Pille Nami-Nami peakokk 2012-05-14 11:40:38 |
Kiilike:
Vaatan, et Ventat pakub ka Calmia istikuäri?
Looda,n et saite maasikataimed Luigelt kätte, sest ämm oli sealt Ventat ostnud :) . Minule rääkis ja jagas pühapäeval 10 taime. |
|
Netcat Abikokk 2012-05-14 11:40:56 |
Kiilike:
:(
Mina just vaatasin osalejate nimekirja, niipalju kui näha oli, Ventat ei pakkunud keegi ja jätsin Luigele minemata... Looda,n et saite maasikataimed Luigelt kätte, sest ämm oli sealt Ventat ostnud :) . Minule rääkis ja jagas pühapäeval 10 taime. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2012-05-14 11:42:52 |
Pille:
Ei nad paku midagi, see on ainult ilu pärast sorditutvustuste nimekiri. Siin on tegelik hinnakiri, mis praegu müügil, kus on ainult üks maasikasort ja see on Polka:
http://www.calmia.ee/marjahinnakiri.htm Kiilike:
Vaatan, et Ventat pakub ka Calmia istikuäri?Looda,n et saite maasikataimed Luigelt kätte, sest ämm oli sealt Ventat ostnud :) . Minule rääkis ja jagas pühapäeval 10 taime. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kiilike Abikokk 2012-05-14 11:46:34 |
Netcat:
Ma käisin reedel ja lootsin siis saada kartuliseemet(midagi värsket/põnevat/uut) mida muidugi ei saanud ja siis hoidsin silmad lahti, et äkki on Venta maasikaid . Mina ei näinud kuid laupäeval kui ämm seal oli siis oli olnud :S . Hind oli muidugi kahtlaselt odav - 4 euri 10 taime eest.
Kiilike:
Mina just vaatasin osalejate nimekirja, niipalju kui näha oli, Ventat ei pakkunud keegi ja jätsin Luigele minemata...Looda,n et saite maasikataimed Luigelt kätte, sest ämm oli sealt Ventat ostnud :) . Minule rääkis ja jagas pühapäeval 10 taime. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-05-14 11:58:48 |
Netcat:
Ilu pärast :D :D :D
Mina panin endale 10 Sonata't maha siis mõned päevad tagasi (vt siia), aga ca 10 taime tahaks veel panna ja ei suuda kuidagi otsustada, mida :(
Pille:
Ei nad paku midagi, see on ainult ilu pärast sorditutvustuste nimekiri. Siin on tegelik hinnakiri, mis praegu müügil, kus on ainult üks maasikasort ja see on Polka:
http://www.calmia.ee/marjahinnakiri.htmKiilike:
Vaatan, et Ventat pakub ka Calmia istikuäri?Looda,n et saite maasikataimed Luigelt kätte, sest ämm oli sealt Ventat ostnud :) . Minule rääkis ja jagas pühapäeval 10 taime. |
|
Kiilike Abikokk 2012-05-17 11:45:23 |
Netcat:
Lisainfi siia: müüjaks oli Saare-Tõrvaaugu . Olevat olnud kohe seal sissekäigu juures.
Kiilike:
Mina just vaatasin osalejate nimekirja, niipalju kui näha oli, Ventat ei pakkunud keegi ja jätsin Luigele minemata...Looda,n et saite maasikataimed Luigelt kätte, sest ämm oli sealt Ventat ostnud :) . Minule rääkis ja jagas pühapäeval 10 taime. |
|
Netcat Abikokk 2012-05-17 13:42:29 |
Kiilike:
Ahah, suur tänu. Huvitav, et neil endal kodulehel ei ole midagi selle sordi ega üldse maasikaistikute kohta. Viskasin ühe järelepärimise, vaatame. Netcat:
Lisainfi siia: müüjaks oli Saare-Tõrvaaugu . Olevat olnud kohe seal sissekäigu juures.Kiilike:
Mina just vaatasin osalejate nimekirja, niipalju kui näha oli, Ventat ei pakkunud keegi ja jätsin Luigele minemata...Looda,n et saite maasikataimed Luigelt kätte, sest ämm oli sealt Ventat ostnud :) . Minule rääkis ja jagas pühapäeval 10 taime. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kiilike Abikokk 2012-05-17 17:00:02 |
Netcat:
Kodulehel ei ole ka sordikirjelduste all seda aga võimalik et müüsid kellegi teise toodet.
Kiilike:
Ahah, suur tänu. Huvitav, et neil endal kodulehel ei ole midagi selle sordi ega üldse maasikaistikute kohta. Viskasin ühe järelepärimise, vaatame.Netcat:
Lisainfi siia: müüjaks oli Saare-Tõrvaaugu . Olevat olnud kohe seal sissekäigu juures.:( Mina just vaatasin osalejate nimekirja, niipalju kui näha oli, Ventat ei pakkunud keegi ja jätsin Luigele minemata... |
|
Vandiste Abikokk 2012-05-19 16:50:34 |
Raporteerin - 10 'Senga-Senganat' on "kodustatud" ning kaasa sain 2 meristeemset 'Ventat'. Hakkan neid nüüd poputama, siis on lootust sügiseks taimekesi juurde saada. | |
Tziiki Abikokk 2013-05-03 16:09:50 |
ega kellelgi mõnda sorti lillat kartulit pakkuda pole? või oskab keegi anda viite, kust tellida saaks seemet? As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |