Pille Nami-Nami peakokk 2010-02-05 21:34:42 |
Ragne:
Oi, ma olen meelitatud :)
Mina hakkan pühapäeval vaikselt oma sünnipäeva tähistamisega pihta. Osad toidud mis laual, on laenatud koolituse retseptidest ;) Ragne:
Ragne, kuna pealinnas müüakse Kanaki kaubamärgiga kataifi-tainast (knafe = liibanoni nimetus, kataifi = kreeka nimetus) vist ainult Kaupmehe hulgiladudes, kas siis Pärnu Kaupmehesse ei annaks tellida seda? Andmed selised:
RINGTEE HULGIKAUP PÄRNU
Parmu 5, 80041 Pärnu KAART
INFO TEL +372 44 81 111
faks +372 44 81 127
Lahtiolekuajad E-R 8-19, L 9-16
Juhataja: Marge Aija
marge.aija@kaupmees.ee
Pakend siis selline:
Plaanisin Knafet ka teha, aga no ei ole siin pärnus sellist asja. Suure vaevaga leidsin filotaigna, mida nüüd müüakse ainult pärnu ühes hulgilaos.... |
|
Ragne Abikokk 2010-02-06 01:15:36 |
Pille, selle paki välja nägemise õppisin ma juba koolitusel pähe :) Selgitasin Pärnus Ringtee hulgikaubas neile, et Tallinna Kapumehe hulgilaos asi olemas.... nad soovitasidki mul laias laastus seda Tallinnast vaadata :) Pole hullu, juba järgmine nädalavahetus olen Tallinnas, siis lähen ostan mitu tükki kohe - tuleb välja et Knafe maitsevõlust saavad siis osa minu järgmise nädala külalised :) | |
Andra Kokaõpilane 2010-02-08 13:26:35 |
Pille:
Oi, see muhammara on ülimalt hea. Sain eile Ragne pisikesel sünnipäevapeol proovida. Terve eilse õhtu üritasin selle nime meenutada ja siit nami-namist retsepti otsida. Isegi und nägin, kuidas mul see nimi meelde tuli :D Aga hommikul oli jälle meelest läinud ja jumal tänatud, nüüd leidsin siinse teema alt. Lähipäevadel on plaanis igatahes muhammarat tegema hakata. Liibanoni koolitusel proovitud retseptid on kõik saadaval ühtse failina siin - ja loomulikult ka Nami-Nami retseptikogus (vt lingid all). Faili tasub vaadata ka neil, kes osalesid esimesel koolitusel ja trükitud retseptid kaasa said, sest nii mõndagi retsepti on peale koolitust n-ö timmitud. http://pliiditaga.blogspot.com |
|
Andra Kokaõpilane 2010-02-12 17:46:02 |
Kas keegi teab, kust võiks saada Pärnus granaatõuna siirupit? Selveris ei ole ja Port Arturi toidupoes samuti. Rimisse ei ole veel jõudnud. Kas muhammaras saaks selle siirupi ka millegagi asendada? http://pliiditaga.blogspot.com |
|
Ragne Abikokk 2010-02-13 11:39:33 |
No Andra, nalja teed või? Tule minu poolt läbi ma panen sulle kaasa.... sa tead, kus ma elan;) | |
Elis Abikokk 2010-02-13 14:43:40 |
Andra:
Mina keetsin Muhammara jaoks 100% granaatõunamahla sama suure koguse suhkruga. Kas keegi teab, kust võiks saada Pärnus granaatõuna siirupit? Selveris ei ole ja Port Arturi toidupoes samuti. Rimisse ei ole veel jõudnud. Kas muhammaras saaks selle siirupi ka millegagi asendada? |
|
Fre Abikokk 2010-02-13 18:54:33 |
Andra:
Mina soovitaks vaadata Pärnu suurde Maximasse, Tallinnas olen näinud Maximas. Nasharabi nime alla aga tegelt oli mumeelest puhas granaatõuasiirup. Kas keegi teab, kust võiks saada Pärnus granaatõuna siirupit? Selveris ei ole ja Port Arturi toidupoes samuti. Rimisse ei ole veel jõudnud. Kas muhammaras saaks selle siirupi ka millegagi asendada? |
|
Andra Kokaõpilane 2010-02-13 23:32:27 |
Fre:
Maximas oli jah :) Mina soovitaks vaadata Pärnu suurde Maximasse, Tallinnas olen näinud Maximas. Nasharabi nime alla aga tegelt oli mumeelest puhas granaatõuasiirup. http://pliiditaga.blogspot.com |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-02-15 08:50:30 |
JÄRGMINE KOOLITUS Veebruari lõpus on tulemas veel üks Liibanoni koolitus (juba ette rühm täis :)), aga märtsis oleksin ma valmis uue teemaga "esinema". Küsimus aga teemas. Hetkel mõtteis kolm teemat, mida märtsis teha võiks: * hiina köök * gruusia köök * kevadpühade/lihavõtete laud (tänavu 4. aprillil) Ma ise ei suuda hetkel kohe otsustada, nii et küsin teilt nõu :) Vastake parempoolses veerus olevale küsitlusele. Kevadepoole tahaks teha hispaania tapas-suupisteid ning millalgi kindlasti ka Šoti kööki, aga hetkel siis need kolm :) | |
Ilse Abikokk 2010-02-15 09:10:22 |
Mina sooviks ennast väga juba kirja panna, polegi oluline milline teema siis lõpuks võidab :) eelistus oleks küll Gruusia. | |
<< < 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 > >> |