Ragne![]() Abikokk 2009-07-17 00:08:43 |
olen natuke vähem kui nädalakese arvuti tagant eemal olnud ja juba on nami-namis niipalju toimunud...
Olin suvilas ning valmistasin seal (inspireerituna sellest kooskokkamisest) arbuusi-sinihallitusjuustu salatit. Nii hea tuli - kuna seda sooviti ka järgmisel päeval, siis tegin seda salatit kaks päeva järjest.
|
|
Tullia![]() Abikokk 2009-07-17 10:32:34 |
Tegin sellist puuviljadega salatit: mango, virsik, jääsalat, kastmeks vahtrasiirup ja sidrunimahl.
![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2009-07-17 10:35:52 |
AUHIND! AUHIND! Nagu juulikuu uudiskirjaski kirjas, siis kõikide kooskokkamises osalejate vahel läheb loosimisele kaks eksemplari Maire Suitsu raamatut “Säästlikult ja suupäraselt” (kirjastus Varrak). | |
Nipitiri![]() Abikokk 2009-07-17 15:05:08 |
Kooskokkamisele üldse mitte mõeldes tegin mõni päev tagasi õhtusöögiks kana-mangosalatit (roheline salat, mangokuubikud, praetud kanafileeribad, sidrunimahl). Linnuke kirjas! :) Olen seda varem ka teinud ja vist kurki ka lisanud. | |
Ristl![]() Kokaõpilane 2009-07-17 19:50:49 |
Tegin soolaseks oma tavapärast lehtsalatit (rooma salat, jääsalat, sibularõngad, tomat ja kurk), lisasin juurde mõned küpsed maasikad ja ühe nektariini. Omale lisasin taldrikusse Arla feta-kuubikuid ja mõned kividega tumedad oliivid. Mmmmmmmmmmmm..., kui kaunis ja hea.
Tütar tegi magustoiduks puuviljasalati: arbuusist tõmmatud pallikesed, nektariinisektorid, maasikad ja poolitatud rohelised viinamarjad. Maitsestatud fariinsuhkruga, kaunistuseks mõni leht melissi ja peal mõnus suur pall kodust vanillijäätist. Päris kindlasti selle suve parim õhtusöök :)
Pilti ei teinud - nautisime niisama. Ablas miisu. |
|
Seenekas![]() Abikokk 2009-07-18 10:05:59 |
Meie puuvilja jne. salat siis selline - kodujuust (tere oma), natuke maasikaid, frillitse salatit, lisaks rukolat. Hästi veidi suhkrut ka. Abikaas kiitis. | |
Zoozi![]() Abikokk 2009-07-18 21:49:52 |
Tegin krevetisalatit puuviljadega - lollo rosso salat, krevetid, punane greip, õun, banaan. Kastmeks segasin Miksiko (Pajumäe) majoneesiga, maitsestasin karri, soola ja musta pipraga, natuke suhkrut ka.
![]() |
|
Uniquegirl![]() Abikokk 2009-07-19 13:58:10 |
mina olen värsketele salatitele lisanud maasikaid ning maasikate puuduse korral ka virsiku tükke ja ausalt öeldes meeldib virsikutega salat rohkem :P | |
Kiilike![]() Abikokk 2009-07-19 14:22:47 |
Pildi sain tehtud lõppenud nädalal :) Salatisse läks aprikoose,virsikut, maasikat, musti sõstraid ja arbuusi. Pildile ei jäänud kergelt vahustatud vahukoor ja leivajäätis millega siis puuviljasalati serveerimine tegelikult toimus :P
![]() |
|
Ragne![]() Abikokk 2009-07-20 08:32:27 |
Tegin eile lõunaks rohelist salatit murelite ja sulatatud juustuga - uskumatult hea tuli, kirjutasin retsepti ka ülesse endale. Salat koosnes enamjaolt kõigest peenramaal leiduvast:
![]() |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >> |