Puuviljasalatid ja marjasalatid

Berit
Abikokk
2009-07-09 18:55:46
Õhtuks tegin endale suitsukana-fetajuustusalati :) Kõik kraam peale juustu ja liha vanaema juurest: lollo rosso, tulipunased tomatid ja maasikad. Oeh kui hea!
Frieda
Abikokk
2009-07-11 13:10:49
Ilus, lihtne ja maitsev meloni-maasikasalat.

Söömine on ainus töö, mis toidab

Seenekas
Abikokk
2009-07-11 19:05:34
Mulle see teema meeldib! Kamateema paraku polnud mu lemmik. Selline salat siis: jääsalat, punane greipfruut, maasikapoolikud ja mungoaidud. Natuke rukolat ja kressi. Üle valasin valge palsamiäädika ja oliiviõli segust katmega, kus lisaks soola, purustatud pipart, suhkrut. Mees arvas, et võiks ka mündilehti kaunistuseks panna, aga keegi ei soovinud neile õue järgi minna. Jäi siis ilma.
Dagris
Abikokk
2009-07-11 22:34:23
Troopika salati teevad eriliseks lisatud soolapähklid.

Sööme silmadega

Spidur
Abikokk
2009-07-12 10:44:52
Mina tegin täna hommikuks endale ühe maasikaid ja ananassi sisaldava salati. Mulle väga meeldis. Varasematel aegadel lisasin üsna tihti puuvilju või marju oma toorsalatitesse. Mõne jaoks läks asi aga liiga sodi-podiks... vaatan nüüd, et pannkoogid vorsti ja maasikatega suudavad ikka minu imelikele katsetustele ära teha :)

Elina tegemised

Tiina
Abikokk
2009-07-12 12:30:05
Üldiselt ma marju soolase salati sisse ei pane, küll aga tegin mullu, kui muu roheline aias juba valmis, aga tomatid veel mitte, rohelist salatit, kus punaseks ja hapuks osaliseks olid punased sõstrad. Mulle väga maitses. Muud komponendid olid salatilehed, maitseroheline, kurk, paprika.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-07-12 13:06:18
Tiina:
Üldiselt ma marju soolase salati sisse ei pane, küll aga tegin mullu, kui muu roheline aias juba valmis, aga tomatid veel mitte, rohelist salatit, kus punaseks ja hapuks osaliseks olid punased sõstrad. Mulle väga maitses. Muud komponendid olid salatilehed, maitseroheline, kurk, paprika.
Tiina, aga keskendu siis lihtsalt puuviljasalatitele :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Martiina
Abikokk
2009-07-12 20:40:23
Kuna õhtusöök oli täna suhteliselt vara, tekkis hiljem isu veel midagi süüa. Tegin puuviljasalati apelsinist, arbuusist, banaanist ja konservananassist. Mees sõi seda koos jäätisega, mina niisama. Mõne soolase salati puuvilja(de)ga peaks ka ikka ära proovima..
Mari-Liis
Abikokk
2009-07-13 22:48:07
Tegin marja-puuviljasalati sabayon-kastmega. Sabayoni alkoholiks panin cavat-väga mõnus sai. Salatisse läks arbuus, maasikad, aprikoosid, mustikad. Kastme jaoks vahustasin neli munakollast 1 dl suhkruga heledaks vahuks ja lisasin 1,5 dl cavat. Kuumutasin segu kausis veevannil, kuni ta paksenes ja muutus siidiseks vahuks. Valasin kastme magustoidupokaali põhja, peale marjad-puuviljad.

Siit nurgast ja sealt nurgast

Kukkel
Kokaõpilane
2009-07-14 05:06:35
Ma olen paar kuud päris vaikselt olnud. Pole bloginud, ega ka teiste toidutegemisi uurinud. Nüüd panin üle hulga aja retsepti üles ning trehvas kohe olema temaatiline :) Tegin maasika-kurgi salati
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 >>