Tiina![]() Abikokk 2009-03-16 20:19:54 |
Eile sõime lahtist hapukapsapirukat ja neegriküpsist.
Täna sõin lõunaks Energia kohvikus makrasalatit (täitsa maitsetu) ja rummikooki (korralik, suur ja õige maitsega). Õhtuks tuleb ahjust vürtsikas kana granaatõunakastmes ja jäätisesegu ootab ka masinase pistmist. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Eva![]() Abikokk 2009-03-16 20:37:23 |
Nipitiri:
Kas need roseepiprad olid küpsetise sees maitsvad?
Lisaks küpsetasin mandli-rosépipra cantuccisid. |
|
Zoozi![]() Abikokk 2009-03-16 20:43:41 |
Tummiselt tomatine hernesupp. (Maru)
Magusaks Nigella Expressist "Rocky Road" crunch bars. Tegin prooviks pool kogust. Kasutasin 72% tumedat shokolaadi, Selga küpsiseid. Tulemus oli üllatavalt hea. Läheb ka kordamisele!
![]() ![]() |
|
Tullia![]() Abikokk 2009-03-17 07:34:19 |
Eile oli õhtusöögiks sinepikana, kõrvale pakkusin keedetud kartuleid ja röstitud lillkapsast.
![]() ![]() |
|
Mann![]() Abikokk 2009-03-17 07:37:17 |
Õhtuks makaronid tomatikastme ja mozzarellaga. Kasutasin fusillisid ja panin juurde ka pisut küüslauku ja tšillit.
![]() |
|
Kätrin![]() Abikokk 2009-03-17 09:34:33 |
Tegin kiire kiire seenepasta. Koore võtsin sügavkülmast, mille sinna just selliseks kiireks õhtuks varunud olin. Geniaalne nipp on kohvikoort külmutada, mida tihti kastmetes vaja, kuid lühikese säilivusajatõttu pidevalt külmikus ei hoia. See nipp on muidugi leitud siit samast Nami Namist. Aitäh Nami- Nami :) | |
Nipitiri![]() Abikokk 2009-03-17 09:41:39 |
Eva:
No poliitliselt korrektne vastus oleks, et neile, kellele rosépiprad maitsevad, maitseksid ehk ka cantuccide sees.
;) Nipitiri:
Kas need roseepiprad olid küpsetise sees maitsvad?Lisaks küpsetasin mandli-rosépipra cantuccisid. |
|
Nipitiri![]() Abikokk 2009-03-17 09:48:53 |
Eile õhtul tegin guljašši enam-vähem selle retsepti järgi. Tuunisin vürtsikamaks ja muutsin liha ja kartulite suhet liha kasuks (osalt ka sellepärast, et kodus oli ainult 6 viimast kartulit...). Tooraineks oli mahe lihaveis ja viie päeva suitsuliha. Ostsin seekord suure lahtise käntsakana (mitte vaakumpakendis viilutatuna) ja sobis minu arvates väga hästi. Kasutasin ka ungarlaste guljašipastat (Turu tn "Ungari köögist"). Kodakondsed kiitsid, aga endal polnud õhtul söögiisu ja ei teagi, kas tuli hea või ei... | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2009-03-17 09:51:54 |
Nipitiri:
Just. Aga ma eeldan, et roseepipravihkajad ei hakka tegema küpsiseid, kus roseepiprad sees on. Minule need väga meeldivad - need pipratulised tükikesed - aga mulle meeldivad roseepiprad ka. Ja neid konkreetseid cantuccisid olen mitu korda teinud - ning isegi Viimsis asuv Delicato delipoeke on need oma menüüsse võtnud :D :D
Eva:
No poliitliselt korrektne vastus oleks, et neile, kellele rosépiprad maitsevad, maitseksid ehk ka cantuccide sees.
;)Nipitiri:
Kas need roseepiprad olid küpsetise sees maitsvad?Lisaks küpsetasin mandli-rosépipra cantuccisid. |
|
Mann![]() Abikokk 2009-03-17 11:01:14 |
K2trin:
see on tore nipp, pean ka praktiseerima. ma kujutan ette, et vahukoorega saab samuti toimida. mul reeglina pastakastmed käivad kõik sellega. Tegin kiire kiire seenepasta. Koore võtsin sügavkülmast, mille sinna just selliseks kiireks õhtuks varunud olin. Geniaalne nipp on kohvikoort külmutada, mida tihti kastmetes vaja, kuid lühikese säilivusajatõttu pidevalt külmikus ei hoia. See nipp on muidugi leitud siit samast Nami Namist. Aitäh Nami- Nami :) |
|
<< < 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 > >> |