Minu järjekordne vastupandamatu köögividin....

Merilin
Abikokk
2012-12-24 12:19:10
Minu oma samuti pärineb Prismast, juba mitu aastat tagasi ostetud - väga tore väike abimees :)

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Tziiki
Abikokk
2012-12-30 01:07:19
ostsin meespoolele elektroonilise lihatermomeetri, nüüd ei tee ta ühtegi lihatükki enam ilma seda vidinat kasutamata :)

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Netcat
Abikokk
2013-01-09 21:19:20
Teopann tuli ja küüslaugupress läks. Ma ei tea, kuhu ta läks, lihtsalt kui teda viimati tarvis oli, selgus, et Elvis on majast lahkunud. Aga loen siit just, et ei olevat seda vajagi. Kuigi peale seda, kui ma ühe Fiskarsi noa küüslauku muljudes pooleks murdsin, ei ole ma seda trikki rohkem julgenud proovida.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Zapxpxau
Abikokk
2013-01-15 20:02:56
Kuigi mul on päris armas maasikakujuline teesõel, ei suutnud ma sellele Eva Solo meistriteosele vastu panna. Geniaalne idee minu meelest.

Zap*

Triin28
Abikokk
2013-03-10 15:12:17
Mina soetasin koju lõpuks ühe korraliku 28 cm läbimõõdu ja kõrgete äärtega panni. Oi, milline lust on sellega kokata. Ma tõesti ei tea, miks ma nii pikalt venitasin ja oma väikeste odavate pannidega leppisin...
Kirsike
Abikokk
2014-01-06 18:43:58
Erx:
Fre, mul on Sulle "negatiivseid" uudiseid - KA´il on veekeedukann ilmselt tulemas - olen prototüüpi isegi juba näppinud :)
Jõuluvana oli helde ja lahke ning tõi mulle KA veekeetja. Punase:) Imeilusa:) Ma pole terve eelmise aasta peale kokku ka niipalju rohelist teed joonud kui nüüd jõuludest saadik:)

Lindude toitmine

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-01-06 19:23:03
Oi, mulle tõi ka jõuluvana ühe köögividina, nimelt Tädi Hulda õunakoorija ja -viilutaja. Ma olin seda loomulikult varem näinud, aga pidasin seda täiesti mõttetuks vidinaks - ma üldiselt söön õunu koorega niikuinii. Aga see on ostunud me majapidamises ülipopiks ja paar päeva enne jõule ostetud kastitäis Halika Talu õunu (ca 17 kg, peamiselt Lobod) on nüüdseks juba otsas :O Mulle toodi punane. Stockis oli eelmisel nädalal neid soodukaga saada (ca 22 euri tavapärase 29 (?) asemel).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Fre
Abikokk
2014-01-06 19:50:13
Kirsike:
Erx:
Fre, mul on Sulle "negatiivseid" uudiseid - KA´il on veekeedukann ilmselt tulemas - olen prototüüpi isegi juba näppinud :)
Jõuluvana oli helde ja lahke ning tõi mulle KA veekeetja. Punase:) Imeilusa:) Ma pole terve eelmise aasta peale kokku ka niipalju rohelist teed joonud kui nüüd jõuludest saadik:)
Mulle pidi ju tooma???? Jälle ajas sassi, häda nende habetunud vanainimestega!
Fre
Abikokk
2014-01-06 19:56:54
Muuseas, ma olen ammu planeerinud näidata oma vana ja vaimustavat vidinat. Soetasin selle meeltesegadushoos möödunud sajandil ja ta laagerdas ca 10 aastat kapisügavustes, enne kui aru sain kui lahe riistapuu mul on. Kõik ahjukartulid teen selle abil, saab kiirelt valmis ja mugav maitsestada. Kui nüüd keegi on kusagil sellist aparaati müügil näinud, siis võib lahkesti teada anda, sest minu oma ilmutab allaandmise märke.
Kirsike
Abikokk
2014-01-07 10:50:22
Pille:
Oi, mulle tõi ka jõuluvana ühe köögividina, nimelt Tädi Hulda õunakoorija ja -viilutaja. Ma olin seda loomulikult varem näinud, aga pidasin seda täiesti mõttetuks vidinaks - ma üldiselt söön õunu koorega niikuinii. Aga see on ostunud me majapidamises ülipopiks ja paar päeva enne jõule ostetud kastitäis Halika Talu õunu (ca 17 kg, peamiselt Lobod) on nüüdseks juba otsas :O Mulle toodi punane. Stockis oli eelmisel nädalal neid soodukaga saada (ca 22 euri tavapärase 29 (?) asemel).
Oi Hulda mulle meeldib! Kui järgi mõelda, siis suht mõttetu muidugi, aga selle eest väga lahe :D Juba mitu aastat pidevas kasutuses, ei viitsigi enam käsitsi õunu koogile tükeldada. Koduõunte koortest saab nii ilusaid kuivatatud õunakoori :D

Lindude toitmine

<< 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 >>