Erinevate Nami-Nami auhindade jms kättetoimetamine

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-05-02 21:17:00
Pille:
Seakass:
Armas Pille! Kas ka minu märtsikuu fotokampaania auhinnaraamat võiks "salakohta" minna, kuigi ma ei tea, kus see asub :P Olen ma õigesti aru saanud, et kuskil Tallinna kesklinna kandis?
Seakass, ikka saab. Annan teada, kui järele võib minna. Homme saan ju ka aprillikuu fotokampaania auhinnad välja loosida ja siis komplekteerin kõik auhinnad korraga.
Seakass, tahtsin Sulle homme raamatu ära saata, aga Sa oled registreerumisel oma perenime varjanud. Ole pai ja paranda see lünk oma profiilis ära. Ma päris Seakassi nimele ei tahaks raamatut sinna salakohta jätta :) Zoozi viis nädalavahetusel ära enda terriinivormi, Kirsikese raamatu ja Seeneka raamatu. Terriinikokkamise noad on kõik veel minu käes, pean vaatama, kuidas üle annan..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Zoozi
Abikokk
2011-05-02 21:46:42
Kirsikesele on raamat kohale toimetatud :) Seeneka raamat on veel minu käes :)

Zoozi tegemised

Lixey
Kokaõpilane
2011-05-02 23:49:37
Pille:
Terriinikokkamise noad on kõik veel minu käes, pean vaatama, kuidas üle annan..
Minu kööginoa võib salakohta saata.

Mmmmaitsev...

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-05-03 07:30:51
Lixey nuga ja Cousinella raamat jõuavad täna õhtuks kesklinna salakohta. Ärge enne homset neid otsima minge :)

Liilia
Abikokk
2011-05-03 08:53:20
minu noa võib ka salakohta saata või kui keegi on Tartusse tulemas, siis sobib hästi ka Tartust kätte saada.

Köögitoimkond

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-05-04 09:08:10
Pille:
Lixey nuga ja Cousinella raamat jõuavad täna õhtuks kesklinna salakohta. Ärge enne homset neid otsima minge :)
Täna lõunast siis kesklinna salakohas. Ühtlasi läks sinna ka Liilia nuga ja Seakassi raamat. PS Kõik, kes osalevad auhinnamängudes ja loosimistes - palun kontrollige üle, et te olete andnud oma täisnime registreerimisel. Keegi teine peale minu neid andmeid ei kasuta ja mul on üsna ebamugav nt registreerimisel kasutatud meiliaadressi alusel Facebookist vms inimese pärisnime otsida. Teeksite mu elu palju mugavamaks. "Kuki-Muki" jms nimega ei sobi mul auhinnapakke konkreetsesse valvelauda lihtsalt ootele jätta :P Koogi Kata vanemad tulevad millalgi ise noale järele. Netcati espressotassid endiselt siin mu kapinurgal ootamas.

Kukimuki
Kokaõpilane
2011-05-04 21:51:54
Heh..ma siin foorumis rohkem lugeja/ideede otsija jmt kui sõnavõtja rollis, aga see viimane postitus pani pisut itsitama ja näpud sügelema - miskipärast kunagi registreerimisel ma end just Kukimukiks ristisingi.. :) Aga täiesti mõistetav mure muidugi :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-05-04 22:27:14
Kukimuki:
Heh..ma siin foorumis rohkem lugeja/ideede otsija jmt kui sõnavõtja rollis, aga see viimane postitus pani pisut itsitama ja näpud sügelema - miskipärast kunagi registreerimisel ma end just Kukimukiks ristisingi.. :) Aga täiesti mõistetav mure muidugi :)
Oi, hea Kukimuki, ma ei pidanud konkreetselt Sind silmas :) Lihtsalt soliidne asutus ikkagi ja ei taha sinna jäta pakikesi Kiisumiisu, Ninnu jms nimedele. Sa oled vähemalt pärisnime jätnud, nii et Sulle saaks lihtsa vaevaga paki jätta. Aga mõned inimesed pole üldse nime jätnud (päris alguses oli see võimalik), mõni on andnud pärisnimeks "Karu Mõmmi" või siis "Kosmo Naut" jms tobedat. :)

Lixey
Kokaõpilane
2011-05-05 19:34:58
Pille:
Pille:
Täna lõunast siis kesklinna salakohas. Ühtlasi läks sinna ka Liilia nuga ja Seakassi raamat.
Nuga käes, suur aitäh! :)

Mmmmaitsev...

Seakass
Kokaõpilane
2011-05-10 15:08:56
Vabandust, Pille! Jäi Su kommentaar kuidagi kahe silma vahele - nüüd on igatahes profiil uuendatud, aga tundub, et praegu sellest enam tolku pole. Kas Sa ehk saaksid mulle meili peale saata selle salakoha aadressi? :)

Minu tegemised

<< 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 >>