Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2009

Mann
Abikokk
2009-12-05 11:57:52
Õhtuks tulevad muulid bangkoki ja klassikalises stiilis, dorada ahjus sibula, tomati ja fenkoliga, magusaks kohupiimavorm mustsõstrakisselliga ja kohvi kõrvale beseeküpsised. Kuskile vahepalaks ka porgandipirukas, vist siis lõunaks.
Seenekas
Abikokk
2009-12-05 12:33:32
Mina tunnen oma uuest malmpotist suurt rõõmu! Panin sellega puupliidiahju kartulitest ümbritsetud delikatessribiliha, sellise naljaka nime all müüdi.:D Maitsestasin sinepi ja rosmariiniga. Lõpptulemus oli maitsev, lisaks tegin tartarkastet. Magusat viimasel ajal pole teinud ja mees sööb siis moosisaiu, meil on ju suured varud, läksin suvel ikka päris hoogu sissetegemistega. Joogiks kreegijook, täielik hitt ja meie lemmik tänavustest aurutatud mahladest. Täna kavatsen ahjuräimi teha, kohtusin küla peal Kala-Koljaga, kahjuks on teised niruvõtu.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-12-05 13:14:08
Mann:
Õhtuks tulevad muulid bangkoki ja klassikalises stiilis, dorada ahjus sibula, tomati ja fenkoliga, magusaks kohupiimavorm mustsõstrakisselliga ja kohvi kõrvale beseeküpsised. Kuskile vahepalaks ka porgandipirukas, vist siis lõunaks.
Ma tõlgin siin Manni jutu eesti keelde: 'muulid' on Manni jpt eestindus prantsuskeelsest sõnast "moules", mis eesti keeles on ametlikult rannakarbid. Ja 'dorada' on kuld-merikoger :P Igaks juhuks. Ma ise nt seostan sõnaga 'muuli' eesleid (soome teleka mõju :D) ja hetkeks lõi silme ette taipärase ja klassikalise eesliprae :D :D :D

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Aurora
Abikokk
2009-12-05 14:48:54
Eilne õhtusöök sai kaasa haaratud Kung Fu nimelisest toidukohast. Täiesti keskpärane hiinakas, ei midagi vapustavat. Õhtul tuli veel ahjust leib ja ananassitükikestega šokolaadikook.
Ullike
Abikokk
2009-12-05 17:22:07
Pille:
Mann:
Ma tõlgin siin Manni jutu eesti keelde: 'muulid' on Manni jpt eestindus prantsuskeelsest sõnast "moules", mis eesti keeles on ametlikult rannakarbid. Ja 'dorada' on kuld-merikoger :P Igaks juhuks. Ma ise nt seostan sõnaga 'muuli' eesleid (soome teleka mõju :D) ja hetkeks lõi silme ette taipärase ja klassikalise eesliprae :D :D :D
See tõlkimine oli asjaks. Ma juba ragistasin ajusid ja mõtlesin, et mis see muuli ikkagi siis olla võiks :D:D:D. Ise eestindan neid kõnekeeles pigem muuls'idena ehk segu-mitmuses

Söömine on ainuke töö, mis toidab

Netcat
Abikokk
2009-12-05 18:11:26
k2q:
Käisime Komeedis õhtust söömas. Proovisime Anni Arro kuulsat kilu võileiba koos uppunud munaga. Tekkis küsimus, et mis kiluga seal tegemist on? Ise muidu üldse kilu ei söö aga seal oli mega hea ja ei tundunud, et oleks vürtsikilu.
Minu arusaamise järele peaks see olema kohapeal tehtud kilu. Tal on selle vürtsitamise kohta õige mitmes kohas isegi retsept. Ma ise oleks küll kergelt pettunud, kui vürtsikilu ei maitseks, nagu vürtsikilu. Iseasi, et meie poodides _head_ vürtsikilu on väga vähe saada.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Netcat
Abikokk
2009-12-05 18:17:27
Panen niisama aja surnukslöömiseks kirja, et eile oli kergelt praetud veisemaks ja ahjus küpsetatud õunaviilud salvei ja võiga, mille segasin üleeilse peterselli-kuskussi jääkide sisse. Õun sobis maksaga väga hästi.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Martiina
Abikokk
2009-12-05 18:51:38
Täna, pärast pikka päeva linna peal, kiirelt kanafilee porru ja kirsstomatitega pannile..kõrvale nuudlid. Hää.
Mann
Abikokk
2009-12-05 18:55:01
Ullike:
Pille:
Mann:
See tõlkimine oli asjaks. Ma juba ragistasin ajusid ja mõtlesin, et mis see muuli ikkagi siis olla võiks :D:D:D. Ise eestindan neid kõnekeeles pigem muuls'idena ehk segu-mitmuses
oo, eeslipraad võiks tore olla :)
Enely100
Abikokk
2009-12-05 19:03:32
Lõunaks salat hiina kapsast, maisist, hernest, paprikast ja suitsukanast. Õhtuks singi-ananassi pitsa ja magusaks Nopri kakao- ja vanillikohupiima segu.
<< 303 | 304 | 305 | 306 | 307 | 308 | 309 | 310 | 311 >>