Minu järjekordne vastupandamatu köögividin....

Zapxpxau
Abikokk
2011-12-12 10:51:09
Ostsin eelmisel aastal oma Kenwoodi jaoks ka BeaterBlade'i.

Zap*

Silx
Abikokk
2011-12-12 13:30:31
Laupäeval sai uus täiesti klassikaline kondiaurul töötav hakklihamasin pasteediteoga sisse õnnistatud. Halleluuja.

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Kätrin
Abikokk
2011-12-12 18:25:34
Pille:
Erx:
Kätrin:
Aga ise lähen sinna täna hoopis teise köögividina järgi - KitchenAidi reketvispel, millel üks pool silikoonist "kraabitsaga", et kausi ääred puhtaks jääks. Vaatasin Amazonist ka, täitsa samas hinnas poes, enamasti on kõik KitchenAidi asjad kallimad, aga see mitte. Õnnelik!
Tore kuulda, anna siis teada kuidas reketsegaja toimis (ma pole veel ise katsetanud). Ps. järgmine aasta peaks KA üht-teist täiesti uut ja huvitavat tulema :)
Kätrin, mina tellisin endale Amazonist hoopis selle reketvispli (see siis beater blade'i eestindus, jah?): http://ecx.images-amazon.com/images/I/41axYIyXi4L._AA300_.jpg Kõiksugu foorumites on see BeaterBlade saanud kasutajatelt palju kõrgemad hinded ja rohkem kiidusõnu, kui KA enda Flex Edge Beater. Olen väga-väga rahul ning kasutan seda ka tavalise KA reketvispli asemel (millega ma üldse rahul ei olnud, sest a) tõesti ei kaapinud kausi ääri kenasti puhtaks ja b) mul on see email väga inetult kooruma hakanud, nii et iga kord enne kasutamist tuli lahtised tükid lahti urgitseda :() Aga iseenesest muidugi tore, et kõiksugu lisavidinad nüüd ka siinsel KA edasimüüjal "menüüs" on :)
Ma olen vaadanud seda sama Pille, mis Sul on ka amazonist, aga ei meeldinud see, et see plastikust on. Mis puutub vispli koorumisse, siis ehk on asi selles, et käib Sul vastu kausi põhja? Mul käis ka, sealt kulutasingi värvi maha, aga nüüd keerasin paika ja parajaks. Mis puutub arvustusse, siis leidsin palju ka kiitvaid arvustusi ja mulle on see metalli konstruktsioon rohkem meelt mööda. Järgmise aasta uuendusi ootan muidugi suure põnevusega.

Kätrini kokkamispäevik

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-12-12 18:50:12
Kätrin:
Pille:
Erx:
Tore kuulda, anna siis teada kuidas reketsegaja toimis (ma pole veel ise katsetanud). Ps. järgmine aasta peaks KA üht-teist täiesti uut ja huvitavat tulema :)
Kätrin, mina tellisin endale Amazonist hoopis selle reketvispli (see siis beater blade'i eestindus, jah?): http://ecx.images-amazon.com/images/I/41axYIyXi4L._AA300_.jpg Kõiksugu foorumites on see BeaterBlade saanud kasutajatelt palju kõrgemad hinded ja rohkem kiidusõnu, kui KA enda Flex Edge Beater. Olen väga-väga rahul ning kasutan seda ka tavalise KA reketvispli asemel (millega ma üldse rahul ei olnud, sest a) tõesti ei kaapinud kausi ääri kenasti puhtaks ja b) mul on see email väga inetult kooruma hakanud, nii et iga kord enne kasutamist tuli lahtised tükid lahti urgitseda :() Aga iseenesest muidugi tore, et kõiksugu lisavidinad nüüd ka siinsel KA edasimüüjal "menüüs" on :)
Ma olen vaadanud seda sama Pille, mis Sul on ka amazonist, aga ei meeldinud see, et see plastikust on. Mis puutub vispli koorumisse, siis ehk on asi selles, et käib Sul vastu kausi põhja? Mul käis ka, sealt kulutasingi värvi maha, aga nüüd keerasin paika ja parajaks. Mis puutub arvustusse, siis leidsin palju ka kiitvaid arvustusi ja mulle on see metalli konstruktsioon rohkem meelt mööda.
Ei käinud vastu ja kooruma hakkas sealt ülevalt hoopis. Kusjuures see probleem on mõlema emailitud vispliga (pärmitainakonksuga ja lihtsa reketvispliga). Too ümmargune vahustamisotsik polnud emailitud, selle osas mul pretensioone pole..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kätrin
Abikokk
2011-12-12 19:43:44
See koorumine on siis Sul küll väga huvitav. Mina kahtlusaks siinkohal tehase praaki või äärmisel juhul, et kui oled mingit ülihappelist asja seal seganud, mis pole ju väga tõenäoline. Ma ei saaks ilma tainakonksuta eales. Ptui-ptui-ptui, õnneks minu omad ei näita koorumise märke.

Kätrini kokkamispäevik

Erx
Kokaõpilane
2011-12-14 10:37:11
Pille, kui soovid, anna märku, ma vahetan Sulle need kooruvad välja. Olen siiani näinud mõnda konksu millelt on tükk emaili väljas aga seda ilmselt tugevast löögist vms - sellist ülevalt otsast koorumine on minu jaoks midagi uut.
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-12-15 15:28:16
Erx:
Pille, kui soovid, anna märku, ma vahetan Sulle need kooruvad välja. Olen siiani näinud mõnda konksu millelt on tükk emaili väljas aga seda ilmselt tugevast löögist vms - sellist ülevalt otsast koorumine on minu jaoks midagi uut.
Selline probleem siis:

Tziiki
Abikokk
2011-12-16 09:43:56
teie kiitva jutu peale käisin ja ostsin endale ka ühe Brabantia kausi...ettekäändeks see, et uude kööki peab ju ka mõne uue vidina ostma :D

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Liisi
Abikokk
2012-01-10 17:06:46
Viimati soetatud silikoonist pintsel on väga-väga mõnus kasutada. Eile lihapirukaid pealt munaga pinseldada oli lausa lust, vastupidiselt varasemale tavalisele pintslile, mis oli kõvade harjastega ja ei katnud üldse hästi. Lisaks on pesemine oluliselt mugavam, korra vee alt läbi ja puhas. Teine vastupandamatu köögividin on koogipõhja lõikaja. Varasem niidiga jamamine on täiesti unustatud. Lõikajal saab kindlad kõrgused sättida, näiteks kui tahad põhja 2 või 3 lõigata. Tulemuseks on ideaalselt ühepaksused põhjad. Näeb välja selline, soetatud Prismast.

Liisi Blogi

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-01-10 17:31:50
Kuigi üks populaarne toidublogija just väitis, et õigel kokal on vaja vaid nuga ja lusikat ja kahvlit, siis mina kasutan abistavaid abivahendeid mõnuga ja palju. Vabandan end sellega välja, et kuna ma teen kodus päris palju süüa, siis lusikaga nt puljongilt vahu koorimine võtaks mul 10 korda kauem aega. Nii ongi viimaste ostude seas üks korralik vahukulp (senise augud olid paari mm läbimõõduga ja ilmselgelt liiga suured), samuti on mu köögis nüüd kaks ümmargust teesõela (seda pallikujulist) - senine väike sai kaaslaseks veidi suurema, millega on hea hõõgveinisegu jms õunamahla sees solgutada.

<< 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 >>