Hexy Abikokk 2010-07-22 13:31:49 |
Mina vaatasin täna kasvuhoonesse, 1 paprika hakkab juba ilusti kollaseks minema. Vaarikad on suht ussitanud, kas selle vastu midagi teha ei anna?? | |
Kiilike Abikokk 2010-07-22 14:34:11 |
Hexy:
Mul eelmsel aastal kohvipaks toimis üsna hästi. Igal juhul sel aastal on rohkem ussitanuid kui eelmisel aastal( ja see aasta pole nad kohvipuru saanud)
Mina vaatasin täna kasvuhoonesse, 1 paprika hakkab juba ilusti kollaseks minema. Vaarikad on suht ussitanud, kas selle vastu midagi teha ei anna?? |
|
Liilia Abikokk 2010-07-22 14:48:47 |
ega nüüd enam midagi teha saagi, aga jah, minagi kasutan kohvipaksu ja see tõesti aitab. | |
Zapxpxau Abikokk 2010-07-22 19:20:47 |
Ma olen täiesti sillas neist värvilistest aiasaadustest :D Olen teinud lihtsat värsket salatit porganditest, redistest + kurki (tomatit veel pole). Porgandid ise on juba nii ilusad ja mitmevärvilised! Viilutan neid mandoliniga ja need värvid teevad kohe tuju rõõmsaks. Lisaks on mul teises redisesatsis hulk seest roosaviirulisi rediseid (ei tea kust need tulid). Peaks ehk pildile püüdma.. aga nii palav on. | |
Netcat Abikokk 2010-07-22 19:52:29 |
Muide värvilistest porganditest. Kas kõik lillat värvi porgandid värvivad supi tumedaks või oleneb see sordist? Minumeelest olen ma mitmel korral pannud neid toidu sisse ilma mingite halbade tagajärgedeta, aga eelmisel aastal oli tulemiks lilla klimbisupp, hall ühepajatoit jt üllatused ning ema hakkas protestima, et sellist jama ei tohi enam maha külvata. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-07-22 20:07:09 |
Netcat:
Jään vastuse võlgu. Me krõbistame neid toorelt. Tütre suust olen mitu korda lausa veel pesemata porgandi kätte saanud - ta käib neid salaja mullast välja kiskumas lihtsalt :D
Muide värvilistest porganditest. Kas kõik lillat värvi porgandid värvivad supi tumedaks või oleneb see sordist? Minumeelest olen ma mitmel korral pannud neid toidu sisse ilma mingite halbade tagajärgedeta, aga eelmisel aastal oli tulemiks lilla klimbisupp, hall ühepajatoit jt üllatused ning ema hakkas protestima, et sellist jama ei tohi enam maha külvata. |
|
Hexy Abikokk 2010-07-23 12:27:23 |
Kiilike:
Aitähh, siis tean, mis järgmine aasta teha.
Hexy:
Mul eelmsel aastal kohvipaks toimis üsna hästi. Igal juhul sel aastal on rohkem ussitanuid kui eelmisel aastal( ja see aasta pole nad kohvipuru saanud)Mina vaatasin täna kasvuhoonesse, 1 paprika hakkab juba ilusti kollaseks minema. Vaarikad on suht ussitanud, kas selle vastu midagi teha ei anna?? |
|
Seenekas Abikokk 2010-07-23 20:23:56 |
Te oma kohvipaksu jutuga ajate ka mõtte pähe. Pole meil need metsvaarikad enne ussitanud, aga tänavu on asi kahtlane. Kuidas te seda kohvipaksu täpsemalt kasutate? | |
Liilia Abikokk 2010-07-23 20:43:09 |
lihtsalt raputan vaarikate alla mullale. talv otsa kogun ja kevadel kui vaarikad juba õitsema hakkavad, siis laotan kohvi laiali. | |
Ullike Abikokk 2010-07-24 09:28:07 |
Netcat:
No välitingimustes olid teod minust alati kiiremad ning otsistasin seekord, et üks aasta tahaks ikka ise ka suvikõrvitsat ja kõrvitsat saada. Ja parika on mul seal niikuinii koos tomatitega. Kurke aga kasvatan väljas.
Sinu jutust saan aru, et baklažaan ei laiuta nii hullult?
Muide - kõrvitsaliste kasvatamises olen peris ullike. Öelge palun head inimesed - millised on neid emas- ja millised isasõied? Mille järgi neid eristatakse nii suvikõrvitsal kui ka kõrvitsal? Aga suvikõrvits kasvab meil üsna optimaalselt avamaalgi, ja öökülmade korral looriga varjutatuna kannab päris kaua vilja. Kasvuhoonesse on sellist laiutajat üldse paha panna. Kui minul oleks kasvuhoone, paneks sinna tomatite-kurkide kõrvale hoopis baklažaani, paprika ja arbuusi. Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
<< < 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 > >> |