Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-22 21:39:55 |
Pille:
Tehtud!
Täna on asja ka postkontorisse lõpuks, nii et Liisi raamatu saan ka posti panna. |
|
Martiina Abikokk 2010-06-08 19:59:52 |
Pille, saatsin sulle juba eelmine nädal kirja oma raamatu kättesaamise kohta..jäi see äkki kahe silma vahele? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-06-09 08:40:51 |
Kairit:
Ei ole maha maganud, Kairit. Ma olen tatitõve käes vaevelnud juba mitu päeva ja kõik viibib.. Vabandused.
Zoozi sai oma raamtu juba eelmisel nädalal kätte. Aniitram, Sinu raamatu saadan homme hommikul õigesse kohta Sinu poolt antud nimele.
Qsti ja Spidur - mis ma teie raamatutega teen? Qsti vist on peagi Eestisse tulemas? Ja Spidur vist pealinna kolimas, nii et Tartusse pole vaja raamatut enam toimetada?
Kairit - kas Sul on võimalus millalgi pealinna tulla? Jätaksin raamatu kokkulepitud päeval ühte kesklinna kohta.
(Jutt siis maikuu fotokampaania auhinnaraamatutest).
Pille:
Ei tea, kas olen info maha maganud, aga kuidas raamatu kätte saaks?Seega palju õnne Spidurile, Kairitile, Qstile, Zoozile ja Aniitramile!!! |
|
Qsti Abikokk 2010-06-13 19:56:49 |
Mina tulen järgmisel nädalavahetusel venna lõpetamisele... Aga põhimõtteliselt sobiks ka muul ajal see salastatud kesklinna koht (saadaksin isa või sõbrantsi). Bake kusjuures juba eelmise kiirvisiidi ajal mu vanemate juurde toimetatud :). | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-06-22 15:23:19 |
Qsti ja Spiidi võivad kokkulepitud paika vastavalt siis oma raamatule ja põllele järele minna! | |
Qsti Abikokk 2010-06-28 20:45:07 |
Meil nüüd jaanitajad linnas tagasi, täna ei jõudnud aga homme käib isa kokkulepitud kohas ära! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-07-06 09:03:21 |
Endiselt ootan, et Spidur annaks teada, kuidas ta oma raamatu kätte tahab saada (vt siia). Täna panen lõpuks ometi posti Kairiti juunikuu maikuu auhinnaraamatu (Maire Suitsu "Säästlikult ja suupäraselt"), samuti läksid kokkulepitud kesklinnakohta Ülleka ja Zoozi raamatud. Juunikuu fotokampaania auhindadest on minu käes siis veel järgmised: Itakene: Aet Trisbergi raamat "Maitseelamused tervise heaks" Triinpvr, Carpe Diem: Jamie Oliveri raamat "Jamie kodus" Itakene on Tallinna inimene, tema raamatu saan ka saata kesklinna. Triinpvr resideerub Tartus, CarpeDiem on oma asukoha salastanud :O "Jamie kodus" on aga paksud raamatud, väga ei tahaks postiga saata, sest suuri ümbrikuid tuleks osta ja postikulu ka kallis. Triinpvr, kas keegi pealinna pole tulemas? | |
CarpeDiem Kokaõpilane 2010-07-06 23:23:32 |
Pille:
Pole kuigi salajane, pigem liikuv :) aga järgmisel nädalal olen Tallinnas, seega sobivad mistahes kesklinna toimetamise variandid. Kas konkreetse kokkuleppe tarbeks parem meilitsi suhelda? CarpeDiem on oma asukoha salastanud :O |
|
Üllekas Abikokk 2010-07-09 09:07:13 |
Sai ka eile raamatu järel ära käidud. Aitäh! | |
Triinpvr Abikokk 2010-07-09 09:27:52 |
Pille:
Põhimõtteliselt on võimalik, et järgmine nädal leian ühe kulleri. Ma veel natuke moosin teda ja annan teada kuidas jääb :)
"Jamie kodus" on aga paksud raamatud, väga ei tahaks postiga saata, sest suuri ümbrikuid tuleks osta ja postikulu ka kallis. Triinpvr, kas keegi pealinna pole tulemas? |
|
<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >> |