Minu järjekordne vastupandamatu köögividin....

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-12-03 19:34:04
Ilsu:
Kas see vahukulp on see, millel on keskel ainult mõned augud? Minul on nende vahukulpidega ka alati probleeme, lõpuks kasutan ikka ühte suurt supilusikat:D Aga sellega tuleb palju vedeliku ka potist kaasa... soovitage mulle ka mõnda head vahukulpi:)
Ei-ei, see on selle peene metallvõrguga: Neid mõne auguga kurnlusikaid on mul küll, aga vahu koorimiseks need enam ei sobinud lihtsalt..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Eksitus
Kokaõpilane
2011-12-03 21:06:30
Mina suutsin täna vahvlimasinaga poest koju jalutada, sellisega kus Brüsseli vahvleid saab teha, neid pärmitaignast.

http://kulinaarsedeksitused.blogspot.com/

Netcat
Abikokk
2011-12-04 15:53:39
Damnit, viimasel ajal on mu köögiriistade ostunimekiri pigem lühenenud, aga nüüd läks see Rösle kulp sinna. Olen kah hädas tavaliste vahukulpidega. Kõige paremini käras kunagine sovetiaegne kulp, millel oli palju väikesi auke, aga see sai juba ammu ära visatud, kuna oli alumiiniumist. Ise avastasin hiljuti, et olemas on ka Rotisseri libeda sisuga kastmekastrul, varrega ja kaanega. Aga hind on päris hirmus, Stockis üle 70 euro. Kui panni eest pole kahju nii palju maksta, siis kastrulit kasutan liiga harva...

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Merilin
Abikokk
2011-12-06 16:18:02
Kusjuures need Brabantia kausid on tõesti ka minul üks parimaid ostusid (3-ne komplekt, rahakotil oli silmnähtavalt valus). Kummipõhjaga metallkausse olen näppinud teisigi, aga Brabantia omadel on see põhja sisemine kumerus palju parem kui teistel nähtutel - pole rante ja näiteks vispeldamisel 5+ erinevalt mõnestki muust :) Ahjaa, ja viimasest ajast - Kaubamajas müüakse Peugeot soola- ja pipraveskeid, millel peale magnetiga kaas... veski täitmine pole veel kunagi nii lihtne olnud, ei mingeid kruttimisi ega tõmbamisi :)

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Netcat
Abikokk
2011-12-07 14:17:07
Peale Brabantia ja Kökskungeni on veel täiesti noname "hiina" kausid kummipõhjaga, millised näiteks Koduekstrates ja sellistes kohtades. Aga viimane kord kui ma neid vaatasin, siis see kummipõhi seal all haises, no nii nagu see odav tervistkahjustav plast ikka haiseb.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Petu
Abikokk
2011-12-07 16:10:01
Lihapallitangid. Just tulin poest, aga proovin alles millalgi järgmisel nädalal.

http://www.facebook.com/peeter.raudvere

Kätrin
Abikokk
2011-12-11 09:28:22
Mina olen KitchenAidi suure klaaskausi värske väga õnnelik omanik. Olen seda niiii kaua tahtnud, aga selle hind oli mulle tõesti liig. Nüüd sain sobivas hinnas kätte. HomeDecori poodi minekuga on ainult üks paha asi - ma ei suuda sealt kunagi lahkuda AINULT selle asjaga, mille järgi sinna läksin. Ja kui ühel korral lähebki õnneks, siis midagi jääb sedasi kummitama, et lähen hiljem ikka tagasi ja ostan ära. Eelmisel aastal kinkisin vist kõigile oma lähikondlastele Emile Henry punaseid ahjunõusid eri suuruses ja kujus, siis sel aastal tahaks seda jälle teha, kuna nad on seal soodsalt saadaval ja palju uusi huvitavaid variante oli letis. Ühele jäi endalgi silm peale. Aga ise lähen sinna täna hoopis teise köögividina järgi - KitchenAidi reketvispel, millel üks pool silikoonist "kraabitsaga", et kausi ääred puhtaks jääks. Vaatasin Amazonist ka, täitsa samas hinnas poes, enamasti on kõik KitchenAidi asjad kallimad, aga see mitte. Õnnelik!

Kätrini kokkamispäevik

Kardemon
Abikokk
2011-12-11 15:23:43
Pille:
Ilsu:
Kas see vahukulp on see, millel on keskel ainult mõned augud? Minul on nende vahukulpidega ka alati probleeme, lõpuks kasutan ikka ühte suurt supilusikat:D Aga sellega tuleb palju vedeliku ka potist kaasa... soovitage mulle ka mõnda head vahukulpi:)
Ei-ei, see on selle peene metallvõrguga: http://farm8.staticflickr.com/7032/6447609353_54a73ba2e6_o.jpg Neid mõne auguga kurnlusikaid on mul küll, aga vahu koorimiseks need enam ei sobinud lihtsalt..
mina olen vahtu eemaldanud viimasel ajal pisikese sõelaga. Kui rikkamaks saan, siis tahan ka sellist kulpi. Mul ka kodus 2 suurte aukudega vahukulpi... Õlipirukaid saan nendega välja tõsta aga vahtu mitte...

http://kardemon.blogspot.com

Erx
Kokaõpilane
2011-12-12 10:01:57
Kätrin:
Mina olen KitchenAidi suure klaaskausi värske väga õnnelik omanik. Olen seda niiii kaua tahtnud, aga selle hind oli mulle tõesti liig. Nüüd sain sobivas hinnas kätte. HomeDecori poodi minekuga on ainult üks paha asi - ma ei suuda sealt kunagi lahkuda AINULT selle asjaga, mille järgi sinna läksin. Ja kui ühel korral lähebki õnneks, siis midagi jääb sedasi kummitama, et lähen hiljem ikka tagasi ja ostan ära. Eelmisel aastal kinkisin vist kõigile oma lähikondlastele Emile Henry punaseid ahjunõusid eri suuruses ja kujus, siis sel aastal tahaks seda jälle teha, kuna nad on seal soodsalt saadaval ja palju uusi huvitavaid variante oli letis. Ühele jäi endalgi silm peale. Aga ise lähen sinna täna hoopis teise köögividina järgi - KitchenAidi reketvispel, millel üks pool silikoonist "kraabitsaga", et kausi ääred puhtaks jääks. Vaatasin Amazonist ka, täitsa samas hinnas poes, enamasti on kõik KitchenAidi asjad kallimad, aga see mitte. Õnnelik!
Tore kuulda, anna siis teada kuidas reketsegaja toimis (ma pole veel ise katsetanud). Ps. järgmine aasta peaks KA üht-teist täiesti uut ja huvitavat tulema :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-12-12 10:21:04
Erx:
Kätrin:
Aga ise lähen sinna täna hoopis teise köögividina järgi - KitchenAidi reketvispel, millel üks pool silikoonist "kraabitsaga", et kausi ääred puhtaks jääks. Vaatasin Amazonist ka, täitsa samas hinnas poes, enamasti on kõik KitchenAidi asjad kallimad, aga see mitte. Õnnelik!
Tore kuulda, anna siis teada kuidas reketsegaja toimis (ma pole veel ise katsetanud). Ps. järgmine aasta peaks KA üht-teist täiesti uut ja huvitavat tulema :)
Kätrin, mina tellisin endale Amazonist hoopis selle reketvispli (see siis beater blade'i eestindus, jah?): Kõiksugu foorumites on see BeaterBlade saanud kasutajatelt palju kõrgemad hinded ja rohkem kiidusõnu, kui KA enda Flex Edge Beater. Olen väga-väga rahul ning kasutan seda ka tavalise KA reketvispli asemel (millega ma üldse rahul ei olnud, sest a) tõesti ei kaapinud kausi ääri kenasti puhtaks ja b) mul on see email väga inetult kooruma hakanud, nii et iga kord enne kasutamist tuli lahtised tükid lahti urgitseda :() Aga iseenesest muidugi tore, et kõiksugu lisavidinad nüüd ka siinsel KA edasimüüjal "menüüs" on :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 >>