Erinevate Nami-Nami auhindade jms kättetoimetamine

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-10-14 09:55:00
Spiduri, Zoozi ja Kairiti raamatud läksid täna kesklinna kokkulepitud kohta ootele :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Zoozi
Abikokk
2010-10-14 13:53:11
Pille:
Spiduri, Zoozi ja Kairiti raamatud läksid täna kesklinna kokkulepitud kohta ootele :)
Aitäh,raamatud juba käes:)

Zoozi tegemised

Ilse
Abikokk
2010-10-22 10:59:39
Minu raamatu võib ka kuhugi kesklinna kanti jätta kui nii lihtsam on:)

Ilse köögis

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-11-01 12:28:10
Kokkamas95 õige auhind peaks nüüdseks kohal olema? :) Aire1 auhinnaraamat läheb homme postkasti. (Vabandused viivituse pärast!)
Ilsu:
Ilsu auhinnaraamat läheb kesklinna salakohta homme hommikul. Oktoobrikuu fotokampaania raames võitsid Maire Suitsu kokaraamatud Vike, Koogi Kata, Itakene, Liisi, Meringue, Elis. Kui te mulle tänase päeva jooksul oma raamatueelistusest teada annate, siis pealinlaste raamatud võin koos Ilsu raamatuga homme hommikul kesklinna toimetada. Kas keegi veel ootab midagi või kedagi, mis mul hajameelsusest auhinnakastis ootab? :O

Kokkamas95
Abikokk
2010-11-01 17:17:51
Pille:
Kokkamas95 õige auhind peaks nüüdseks kohal olema? :)
Pille, sain õige auhinna juba reedel kätte :)

http://kokkamas95.blogspot.com/

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-11-01 17:32:59
Kokkamas95:
Pille:
Kokkamas95 õige auhind peaks nüüdseks kohal olema? :)
Pille, sain õige auhinna juba reedel kätte :)
Rõõm!!! Eriti piinlik ja inetu oli minust niiii pikalt venitada ja siis vale auhind saata alustuseks :D

Meringue
Abikokk
2010-11-01 17:53:13
Pille:
Kokkamas95 õige auhind peaks nüüdseks kohal olema? :) Aire1 auhinnaraamat läheb homme postkasti. (Vabandused viivituse pärast!)
Ilsu:
Ilsu auhinnaraamat läheb kesklinna salakohta homme hommikul. Oktoobrikuu fotokampaania raames võitsid Maire Suitsu kokaraamatud Vike, Koogi Kata, Itakene, Liisi, Meringue, Elis. Kui te mulle tänase päeva jooksul oma raamatueelistusest teada annate, siis pealinlaste raamatud võin koos Ilsu raamatuga homme hommikul kesklinna toimetada. Kas keegi veel ootab midagi või kedagi, mis mul hajameelsusest auhinnakastis ootab? :O
Mind peaks ootama veel lisaks tänasele toredale üllatusele ka täidetud köögiviljade kooskokkamiselt loositud raamat. Aadressi saatsin meilile juba siis, aga vajadusel võin uuesti saata. Nüüd tean öelda, et Tallinna satun kindlasti 21. detsember (võib-olla ka varem, aga see on kaheldav...), seega minugi poolest võivad nad nii kaua oodata, kuna selle ajani suudab kool liigagi edukalt mu vaba aja sisustada. Aga kui muidugi peaksid postkontorisse sattuma, võiksid minu omad ka teele saata. :)

Köögikatsed

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-11-01 18:30:29
Meringue:
Pille:
Kas keegi veel ootab midagi või kedagi, mis mul hajameelsusest auhinnakastis ootab? :O
Mind peaks ootama veel lisaks tänasele toredale üllatusele ka täidetud köögiviljade kooskokkamiselt loositud raamat. Aadressi saatsin meilile juba siis, aga vajadusel võin uuesti saata. Nüüd tean öelda, et Tallinna satun kindlasti 21. detsember (võib-olla ka varem, aga see on kaheldav...), seega minugi poolest võivad nad nii kaua oodata, kuna selle ajani suudab kool liigagi edukalt mu vaba aja sisustada. Aga kui muidugi peaksid postkontorisse sattuma, võiksid minu omad ka teele saata. :)
Nii. Meringuele tuleb posti panna Leivaraamat ja Virtina kokaraamat :)

Marju
Abikokk
2010-11-01 19:51:33
Pille:
Meringue:
Pille:
Kas keegi veel ootab midagi või kedagi, mis mul hajameelsusest auhinnakastis ootab? :O
Nii. Meringuele tuleb posti panna Leivaraamat ja Virtina kokaraamat :)
Ma ka ikka vahest liigun Tartu ja Tallinna vahet, aga ilmselt nüüd alles kahe nädala pärast.
Elis
Abikokk
2010-11-01 20:11:14
Pille:
Oktoobrikuu fotokampaania raames võitsid Maire Suitsu kokaraamatud Vike, Koogi Kata, Itakene, Liisi, Meringue, Elis. Kui te mulle tänase päeva jooksul oma raamatueelistusest teada annate, siis pealinlaste raamatud võin koos Ilsu raamatuga homme hommikul kesklinna toimetada.
Ma käin peaaegu iga päev linnas, niiet minu raamatu võib ka salakohta jätta. Jääb postiga jändamine ära.
<< 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 >>