Nami-Nami kokakoolitused

Spiidi
Abikokk
2010-02-03 11:56:28
Netcat:
Zoozi:
Yahna:
Minule ka väga meeldis! Lähen juba täna kikerherneid ostma! ka minu mehele meeldis magustoit väga, niiet kui tainast kuskilt saada on, siis läheb kindlasti kordamisele!
Kataifi-tainast suutsin leida ainult Kaupmehest :)
Kui ma ei eksi, siis on seda ka Prismas.
Mina olen samuti Prismas näinud, kuid see oli umbes pool aastat tagasi. Hiljuti ei ole vaadanud.

le D?ner

Netcat
Abikokk
2010-02-03 14:03:17
Spiidi:
Netcat:
Zoozi:
Kataifi-tainast suutsin leida ainult Kaupmehest :)
Mina olen samuti Prismas näinud, kuid see oli umbes pool aastat tagasi. Hiljuti ei ole vaadanud.
Kristiine Prismas veel eelmisel nädalal oli.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Zoozi
Abikokk
2010-02-03 14:34:26
Netcat:
Spiidi:
Netcat:
Kristiine Prismas veel eelmisel nädalal oli.
No vot, Lasnamäe Prismas oli ka alati, aga nüüd kui mul vaja, polnud. Ei olnud ka filotainast. Õnneks seda on mujal olemas. Kristiine Prismas ei käinud- ei tulnud selle peale, et kui ühes pole, siis teises võib olla. Mul abikaasa tõi siis Kaupmehest :) Nii, nüüd see teema lõpetatud - pole teemasse :)

Zoozi tegemised

Leoola
Abikokk
2010-02-03 16:22:16
ja siis ma pille ootan su kirja ;)
Aet
Kokaõpilane
2010-02-03 17:50:38
Pille, aitäh eilse suurepärase ürituse eest! Loodan, et nii positiivne tagasiside innustab Sind ka tulevikus ette võtma eri maailma nurkade köökide tutvustamist. Ootan põnevusega :)

http://maitseelamused.blogspot.com/

Tiina
Abikokk
2010-02-03 21:14:31
Need, kes küüslaugudippi valmistasid, palun jagage nõuandeid. Mismoodi te sellise ilusa tulemuseni jõudsite? Retseptis on öeldud, et "peenesta küüslauk ja sool uhmris paksuks pastaks." Peitun selle taha, et mul pole korralikku uhmrit, aga paksust pastast oli asi kaugel. Segasin küüslaugutükid õliga kokku ja kuna kogus oli nii väike, siis polnud seal ka vispliga midagi teha. Suristasin siis lõpuks saumikseriga, aga sellest kenast majoneesisarnasest pastast oli asi ikka kaugel. Maitses kah nagu küüslaugukaste, paha just ei olnud, aga see ei olnud see!

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Merilin
Abikokk
2010-02-04 12:08:50
Tiina:
Need, kes küüslaugudippi valmistasid, palun jagage nõuandeid. Mismoodi te sellise ilusa tulemuseni jõudsite? Retseptis on öeldud, et "peenesta küüslauk ja sool uhmris paksuks pastaks." Peitun selle taha, et mul pole korralikku uhmrit, aga paksust pastast oli asi kaugel. Segasin küüslaugutükid õliga kokku ja kuna kogus oli nii väike, siis polnud seal ka vispliga midagi teha. Suristasin siis lõpuks saumikseriga, aga sellest kenast majoneesisarnasest pastast oli asi ikka kaugel. Maitses kah nagu küüslaugukaste, paha just ei olnud, aga see ei olnud see!
Minu meelest see küüslaugu uhmerdamine oligi kõige jubedam ja raskem osa, et seda ilusti ühtlseks pastaks saada. Kaua aega ja palju kondiauru võttis. Tükke lõpuks ei jäänud. Kodus proovisin nii uhmris kui teradega purustis - no ei tule sama - ei pääse ikka uhmrist.

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Kylli K
Kokaõpilane
2010-02-04 14:53:01
Mina tegin ka kursusel küüslaugukastet ja ei saanudki seda paksuks. Kloppisin ikka kõvasti, küüslauk oli ka täitsa kreemine pasta, sörtsutasin õli tilkhaaval ja tegin oma meelest asju õieti, kuid kreemi ei tekkinud, lõpuks Pille lihtsalt halastas mu peale ja nimetas roa küüslaugudipiks. Väga tore kursus oli. Meeldivalt ja kasulikult veedetud aeg. Minu jaoks olid kõige põnevamad kastmed, neist läheb kohe mitu repertuaari. Praesibul maitses hästi. Mehele tõin koju ka lambahakklihaasju, kuid ta kiitis ka just kastmeid, ütles, et hea lambalihaga on ta harjunud :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-02-05 21:00:47
Liibanoni koolitusel proovitud retseptid on kõik saadaval ühtse failina siin - ja loomulikult ka Nami-Nami retseptikogus (vt lingid all). Faili tasub vaadata ka neil, kes osalesid esimesel koolitusel ja trükitud retseptid kaasa said, sest nii mõndagi retsepti on peale koolitust n-ö timmitud. PRAETUD KANAMAKS (QASBET DJAJ MEQLIYEH) RÖSTITUD KANATIIVAD KÜÜSLAUGUDIPIGA (JAWANEH & TOUM) LAMBAHAKKLIHAKOOK MAGUSHAPU SIBULALISANDIGA (KIBBEH SANIYEH) RÖSTITUD POMMUD SAFRANIJOGURTIGA KIKERHERNEPASTA (HUMMUS BI-TAHINA) PITA-LEIB (PITTA) ÜRDISED LIIBANONI LIHAPALLID (KEFTA) VÜRTSIKAS TOMATIDIPP (BANADURAH HARRAH) RÖSTITUD POMMUPÜREE (BABA GANOUSH) PAPRIKADIPP (MUHAMMARA) RÖSTITUD KIKERHERNED JUUSTUTÄIDISEGA FILOTAINARULLID E. “SIGARID” HAKKLIHAGA FILOKOLMNURGAD (FATAYER) KURGI-JOGURTIDIPP MÜNDIGA RÖSTITUD PEEDID TAHIINIKASTMEGA (SALATET SHMANDAR BIL-TAHINEH) “KNAFE” RIISIKREEMI JA APELSINISIIRUPIGA

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Ragne
Abikokk
2010-02-05 21:28:40
Mina hakkan pühapäeval vaikselt oma sünnipäeva tähistamisega pihta. Osad toidud mis laual, on laenatud koolituse retseptidest ;) Plaanisin Knafet ka teha, aga no ei ole siin pärnus sellist asja. Suure vaevaga leidsin filotaigna, mida nüüd müüakse ainult pärnu ühes hulgilaos....

www.kokkama.ee

<< 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 >>