|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-12-02 19:22:23 |
Keetsin kartuleid ja tegin oma ema sealihakastet. Lisaks tegin ja sõin vürtsikaid mandleid ning šotlaste 'caramel shortcake'i.
|
|
Mari-Liis
Abikokk 2009-12-02 22:07:56 |
Tom Yum Goong Yuc'i ainetel.
Lastele tegin nii igaks juhuks ka hakklihakastet ja kartuleid, aga need jäävad siis homseks, sest supp maitses kõigile väga.
Magusaks omatehtud mangojäätis
|
|
Merilin
Abikokk 2009-12-02 22:10:32 |
Kartuli-porgandipuder, hapukurk, rukkileib, soolalihaga praetud sibul ja külm õlu :)
Mõnus! Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Zoozi
Abikokk 2009-12-02 22:10:51 |
Hiline lõunasöök koos Seenekesega :) Sõime suitsukala-munapirukat ja shokolaadiruudukesi (Pereköögi kokaraamat).
Hiljem veel võileib Pikantse juustuga ja mõned mandariinid.
|
|
Kätrin
Abikokk 2009-12-02 23:05:46 |
Tänane õhtusöök oli Toiduakadeemias, prantsuse köögi koolitusel, elukaaslase armas üllatus. Kõht on head ja paremt täis (sinikarbi-safrani supp, sibulasupp, pardi terriin, quiche, shokolaadikook ja brüleekreem). Väga mõnus üritus oli, toidud olid maitsvaid ja eriti hea oli kokata võõras köögis, seda enam, et enda oma on remondis. Toiduakadeemia on nii ilus ja hubane ning perenaine väga tore ja abivalmis. Jäime väga rahule ja elamusi on küllaga. | |
Ragne
Abikokk 2009-12-02 23:57:19 |
Täna oli hiline lõuna - õlles hautatud sealiha ning kõrvale maapirnipudru röstitud küüslauguga ja kartulipudru maitserohelisega. Õhtuks oli kõht veel nii täis, et sõime viimased tükid vale napoleonikooki. | |
Juc
Abikokk 2009-12-03 12:35:15 |
Mariliis:
Tore, et maitsev tuli, Mariliis. Oi, ma tahaks, et mul oleks siin jäätisemasin, et need suussulavad mangod jäätisesse panna.
Aga mina valmistasin täna teist kuulsat Tai suppi - tom kha gaid, varsti saab retsepti ka blogis näha. Kõrvale ostsime deep fried kanakintse ja sealiha küüslauguga. Ja muidugi aurutatud riisi. Tom Yum Goong Yuc'i ainetel. Lastele tegin nii igaks juhuks ka hakklihakastet ja kartuleid, aga need jäävad siis homseks, sest supp maitses kõigile väga. Magusaks omatehtud mangojäätis http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-12-03 13:11:48 |
K2trin:
K2trin, jaga siin teemas ka oma muljeid, eks :)
Tänane õhtusöök oli Toiduakadeemias, prantsuse köögi koolitusel, elukaaslase armas üllatus. Kõht on head ja paremt täis (sinikarbi-safrani supp, sibulasupp, pardi terriin, quiche, shokolaadikook ja brüleekreem). Väga mõnus üritus oli, toidud olid maitsvaid ja eriti hea oli kokata võõras köögis, seda enam, et enda oma on remondis. Toiduakadeemia on nii ilus ja hubane ning perenaine väga tore ja abivalmis. Jäime väga rahule ja elamusi on küllaga. |
|
Vandiste
Abikokk 2009-12-03 13:27:18 |
Tegin eile õhtuks (ja sellest jätkub tänaseks lõunakski) Kreeka veiselihahautist Fetaga. Tõsi, veini ma seekord ei lisanud, lihtsalt ei olnud kodus ühtegi pudelit. Kiidan seda rooga igati, imehea. Kõrvale pakkusin kartuliputru ja punapeediviile. | |
Mari-Liis
Abikokk 2009-12-03 15:26:28 |
Juc:
see jäätis valmis masinata :)
Mariliis:
Tore, et maitsev tuli, Mariliis. Oi, ma tahaks, et mul oleks siin jäätisemasin, et need suussulavad mangod jäätisesse panna.Magusaks omatehtud mangojäätis |
|
| << < 300 | 301 | 302 | 303 | 304 | 305 | 306 | 307 | 308 > >> | ||