinoxi Eesti esinduselt. http://4.bp.blogspot.com/_Yxxgfqz_cfQ/TM_yaaIx8pI/AAAAAAAAESE/vvCXPnGKbck/s200/GordonRamsay.gif Mina sain kokku 47 nami-namikat, kes jõuluteemalisel kooskokkamisel osalesid - päris ilus tulemus :) Raamatud saavad: Jaanikaant, Kairit, Kirsike ja Liilia |
|
Jaanikaant Abikokk 2010-12-20 23:51:00 |
Pille:
Minul tuleb sõbranna jõuluks Tartusse küll ja saaks mulle ära tuua raamatu, aga kuhu ma peaksin ta järgi saatma?
Pille:
|
Marju Abikokk 2010-12-21 10:39:57 |
Ja mina sõidan ka arvatavasti 22. või vähemtõenäoliselt 23 Tartust läbi Otepää poole. Nii et kui on miskit veel sinnapoole saata... | |
<< < 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 > >> |