Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2009

Martiina
Abikokk
2009-11-29 20:01:42
Täna oli õhtuks sült ja praekapsas, kõrvale karjala pirukad munavõiga. Söök oli väga hea :)
Sandra
Abikokk
2009-11-29 20:24:10
Õhtuks väga maitsev põldoasupp, mustsõstrad ning saunas õlut :)

Taimetoit.ee - 100% taimne

Kirsike
Abikokk
2009-11-29 20:31:37
Meil oli veiselihapraad selle retsepti järgi, kõrvale muskaatpähkliga maitsestatud kartulipuder ja hautatud punane kapsas selle retsepti järgi, aga ilma aniisita. Liha ja kaste meeldis kõigile, kapsas mulle väga-väga maitses, teistele kohe üldse mitte :P Magusaks Qsti blogi glögi-toorjuustukook, tegin tavalise Põltsamaa glögiga, täitsa maitsev, aga teinekord proovin mõne parema glögiga. Piparkoogi küpsetamise päev oli, tegime nii akendega kui tavalisi piparkooke. See karamelliakna idee on nii vahva, neid teeme kindlasti järgmine kord ka!!!

Lindude toitmine

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-11-29 21:18:42
Lõunaks sõin ühe Karjala piruka munavõiga (nüüdseks otsas - viisime 8 tk Kristjani emale). Õhtul olime kutsutud ühe pealinnas elava ameerika perekonna juurde tänupühade õhtusöögile. Kokku oli meid 8 täiskasvanut ja 4 last (lisaks me tütrele veel kolm pooleteistaastast). Alustuseks väga mõnus ahjus küpsetatud Brie juust brändiga, ning üsna krehvtised ahjus küpsetatud šampinjonid. Põhiroaks suur kalkun (7,2 kg!), kartulipüree, kahte sorti jõhvikakaste, saiatäidis, marineeritud kõrvitsasalat, maisileib. Magustoiduks kõrvitsapirukas ning šokolaadi-pekanipähklikook. Hästi vahva oli see, et kõik külalised tõid mingi söögi kaasa, seega ei pidanud noored lapsevanemad päris tervet päeva pliidi ees veetma. Meie panuseks oli šokolaadi-pekanipähklikook (pilt homme).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Mari-Liis
Abikokk
2009-11-29 21:22:10
Olin täna pea terve päeva taiköögi koolitusel, valmistasin ja sõin seal järgmisi roogi: vürtsikas porgandisalat pähklitega - Som Tam punase karripastaga maitsestatud maisikoogid – Tod Man Khao Pod kanahakklihaga täidetud kanatiib Peek Gai tai nuudliroog krevettide ja pähklitega - Pad Thai praeriis kanalihaga - Khao Pad Gai vürtsikas lambalihakarri - Guruma Gae austrikastmes hautatud lõhe - Pla Nuang See Jew kookospiima puding õunaga - Sankaja Fak mees oli kodus küpsetanud" õllepurgikana", mis oli nii maitsev, et ma ei saanud sedagi söömata jätta. Magusaks olid hommikul küpsetatud kaneelisaiad. Oeh. kanast pilt ka, küll juba üsna räsitult, aga siiski:

Siit nurgast ja sealt nurgast

Kätrin
Abikokk
2009-11-29 21:37:32
Mariliis:
Olin täna pea terve päeva taiköögi koolitusel
Aga kus selline koolitus oli?

Kätrini kokkamispäevik

Mari-Liis
Abikokk
2009-11-29 21:48:16
K2trin:
Mariliis:
Toiduakadeemias Nõmmel. See ei olnud avalikult välja kuulutatud, tellisime koolituse/kooskokkamise oma 15-liikmelisele grupikesele :) Aga vt kodulehelt, neil on tai köögi kursus ka avaliku koolitusena täitsa olemas, toidud vist küll natuke erinevad.

Siit nurgast ja sealt nurgast

Kätrin
Abikokk
2009-11-29 22:26:16
Mariliis:
K2trin:
Mariliis:
Toiduakadeemias Nõmmel. See ei olnud avalikult välja kuulutatud, tellisime koolituse/kooskokkamise oma 15-liikmelisele grupikesele :) Aga vt kodulehelt, neil on tai köögi kursus ka avaliku koolitusena täitsa olemas, toidud vist küll natuke erinevad.
Ahsoo, siis asi selge :)

Kätrini kokkamispäevik

Reglisse
Abikokk
2009-11-29 23:08:55
L?unaks oli safranirisotto baklazaaniga, Öhtuks endiivigrat??n singiga ja Nigella Lawsoni apelsini shokolaadikook
Enely100
Abikokk
2009-11-30 16:27:19
Hetkel ahjus kartulid, sibulad ja Päkapiku verivorstid. Külmakapis ootab järge Ragne küpsise kräsupea.
<< 296 | 297 | 298 | 299 | 300 | 301 | 302 | 303 | 304 >>