Ostan-müün-vahetan söödavaid taimi

Metsvaarikas
Abikokk
2009-09-06 07:44:10
Ja nüüd ma alles avastan selle teema, kui ma parajasti olen teel maalt linna.. Mul maal liigselt tilli (õisikud, sobib marineerimiseks/hapendamiseks) ja peterselli. Järmine võimalus saada oleks siis järgmisel nädalalõpul Tallinnas.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-05-14 09:55:56
Ma uurin siin vagusi, et ega kellelgi pole mõneaastast viinamarjataime, mis enam kodukasvuhoonesse ei mahu või mille asemel tahaks mõne teise sordi osta? Ma võtaks meelsasti "hoiule" ;)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Ilse
Abikokk
2010-05-14 14:02:55
Pille:
Ma uurin siin vagusi, et ega kellelgi pole mõneaastast viinamarjataime, mis enam kodukasvuhoonesse ei mahu või mille asemel tahaks mõne teise sordi osta? Ma võtaks meelsasti "hoiule" ;)
Juurisin just välja... viinamari võtab hirmsasti maaalust maad ;) tomatitele enam toitu ei jätkunud. Minu arvamus on, et kas kasvatatda väljas päikeselises kohas kylmakindlat viinamarja vai siis olgu neil oma triiphoone... tomatite ja kurkidega yhte ma neid ei paneks.

Ilse köögis

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-05-14 16:53:19
Ilsu:
Pille:
Juurisin just välja... viinamari võtab hirmsasti maaalust maad ;) tomatitele enam toitu ei jätkunud. Minu arvamus on, et kas kasvatatda väljas päikeselises kohas kylmakindlat viinamarja vai siis olgu neil oma triiphoone... tomatite ja kurkidega yhte ma neid ei paneks.
Oi, Ilsu, kas Sa juurisid välja ja viskasid minema või on neid võimalik veel päästa? :O Ma leiaksin ka päikeselise koha kasvuhoonest väljaspool vajadusel...

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-05-23 10:31:51
Endiselt võtan kasvatada mõned viinamarjataimed, kui keegi peaks enda omad välja viskama :) Aiakujundajaga leidsime juba ka kaks kohta õues, kus viinamarjad imehästi sobiksid... Nüüd aga järgmine küsimus. Toomingad õitsevad ja teadupärast on see parim aeg kartulite mahapanekuks. Ma täitsa paneks mõned sinised kartulid maha, aga pole poest seemnekartulit näinud. Kas oleks kellelgi müüa/pakkuda?

Zapxpxau
Abikokk
2010-05-23 10:56:25
Pille:
Nüüd aga järgmine küsimus. Toomingad õitsevad ja teadupärast on see parim aeg kartulite mahapanekuks. Ma täitsa paneks mõned sinised kartulid maha, aga pole poest seemnekartulit näinud. Kas oleks kellelgi müüa/pakkuda?
Sinist kartulit otsin juba 2 aastat. Kunagi ETV Eesti toidu saates näidati. Aga keegi ei paista omavat! *tahab ka*

Zap*

Täpik
Abikokk
2010-05-26 00:19:24
Igaks juhuks kordan müügi all olevat kuulutust, sest tuleb välja, et ma just ise olen siin ka teemat alustanud. Tegelikult on hulga tomatitaimi vaja uue peremehe juurde saata - loe tasuta ära anda. Lisaks võib saada ka kõrvitsaid(erinevad), ühe arbuusi , kabatšokke ja baklažaani, iisopit ja estragoni ning kollast lillkapsast ja erinevaid salateid. Tööpäevadel võin taimed Tartusse kaasa tuua. ;)
Aurora
Abikokk
2010-05-26 11:50:26
Täpik:
Igaks juhuks kordan müügi all olevat kuulutust, sest tuleb välja, et ma just ise olen siin ka teemat alustanud. Tegelikult on hulga tomatitaimi vaja uue peremehe juurde saata - loe tasuta ära anda. Lisaks võib saada ka kõrvitsaid(erinevad), ühe arbuusi , kabatšokke ja baklažaani, iisopit ja estragoni ning kollast lillkapsast ja erinevaid salateid. Tööpäevadel võin taimed Tartusse kaasa tuua. ;)
Oleksin taimede üle rõõmus küll. Mul endal ikaldus ettekasvatamine täielikult. Ilmselt mullaga said sipelgad sisse. Kas teeme kaupa?
Edith
Abikokk
2010-05-31 09:18:11
kas on tallinnas nõmmel (või siin lähiümbruses) inimesi kes tahaks korraldada seemnete vahetust (või siis istikute vahetust aga kuna ma alles hiljuti ise kalli kodumaa pinna pääle jõudsin ei ole omal midagi ette kasvatatud :S). võiks teha vastava teemalise kas ketikirja või mingi kokkusaamisega ürituse äkki? andke teada kas on kellegil huvi võiks ju lausa isegi nö potluck ürituse teha, et igaüks võtab mingi omatehtud toitu inimese/paari jagu ja seemned ning saab kokku ja vahetab seemneid ja proovib toite.

Kuidas teha ... ja miks? Sest ma saan

Netcat
Abikokk
2010-05-31 12:22:49
Ma võiks midagi vahetada küll, aga mul jäid kõik ülearused seemned maale, kätte saaks alles järgmisel nädalal. Täpsemalt ma võiks vahetada Black Beauty rullkõrvitsaseemneid mõne triibulise variandi vastu. Mingis meeltesegaduses said kõik ühe sordi seemned tänavu soetatud. Põldkännakut või mis ta nimi oligi sattus ka ülearune pakk. Ise otsin karulaugu seemneid taga, ei leia kusagilt.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>