Tullia Abikokk 2010-09-08 09:20:16 |
Mulle meenus, et fotokampaaniaga sain Aive Luigela hoidiste raamatu, kuid pole veel kätte saanud. Kas keegi tartlastest läheb mõnele oma auhinnale isiklikult Tallinnasse järel? Paluks enda oma ka võimalusel Tartu poole toimetada. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-09-08 09:24:07 |
Tullia:
Tullia, kas ma olen selle salakohta saatnud, st seda Sulle teatanud? Kui ei, siis kahjuks seda enne järgmst nädalat sinna saata ei saa :(
Mulle meenus, et fotokampaaniaga sain Aive Luigela hoidiste raamatu, kuid pole veel kätte saanud. Kas keegi tartlastest läheb mõnele oma auhinnale isiklikult Tallinnasse järel? Paluks enda oma ka võimalusel Tartu poole toimetada. |
|
Tullia Abikokk 2010-09-08 10:30:52 |
Pille:
Ei, Pille, Sa ei ole veel saatnud, sest ma ise unustasin ka ühendust võtta:-) Aga tõesti, kui keegi tartlastest on tulemas sinna salakohta, siis saab ehk ka minu raamatu ära tuua.
Tullia:
Tullia, kas ma olen selle salakohta saatnud, st seda Sulle teatanud? Kui ei, siis kahjuks seda enne järgmst nädalat sinna saata ei saa :(Mulle meenus, et fotokampaaniaga sain Aive Luigela hoidiste raamatu, kuid pole veel kätte saanud. Kas keegi tartlastest läheb mõnele oma auhinnale isiklikult Tallinnasse järel? Paluks enda oma ka võimalusel Tartu poole toimetada. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-09-21 21:30:52 |
Kokkamas95, Silja, Ilsu ja Meringue said täidetud köögiviljade kooskokkamise eest auhindadeks siis vastavalt Jamie raamatu, Jamie raamatu, Luigela raamatu ja Virtina raamatu. Kes teist on Tallinnas ja saavad ise raamatule järgi minna? Kes vajavad postiteenuse abi? Tullia, Sina saada mulle taas oma postiaadress, panen raamatu posti. | |
Tullia Abikokk 2010-09-22 21:13:20 |
Pille:
Pille, ma olen 2. oktoobri koolitusel kirjas. Võta sinna kaasa :)
Tullia, Sina saada mulle taas oma postiaadress, panen raamatu posti. |
|
Meringue Abikokk 2010-09-27 00:34:52 |
Pille:
Oi vabandust, ei pannud esialgu tähele, seda siin arutatud.
Ise lähiajal kahjuks Tallinnasse tulemas vist pole. Seega oleks ideaalne variant, kui saaks ikka Tartusse saata. Samas eks mul ikka leidub sugulasi-sõpru pealinnas (tundub uskumatu, aga ise ka kasvasin seal :D), nii et kui selleks just kuskile väga kaugele ja keerulisse kohta ei pea minema, siis võin paluda kellelgi teisel järgi minna...
Kokkamas95, Silja, Ilsu ja Meringue said täidetud köögiviljade kooskokkamise eest auhindadeks siis vastavalt Jamie raamatu, Jamie raamatu, Luigela raamatu ja Virtina raamatu. Kes teist on Tallinnas ja saavad ise raamatule järgi minna? Kes vajavad postiteenuse abi? Tullia, Sina saada mulle taas oma postiaadress, panen raamatu posti. |
|
Kokkamas95 Abikokk 2010-09-30 19:25:30 |
Pille:
Mina vajan ka postiteenuse abi. Aadressi saatsin juba mitu nädalat tagasi :)
Kokkamas95, Silja, Ilsu ja Meringue said täidetud köögiviljade kooskokkamise eest auhindadeks siis vastavalt Jamie raamatu, Jamie raamatu, Luigela raamatu ja Virtina raamatu. Kes teist on Tallinnas ja saavad ise raamatule järgi minna? Kes vajavad postiteenuse abi? Tullia, Sina saada mulle taas oma postiaadress, panen raamatu posti. |
|
Zoozi Abikokk 2010-10-08 09:51:50 |
Pille,saatsin Sulle mitu päeva tagasi meili.Kas jõudis kohale? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-10-08 10:05:06 |
Zoozi:
Jõudis, Zoozi. Järgmisel nädalal tegutsen :)
Pille,saatsin Sulle mitu päeva tagasi meili.Kas jõudis kohale? |
|
Zoozi Abikokk 2010-10-08 23:03:26 |
Pille:
Selge,jään siis ootama:)
Zoozi:
Jõudis, Zoozi. Järgmisel nädalal tegutsen :)Pille,saatsin Sulle mitu päeva tagasi meili.Kas jõudis kohale? |
|
<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >> |