Ostan-müün-vahetan söödavaid taimi

Aurora
Abikokk
2010-05-31 14:37:59
Netcat:
Ise otsin karulaugu seemneid taga, ei leia kusagilt.
Seemnemaailm pakub karulaugu seemneid.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-05-31 15:19:50
Aurora:
Netcat:
Ise otsin karulaugu seemneid taga, ei leia kusagilt.
Seemnemaailm pakub karulaugu seemneid.
Karulaugutaimi müüvad ka vist pea kõik istikuärid, Nõmmel nt Juhani istikuäri, Viimsis Ceres jne. Mina ostsin Nõmme taluturult taime ja panin maha, kenasti juurdunud..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kiilike
Abikokk
2010-06-01 22:31:34
Meil on ära anda( vahetada?) noori , eelmisel aastal seemnest pandud rabarberi taimi. Seemend leedukate omad. Noore taime vars on rohekas aga seest pidi olema punane( pead ei anna sest ise näind ei ole kasvataja väidab nii) .

kiilikese köögikatsetused

Edith
Abikokk
2010-06-10 09:55:55
tahaks endale väga karri põõsast kasvama panna. kas on kellegil äkki kodus pottis, et saaks istutamiseks ühe oksa või paar lehte? oleksin väga tänulik ning valmis maksma küsitud hinna või vastu pakkuma pätsi oma tehtud leiba või kompostiusse vms-st. ps. palun mitte hakkata vastusena kirjutama et karri on maitseaine segu. tean, et ta seda on. tean ka et on olemas ka karri taim :)

Kuidas teha ... ja miks? Sest ma saan

Silx
Abikokk
2010-08-27 09:36:54
Kus saaks osta maasikataimi? :)

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Netcat
Abikokk
2010-08-27 10:19:24
Horteses eelmisel reedel oli. Senga Sengana, Selva ja veel miski. Juhani puukoolist pärit. Tegelikult läksingi sinna sooviga osta Selva istikuid, aga kõik nägid nii kahtlased välja, et ei julgenud võtta. Polnud ühtki veatut taime, kõigil leheääred pruunid, mõni leht täpiline...

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Zapxpxau
Abikokk
2010-08-27 12:44:37
Senga sengana on päris hea sort :)

Zap*

Netcat
Abikokk
2010-08-27 13:15:21
Zapxpxau:
Senga sengana on päris hea sort :)
On. Esiteks hea maitsega, teiseks külmakindel ja kolmandaks väga vähenõudlik mullaviljakuse suhtes. Minu tuhkkuiva mullaga põuasel kivipõllul kasvatamiseks pea ainuvõimalik variant. Aga kuna mul on kõik peenrad SS, saavad maasikad häirivalt ühel ajal valmis. Esiteks oota, siis tuleb selline uputus, et korraga ei jõua ära tarbida ja pärast ime jälle näppu. Lisaks, mul on seal istanduses levinud igasugused haigused nagu punalaiksus, närbumine ja vist ka - brr - mosaiiktõbi. Ja praeguste peenarde kasutusaeg hakkab parajasti ümber saama. Otsingi mitmekesistamise eesmärgil sorti, mis oleks lehetõbede ja/või närbumise suhtes kindlam ja kannataks hästi põuda ning lahjat mulda. Esialgse suure sordiuurimise tulemusena paistab, et mulle oleks vaja Kenti ja Redgauntleti istikuid. Aga neid enamasti ei müüda. Igal pool on aina Honeoye, Bounty, Polka... Niiet kui kellelgi on pakkuda, või noh nüüd on juba hilja, aga kui keegi teab, kust kevadel saaks veidi Kenti ja Redgauntleti, palun andke teada. Rõhutan just veidi, et ei räägi siin sadadest taimedest eks, ja Eesti teise otsa nende järele sõita ka ei saa. Niiet suuremad aretuskeskused ja maasikatalud arvatavasti ei võta mind jutulegi.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Seenekas
Abikokk
2010-08-27 13:59:48
Miks hilja? Mul ka plaanis oma maasikaid uuendada ja mullu tegin vist ka alle septembri keskel seda tööd. Juurdusid küll ja kandsid tänavu üllatavalt hästi.
Liilia
Abikokk
2010-08-27 14:02:33
Silx:
Kus saaks osta maasikataimi? :)
ma võin ära anda Honeoye taimi, pean hakkama neid võrsetest puhastama (ilmselt on enamus pikkade juurtetea, sest kasvavad mul peenravaibal). Istutasin eelmisel kevadel frigo-taimedena ja pole minu meelest haiged. Asuvad põlvamaal, aga saan tuua ka näiteks Tartusse või saata cargobussiga ka mujale.

Köögitoimkond

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>