|
Martiina Abikokk 2009-11-29 20:01:42 |
Täna oli õhtuks sült ja praekapsas, kõrvale karjala pirukad munavõiga. Söök oli väga hea :)
|
|
Sandra
Abikokk 2009-11-29 20:24:10 |
Õhtuks väga maitsev põldoasupp, mustsõstrad ning saunas õlut :) | |
Kirsike
Abikokk 2009-11-29 20:31:37 |
Meil oli veiselihapraad selle retsepti järgi, kõrvale muskaatpähkliga maitsestatud kartulipuder ja hautatud punane kapsas selle retsepti järgi, aga ilma aniisita. Liha ja kaste meeldis kõigile, kapsas mulle väga-väga maitses, teistele kohe üldse mitte :P Magusaks Qsti blogi glögi-toorjuustukook, tegin tavalise Põltsamaa glögiga, täitsa maitsev, aga teinekord proovin mõne parema glögiga. Piparkoogi küpsetamise päev oli, tegime nii akendega kui tavalisi piparkooke. See karamelliakna idee on nii vahva, neid teeme kindlasti järgmine kord ka!!! | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-11-29 21:18:42 |
Lõunaks sõin ühe Karjala piruka munavõiga (nüüdseks otsas - viisime 8 tk Kristjani emale). Õhtul olime kutsutud ühe pealinnas elava ameerika perekonna juurde tänupühade õhtusöögile. Kokku oli meid 8 täiskasvanut ja 4 last (lisaks me tütrele veel kolm pooleteistaastast). Alustuseks väga mõnus ahjus küpsetatud Brie juust brändiga, ning üsna krehvtised ahjus küpsetatud šampinjonid. Põhiroaks suur kalkun (7,2 kg!), kartulipüree, kahte sorti jõhvikakaste, saiatäidis, marineeritud kõrvitsasalat, maisileib. Magustoiduks kõrvitsapirukas ning šokolaadi-pekanipähklikook. Hästi vahva oli see, et kõik külalised tõid mingi söögi kaasa, seega ei pidanud noored lapsevanemad päris tervet päeva pliidi ees veetma. Meie panuseks oli šokolaadi-pekanipähklikook (pilt homme). | |
Mari-Liis
Abikokk 2009-11-29 21:22:10 |
Olin täna pea terve päeva taiköögi koolitusel, valmistasin ja sõin seal järgmisi roogi:
vürtsikas porgandisalat pähklitega - Som Tam
punase karripastaga maitsestatud maisikoogid – Tod Man Khao Pod
kanahakklihaga täidetud kanatiib Peek Gai
tai nuudliroog krevettide ja pähklitega - Pad Thai
praeriis kanalihaga - Khao Pad Gai
vürtsikas lambalihakarri - Guruma Gae
austrikastmes hautatud lõhe - Pla Nuang See Jew
kookospiima puding õunaga - Sankaja Fak
mees oli kodus küpsetanud" õllepurgikana", mis oli nii maitsev, et ma ei saanud sedagi söömata jätta. Magusaks olid hommikul küpsetatud kaneelisaiad. Oeh.
kanast pilt ka, küll juba üsna räsitult, aga siiski:
|
|
Kätrin
Abikokk 2009-11-29 21:37:32 |
Mariliis:
Aga kus selline koolitus oli?
Olin täna pea terve päeva taiköögi koolitusel |
|
Mari-Liis
Abikokk 2009-11-29 21:48:16 |
K2trin:
Toiduakadeemias Nõmmel. See ei olnud avalikult välja kuulutatud, tellisime koolituse/kooskokkamise oma 15-liikmelisele grupikesele :)
Aga vt kodulehelt, neil on tai köögi kursus ka avaliku koolitusena täitsa olemas, toidud vist küll natuke erinevad.
Mariliis:
Aga kus selline koolitus oli?Olin täna pea terve päeva taiköögi koolitusel |
|
Kätrin
Abikokk 2009-11-29 22:26:16 |
Mariliis:
Ahsoo, siis asi selge :)
K2trin:
Toiduakadeemias Nõmmel. See ei olnud avalikult välja kuulutatud, tellisime koolituse/kooskokkamise oma 15-liikmelisele grupikesele :)
Aga vt kodulehelt, neil on tai köögi kursus ka avaliku koolitusena täitsa olemas, toidud vist küll natuke erinevad.Mariliis:
Aga kus selline koolitus oli?Olin täna pea terve päeva taiköögi koolitusel |
|
Reglisse
Abikokk 2009-11-29 23:08:55 |
L?unaks oli safranirisotto baklazaaniga, Öhtuks endiivigrat??n singiga ja Nigella Lawsoni apelsini shokolaadikook | |
Enely100
Abikokk 2009-11-30 16:27:19 |
Hetkel ahjus kartulid, sibulad ja Päkapiku verivorstid. Külmakapis ootab järge Ragne küpsise kräsupea. | |
| << < 296 | 297 | 298 | 299 | 300 | 301 | 302 | 303 | 304 > >> | ||