Tziiki Abikokk 2012-01-11 10:39:13 |
Liisi:
Ma ostsin endale Rimist sama asja...aga minu oma oli kohutavalt nüri...igatahes lõhkus see mu põhja täiesti juppideks kui poolitada üritasin...või on selles poolitamises miski nipp? Teine vastupandamatu köögividin on koogipõhja lõikaja. Varasem niidiga jamamine on täiesti unustatud. Lõikajal saab kindlad kõrgused sättida, näiteks kui tahad põhja 2 või 3 lõigata. Tulemuseks on ideaalselt ühepaksused põhjad. Näeb välja selline, soetatud Prismast. http://koogimeister.admin.prestabox.com/565-687-home/varskete-lillede-hoidik-koogile-6tk-pk.jpg As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Liisi Abikokk 2012-01-11 20:06:12 |
Tziiki:
Hmm :/ traadi teravuse kohta ma ei oska öelda, lõikamiseks tuleb ikka "saagida" ja veidi ühest ja siis teisest küljest. Ma olen tordipõhjasid lõiganud nii 0,7-1 cm paksuseks.
Liisi:
Ma ostsin endale Rimist sama asja...aga minu oma oli kohutavalt nüri...igatahes lõhkus see mu põhja täiesti juppideks kui poolitada üritasin...või on selles poolitamises miski nipp?Teine vastupandamatu köögividin on koogipõhja lõikaja. Varasem niidiga jamamine on täiesti unustatud. Lõikajal saab kindlad kõrgused sättida, näiteks kui tahad põhja 2 või 3 lõigata. Tulemuseks on ideaalselt ühepaksused põhjad. Näeb välja selline, soetatud Prismast. http://koogimeister.admin.prestabox.com/565-687-home/varskete-lillede-hoidik-koogile-6tk-pk.jpg |
|
Karolin Abikokk 2012-01-12 22:21:42 |
Liisi:
Selline põnev asi huvitaksi mindki väga, käisin eile ka Kristiine Prismas otsimas, aga ei leidnud kuskilt, olen vist pime :( Teine vastupandamatu köögividin on koogipõhja lõikaja. Varasem niidiga jamamine on täiesti unustatud. Lõikajal saab kindlad kõrgused sättida, näiteks kui tahad põhja 2 või 3 lõigata. Tulemuseks on ideaalselt ühepaksused põhjad. Näeb välja selline, soetatud Prismast. http://koogimeister.admin.prestabox.com/565-687-home/varskete-lillede-hoidik-koogile-6tk-pk.jpg |
|
Karnivoor Abikokk 2012-01-24 20:34:33 |
Lõpuks jõudis minuni mu uus vastupandamatu Le Creuset madal casserole nõu, Värviks valisin tagasihoidliku Almondi. Sisseõnnistamisbiryani juba podiseb :) | |
Netcat Abikokk 2012-01-25 13:45:44 |
Hm, kas Creusetil on mingi uus värviskeem tulnud? Meie kaubanduses ma näen pidevalt ainult punast, kollast ja salatirohelist. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Silja Abikokk 2012-01-25 16:41:08 |
Karnivoor:
Kui tohib pärida, mis salt&pepperist postikulu tuli? Ihaldan endalegi üht Le Creuset malmpada- soovitavalt nii 4-5 liitri kanti. Pean surfama hakkama, kust kõige parema hinnaga tellida on võimalik.
Lõpuks jõudis minuni mu uus vastupandamatu Le Creuset madal casserole nõu, Värviks valisin tagasihoidliku Almondi. Sisseõnnistamisbiryani juba podiseb :) |
|
Liisi Abikokk 2012-01-25 16:42:37 |
Karnivoor:
Vabandust, aga mis toit see casserole on? Hautis?
Lõpuks jõudis minuni mu uus vastupandamatu Le Creuset madal casserole nõu, Värviks valisin tagasihoidliku Almondi. Sisseõnnistamisbiryani juba podiseb :) http://www.saltandpepper.co.uk/cms_images/product/large_Shallow%20Casserole%20Almond_product_image_4eea2ba44780d.jpg |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-01-25 17:28:50 |
Liisi:
Sõna viitab vormile, pigem on tegemist selliste ahjuhautiste-vormidega. Wikipedias on päris hea sissekanne selle kohta.
Karnivoor:
Vabandust, aga mis toit see casserole on? Hautis?Lõpuks jõudis minuni mu uus vastupandamatu Le Creuset madal casserole nõu, Värviks valisin tagasihoidliku Almondi. Sisseõnnistamisbiryani juba podiseb :) http://www.saltandpepper.co.uk/cms_images/product/large_Shallow%20Casserole%20Almond_product_image_4eea2ba44780d.jpg |
|
Karnivoor Abikokk 2012-01-25 20:17:29 |
Netcat:
NetCat, Le Creusetil on nüüd nii palju erinevaid värve, et mul tekkis raskusi valimisega :) Tahtsin tegelikult musta, aga sellel oli sisu ka must. Ja siis meeldis mulle veel lilla ka väga.
Hm, kas Creusetil on mingi uus värviskeem tulnud? Meie kaubanduses ma näen pidevalt ainult punast, kollast ja salatirohelist. Silja:
Silja, ma tellisin Amazonist, seal on hetkel 25% allahindlust kõikidel Le Creuset pottidel ja paremat hinda ma hetkel ei leidnud. Tõin ise Inglismaalt reisi raames ära, aga ma usun, et nad saadavad Eestisse kah, ma olen muid asju Amazonist Eestisse tellinud küll. Kahjuks ei laiene Amazoni tasuta toomine (Amazoni enda müüdavatel üle 25 naelastele ostudele üldjuhul laieneb) Eestile, küll aga nt Soomele. Kui tohib pärida, mis salt&pepperist postikulu tuli? Ihaldan endalegi üht Le Creuset malmpada- soovitavalt nii 4-5 liitri kanti. Pean surfama hakkama, kust kõige parema hinnaga tellida on võimalik. |
|
Silja Abikokk 2012-01-25 20:34:47 |
Karnivoor:
Kaval... ma pildilingi järgi eeldasin salt&pepperit. Uurin Amazoni edasi... Huvitav kuidas valge email aastatele vastu peab- on kellegi kogemusi? Et kas "imeb" kõrbenud mustust ka sisse?. See Almond on nii kena toon...
Silja, ma tellisin Amazonist, seal on hetkel 25% allahindlust kõikidel Le Creuset pottidel ja paremat hinda ma hetkel ei leidnud. Tõin ise Inglismaalt reisi raames ära, aga ma usun, et nad saadavad Eestisse kah, ma olen muid asju Amazonist Eestisse tellinud küll. Kahjuks ei laiene Amazoni tasuta toomine (Amazoni enda müüdavatel üle 25 naelastele ostudele üldjuhul laieneb) Eestile, küll aga nt Soomele. |
|
<< < 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 > >> |