Akaatsia Abikokk 2011-05-01 01:56:02 |
Kas "Venta" on see roosa maasikas? Plikuskina käisin koos vanaemaga neid "roosasid" turul müümas, aga kahjuks koos vanaemaga kadusid ka taimed. Oleks samuti huviline | |
Vandiste Abikokk 2011-05-01 10:37:50 |
Ise küsin, ise vastan :) Keegi 'Ventat' pakkunud ei ole, aga internetisügavustest leidsin selle taime Pollist. Tõsine plaan on paar taime tellida... | |
Netcat Abikokk 2011-05-02 15:13:00 |
EVIKAl ja Pollil on jah need taimed arhiivis, aga nad ei paku neid aktiivselt. Huvitav, kas nad oleks tõesti nõus paari taime kaupa nende paljundamisega mässama. Ehk tasuks tellimisel liituda? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Riinablack Kokaõpilane 2011-05-08 19:47:27 |
Nii nii kellel huvi tomatite,paprika taimede vastu? Pakkuda siis tomatitest mini tomat Vilma,sobib nii tas,rõdul potis kasvatamiseks kuid kannatab ka õues kasvatamist,moodustuvad kenad kobarad punaste tomatitega.Taim kasvab kuni 25cm kõrguseks ja viljas kuni 30g.6-8 taime. kollane tomat Golden Cherry Viinamarjatomati hübriid varajane,viljad ümarad ja kaaluvad 20-30g.Kasvavad kasvuhoones ja avamaal,avamaal kasvatamiseks vajalikud toed. 6-8 taime Paprika taimed Harilik paprika Capsicum annuum "Etiud" F1 Keskvarajane hübriid. Oranž, neljatahuline kandiline 7x8 cm, 130-190g. Seina paksus 5-7mm. Mahlane ja magus. 4 taime. Loovutus mai lõpu poole siis kui ilmad juba piisavalt soojad,et taimed saaksid uues kodus juba välja. Hinnaks kõikidel taimedel 0.50€ tükk Samas on ka saada 8 pakki tilli seemneid 8 pakki Basiliku seemneid 6 pakki korjandri seemneid Neil on hetkel just paras aeg mulda panna. Ühe paki hind 0.35€ Asuvad Tallinnas Lillekülas Huvi korral andke juba varakult meili teel soovist teada. | |
Vandiste Abikokk 2011-05-20 20:32:43 |
Netcat:
Ma vaikselt sosistan, et täna ilmus lootus saada kohalikult inimeselt, kes tuntud rohkem päälinna läheduses põllumajanduses, 10 Venta taime. Kõvasti hõiskan siis, kui taimed käes ja saak küljes :). EVIKAl ja Pollil on jah need taimed arhiivis, aga nad ei paku neid aktiivselt. Huvitav, kas nad oleks tõesti nõus paari taime kaupa nende paljundamisega mässama. Ehk tasuks tellimisel liituda? |
|
Netcat Abikokk 2012-05-04 16:04:20 |
Vandiste:
Soojendaks selle vana teema üles, et kuidas siis Venta edenes ja ega selle poegi lootust pole saada? Netcat:
Ma vaikselt sosistan, et täna ilmus lootus saada kohalikult inimeselt, kes tuntud rohkem päälinna läheduses põllumajanduses, 10 Venta taime. Kõvasti hõiskan siis, kui taimed käes ja saak küljes :).EVIKAl ja Pollil on jah need taimed arhiivis, aga nad ei paku neid aktiivselt. Huvitav, kas nad oleks tõesti nõus paari taime kaupa nende paljundamisega mässama. Ehk tasuks tellimisel liituda? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Vandiste Abikokk 2012-05-04 23:11:37 |
Ma just mõtlesin kurtma tulla, et eelmisel aastal läks saamine nässu. See kolmandate ja neljandate isikute kaudu asja ajamine on kurja juur. Eks ma üritan uuesti, ehk näkkab sel aastal. | |
Netcat Abikokk 2012-05-05 10:39:10 |
Vandiste:
Kui koguse suurendamine asjaajamisel abiks on, siis mina ühineks hea meelega. Jupp mitu aastat ettevalmistatud maasikamaad ootab just.
Ega keegi ei tea, kas mõni Luige laadal osalejatest müüb selliseid vanemaid ja vähemkommertslikke sorte? Luige korraldajad ei kipu osalejate nimekirja kuigi palju varem üles riputama... Ma just mõtlesin kurtma tulla, et eelmisel aastal läks saamine nässu. See kolmandate ja neljandate isikute kaudu asja ajamine on kurja juur. Eks ma üritan uuesti, ehk näkkab sel aastal. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Vandiste Abikokk 2012-05-06 20:02:28 |
Mul ka maasikamaa ootab juba kolmandata aastat :). Aga ma pole veel vastust saanud, loodan, et lähipäevil selgub midagi. | |
Kiilike Abikokk 2012-05-14 11:26:42 |
Looda,n et saite maasikataimed Luigelt kätte, sest ämm oli sealt Ventat ostnud :) . Minule rääkis ja jagas pühapäeval 10 taime. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |