Zoozi![]() Abikokk 2009-03-18 07:59:07 |
Pille:
Pille, abikaasa tänas õnnitluste eest. Mina olin Tigus varem käinud, mees aga mitte. Mehele aga väga meeldis seal ja ka mina ei pidanud pettuma, nagu tavaliselt on kui korduvalt üht kohta külastada :)
Zoozi:
Õnne kaasale ja loodan, et teile Tigus meeldib!!Õhtusöök mehega vinoteegis Tigu. Õnnestus ema nõusse saada, et ta lapsi vaataks. Tähistame mehe sünnipäeva :) |
|
Nipitiri![]() Abikokk 2009-03-18 09:28:56 |
Eile õhtuks tatrapuder, tasakaalustas hästi toidueelarvet. | |
Aurora![]() Abikokk 2009-03-18 11:25:24 |
Lõunaks sõin lihata boršisuppi, õhtul maiustasin küüslauguste krevettidega. Prosecco Frizzante del Veneto sobis nende juurde ideaalselt | |
Kärt![]() Abikokk 2009-03-18 11:31:41 |
Zoozi:
Nüüd avaldavavad Pille ja Zoozi oma saladuse, kuskohast Tallinnas on võimalik osta chorizo vorsti? Ma ei mõtle neid viilutatud 100gr pakke vaid vorsti lõikamata rõngana/jupina?
Neid proovides käisid neelud hoopis Pille tehtud chorizo lihapallide järele:D |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2009-03-18 11:40:44 |
Adonay:
Pille (õigemini küll Pille toidutarnija Kristjan) hetkel veel otsib, kust korralikku chorizot saada. NOPis polnud, Viimsi Delicato-delis ka mitte. Aga nendes chorizo lihapallides, nagu tähelepanelik lugeja märgata võib, ei olegi chorizo vorsti ennast, vaid chorizo vorsti komponendid :P
Aga siinkohal väike stiilinäide rubriigist "Lapsed köögis" (käsil siis justnimelt nende chorizo-lihapallide veeretamine):
Zoozi:
Nüüd avaldavavad Pille ja Zoozi oma saladuse, kuskohast Tallinnas on võimalik osta chorizo vorsti? Ma ei mõtle neid viilutatud 100gr pakke vaid vorsti lõikamata rõngana/jupina?Neid proovides käisid neelud hoopis Pille tehtud chorizo lihapallide järele:D ![]() |
|
Zoozi![]() Abikokk 2009-03-18 12:03:37 |
Adonay:
Ma ei tea kui kvaliteetne see on, sest pole millegagi võrrelda, aga latina ostan kas Stockmannist, seal kallim või siis Lasnamäe Prismast, sama vorst odavam. Jutt siis Elpozo chorizo paprikaga 280g latt. Kvaliteedist teab ehk Pille rääkida.
Zoozi:
Nüüd avaldavavad Pille ja Zoozi oma saladuse, kuskohast Tallinnas on võimalik osta chorizo vorsti? Ma ei mõtle neid viilutatud 100gr pakke vaid vorsti lõikamata rõngana/jupina?Neid proovides käisid neelud hoopis Pille tehtud chorizo lihapallide järele:D |
|
Kätrin![]() Abikokk 2009-03-18 13:38:27 |
Sõin lõunaks kodust pastasalatit. Kerge, hea ja lihtne. Hommikul oli sama söök :) | |
Aurora![]() Abikokk 2009-03-18 14:44:20 |
Võtsin just ahjust ciabatta. Seda sõingi. Soojalt. Võiga. Pool topsi šampinjonidega kodujuustu ka. Juurde jõin suure kruusi piparmünditeed. | |
Spiidi![]() Abikokk 2009-03-18 15:39:10 |
Aurora:
Mõtlesin ise ka ciabattat teha, mis retsepti järgi sa tegid?
Võtsin just ahjust ciabatta. Seda sõingi. Soojalt. Võiga. Pool topsi šampinjonidega kodujuustu ka. Juurde jõin suure kruusi piparmünditeed. |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2009-03-18 17:14:08 |
Külmikus oli väike pakk hakkliha ja purgis paar viilu marineeritud peeti. Tegin neist Lindströmi kotlette selle retsepti järgi. Lisandiks kurgi-hapukooresalat. | |
<< < 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 > >> |