Nami-Nami kokakoolitused

Kirsike
Abikokk
2010-01-29 13:04:04
Minu poolt ka suured tänud toreda õhtu eest :) Panen end juba järgmise ürituse ootelisti, mis iganes see teemaks plaaneeritaks :) :) Täna õhtuks lähevad osad toidud ja dipikastmed juba kordamisele!

Lindude toitmine

Ragne
Abikokk
2010-01-29 13:47:40
Pange siis mind ka juba järgmise ürituse ootelehele :) Kusjuures mulle meeldis eilse õhtu juures see, et igast asjast said maitsta, ei viitsi ju lõpmatuseni ennast täis pugida vaid ühest roast, selline degusteerimisvariant annab kõigest hea ülevaate.

www.kokkama.ee

Merilin
Abikokk
2010-01-29 14:24:55
Pille:
Keegi unustas maha oma Victorinoxi noa!?
Mina see ei olnud :P Tean hästi, sest sõrmgi on juba uue noaga veristatud - st. on küll terav jah :D Suured tänud hea tööriista eest ka muu kiituse hulgas!

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Marju
Abikokk
2010-01-29 15:12:22
Pille, Pille, Pille! :) Ja teised nami-namikad! Väga-väga tore oli lisaks toiduvalmistamisele kõigiga kohtuda. Muidugi tahan minagi veel :) (falafelit oleks hädasti vaja asjatundjaga koos valmistada, pita-saiu samamoodi ;) Kingi eest samuti aitäh, aga kahjuks unustasin üsna kiire äraminekuga kõik paberid maha :( Ehk saan kunagi?
Marju
Abikokk
2010-01-29 16:32:31
Pean veel toidu poole pealt lisama, et road olid tõesti huvitavad ja maitsvad. Hommikuks oli kõik eredamalt meeles knafe magustoit ja millegipärast ka kana (pole küll eriline lihasööja, aga proovitud said nii kana kui ka hakklihapallid, mõlema kaneeline maitse meeldis väga). Väga tahaks magustoitu katsetada, aga üks vist ei jätku julgust.
Marju
Abikokk
2010-01-30 11:03:47
Pean ka kolmandat korda sõna võtma, väga vabandan :) Oli vaja aega parajaks teha kahe bussi vahel ja tegin seda raamatupoes (Tartu kaubamaja Apollos). Seal oli raamat Mezze, 69 krooni. Ostsin ära ja olen väga rahul, et kõik tehtud asjad koos piltidega siin sees on :)
Kingadraakon
Abikokk
2010-01-31 17:54:04
mina tänan ka pillet ja kõiki teisi osalenuid äärmiselt vahva õhtu eest! väga super oli kõiki "fooruminimesid" päriselt näha ja muidugi olid ka toidud viimase peal! aitäh-aitäh-aitäh! kuigi kõik road olid äärmiselt vahvalt välja tulnud, jäid kõige eredamalt meelde nauditavalt vürtsikas tomatidipp, toekas ja mehine kibbeh, imemaitsvad pehmed ja värsked pita-leivad. minu jaoks üllatusena meeldis mulle väga ka knafe -- kuigi ma tavaliselt magustoite ja kooke ei söö :) kes mezze-menüüd kodus järgi teha proovib, siis soovitaksin kindlasti kavasse võtta ka värskusest pakatava taboulleh-salati, kuhu mina lisaksin retseptis toodust veelgi rohkem peterselli.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-02-01 12:07:57
Ma olen hirmus rõõmus ja meelitatud, et kõik osalejad nii rahule jäid. Niivõrd positiivset vastukaja ja tagasisidet ei julgenud oodata, aga rõõm on muidugi seda suurem :) Eks tuleb siis järgmise kokaklubi teema välja mõelda :D
Pille:
Keegi unustas maha oma Victorinoxi noa!?
Noa omanik on endiselt selgusetu! Nüüd kõige olulisem. JUBA HOMME, ehk teisipäeval, 2. veebruaril on siis teine Nami-Nami kokandusklubi õhtu, ehk siis Liibanoni mezze-õhtu teine voor. Asukohaks Toiduakadeemia Nõmmel - siit leiate täpsed juhised kohaletulekuks (NB! Nõmmel on palju ühesuunalisi tänavaid, autoga tulijad võtku seda arvesse). Uksed avatakse kell 17.30, kokkamisega alustame kell 18.00. Plaani järgi on kõik toidud laual ja söömiseks valmis kella kaheksaks, nii et kell 21 peaks üritus läbi olema. Sel teisipäeval on siis oodatud järgmised nami-namikad: 1. Seenekas (919) 2. Netcat (785) 3. Leoola (168) 4. Elis (22) 5. Liinushka (13) 6. Yahna (13) 7. Sp (9) 8. Kylli K (8) 9. Muhvik (3) 10. Agaate (2) 11. Vidrik (1) 12. Mansa2 (1) 13. Aet (1) 14. Piret64 (1) 15. Vahkis (0) Kõikidele Nami-Nami abikoka* auväärse staatuse väljateeninud osalejatele on Victorinox pannud välja väikese, aga väga asjaliku kingituse. * Abikoka tiitliga pärjatakse kõiki neid, kes on foorumis vähemalt 100 korda sõna võtnud NB! OLULINE! Kui keegi ei saa sel teisipäeval tulla, siis palun saatke mulle selle kohta meil (info@nami-nami.ee) või andke siinsamas teemas teada.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Netcat
Abikokk
2010-02-01 20:54:21
Jah, selline kurb lugu, et mulle tuli just parajal ajal külla minu vana hea vaenlane põsekoopapõletik. Arvan, et ei suuda kuidagi kohale tulla. Kui on veel soovijaid, siis minu koha võib vabaks lugeda.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-02-02 08:06:02
Netcat:
Jah, selline kurb lugu, et mulle tuli just parajal ajal külla minu vana hea vaenlane põsekoopapõletik. Arvan, et ei suuda kuidagi kohale tulla. Kui on veel soovijaid, siis minu koha võib vabaks lugeda.
Kurb lugu küll. Ehk mõni teine kord siis.
Ilsu:
Mina panen ennast järgmise kokandusklubi osalemise ootelehele !
YZMA:
Tere, soovin ka osaleda 2.veebruari koolitusel.
Ilsu ja/või YZMA, kui tahate täna Liibanoni õhtule tulla, siis on veel see võimalus! Andke meilitsi (info@nami-nami.ee) või siinsamas teemas teada.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 >>