Ostan-müün-vahetan söödavaid taimi

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-05-14 11:40:38
Kiilike:
Looda,n et saite maasikataimed Luigelt kätte, sest ämm oli sealt Ventat ostnud :) . Minule rääkis ja jagas pühapäeval 10 taime.
Vaatan, et Ventat pakub ka Calmia istikuäri?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Netcat
Abikokk
2012-05-14 11:40:56
Kiilike:
Looda,n et saite maasikataimed Luigelt kätte, sest ämm oli sealt Ventat ostnud :) . Minule rääkis ja jagas pühapäeval 10 taime.
:( Mina just vaatasin osalejate nimekirja, niipalju kui näha oli, Ventat ei pakkunud keegi ja jätsin Luigele minemata...

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Netcat
Abikokk
2012-05-14 11:42:52
Pille:
Kiilike:
Ei nad paku midagi, see on ainult ilu pärast sorditutvustuste nimekiri. Siin on tegelik hinnakiri, mis praegu müügil, kus on ainult üks maasikasort ja see on Polka: http://www.calmia.ee/marjahinnakiri.htm

Kiilike
Abikokk
2012-05-14 11:46:34
Netcat:
Kiilike:
:( Mina just vaatasin osalejate nimekirja, niipalju kui näha oli, Ventat ei pakkunud keegi ja jätsin Luigele minemata...
Ma käisin reedel ja lootsin siis saada kartuliseemet(midagi värsket/põnevat/uut) mida muidugi ei saanud ja siis hoidsin silmad lahti, et äkki on Venta maasikaid . Mina ei näinud kuid laupäeval kui ämm seal oli siis oli olnud :S . Hind oli muidugi kahtlaselt odav - 4 euri 10 taime eest.

kiilikese köögikatsetused

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-05-14 11:58:48
Netcat:
Pille:
Kiilike:
Ei nad paku midagi, see on ainult ilu pärast sorditutvustuste nimekiri. Siin on tegelik hinnakiri, mis praegu müügil, kus on ainult üks maasikasort ja see on Polka: http://www.calmia.ee/marjahinnakiri.htm
Ilu pärast :D :D :D Mina panin endale 10 Sonata't maha siis mõned päevad tagasi (vt siia), aga ca 10 taime tahaks veel panna ja ei suuda kuidagi otsustada, mida :(

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kiilike
Abikokk
2012-05-17 11:45:23
Netcat:
Kiilike:
Lisainfi siia: müüjaks oli Saare-Tõrvaaugu . Olevat olnud kohe seal sissekäigu juures.

Netcat
Abikokk
2012-05-17 13:42:29
Kiilike:
Netcat:
Kiilike:
Lisainfi siia: müüjaks oli Saare-Tõrvaaugu . Olevat olnud kohe seal sissekäigu juures.
Ahah, suur tänu. Huvitav, et neil endal kodulehel ei ole midagi selle sordi ega üldse maasikaistikute kohta. Viskasin ühe järelepärimise, vaatame.

Kiilike
Abikokk
2012-05-17 17:00:02
Netcat:
Kiilike:
Netcat:
Ahah, suur tänu. Huvitav, et neil endal kodulehel ei ole midagi selle sordi ega üldse maasikaistikute kohta. Viskasin ühe järelepärimise, vaatame.
Kodulehel ei ole ka sordikirjelduste all seda aga võimalik et müüsid kellegi teise toodet.

Vandiste
Abikokk
2012-05-19 16:50:34
Raporteerin - 10 'Senga-Senganat' on "kodustatud" ning kaasa sain 2 meristeemset 'Ventat'. Hakkan neid nüüd poputama, siis on lootust sügiseks taimekesi juurde saada.
Tziiki
Abikokk
2013-05-03 16:09:50
ega kellelgi mõnda sorti lillat kartulit pakkuda pole? või oskab keegi anda viite, kust tellida saaks seemet?

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>