Kirsike
Abikokk 2009-10-29 21:06:59 |
Õhtuks tomatine kapsasupp. Aga õnnetuseks lapsed ja mees said enne kätte need mahlased õunamuffinid ja suppi pärast keegi ei söönudki. Hommikul ahjust tulnud lihaleiba söödi vahepeal ja siis tuli veel ahjust välja selle retsepti järgi tehtud sai ja ühest pätsist pool söödi kohe ära. Lapsed maiustasid veel takkaotsa ka päeval tehtud jäätisega, üks sõi tavalist valget jäätist ja kuna pisipiigal ükskõik, mis maitsega, peaasi et magus, siis et tema julges ka alõtsamoosiviirulist jäätist proovida :) Muffineid kiideti ka väga, taigent jäi üle, panin väikesesse koogivormi ja panin peale veel kihi õunu, niimoodi maitses mulle vaat et isegi rohkem. | |
Silx
Abikokk 2009-10-29 22:22:58 |
Lõunaks oli kerge kanasupp idudega. Lugesin kaloried :$ sünnipäevad on rasked.
Siis oli vahepalaks viil arbuusi ka pool viilu kringlit.
Õhtul viis musi mind Peppersacki.. nosisin hiidkrevette juurikate ja riisiga. Musil oli pardifilee punase veini kastmes. Magusaks talle creme brule ja mulle majakook. Kirun seda kooki, sest ei armasta väga kreemikooke.. Maitselt mõnusalt piparkoogine ja homme vaatab vastu palju suurem kaalunumber. :D Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Mari-Liis
Abikokk 2009-10-29 22:23:45 |
minu õhtusöök oli Viking Line'i rootsi lauas :P | |
Zoozi
Abikokk 2009-10-29 22:39:06 |
Lõunatasin Solarise Vapianos. Jõin caffe lattet ja nokkisin mehe juurest pastat. Oli vist midagi kalkuniliha, paksoi ja apelsini-tshillikastmes? Ei meeldi mulle Vapiano, söök on enam-vähem, aga see süsteem ei istu mulle - eriti kui veel lastega minna ja kõigil erisoovid. Siis ma ainult sabas seisangi ja pärast otsin veel kohta, et ühe laua taha ära mahuks. Lisaks jääb sealne toidulõhn ka riietele külge :(
Kodus sõin veel topsi Valio uut marjajogurtit. Päris hea oli.
Õhtuks ürdine kanamaksakaste, keedukartul, marineeritud kõrvitsasalat ja natuke jõhvikaid.
Lastele kanakoivad peekoniga - nende lemmikud.
Magustoiduks kohupiimakreemi ja vaarikatega täidetud keedutaignarõngas. Sellest lähemalt siin.
|
|
Merilin
Abikokk 2009-10-30 06:28:06 |
Eile lõunaks tudengikohvik.ee buffet (vahel on söögikoha omanikuvahetus ikka nii värskendav, et ei jõua ära kiita :P), õhtul porgandikangid fotoklubis ja hilisõhtul sült sinepi ning näkileivaga, viil õunakooki. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Mann
Abikokk 2009-10-30 07:35:34 |
Meil oli eile Babi sünnipäevalõuna ja tegi ta meile veiseliha kontidest puljongit kus mannaklimbid sees. Kartulivorm kuivatatud puravike ja küpsetatud kanaga. | |
Kätrin
Abikokk 2009-10-30 10:25:56 |
Tegin eile siinse Boeuf bourgoingnon-i retsepti alusel põdravasika lihast hautist. Peterselli ei lisanud, panin natuke mett, et veini happelisust tasakaalustada ja kartulid panin ka potti hauduma. Tegin gaasipliidil ja hautasin malm potis, kokku 4 tundi. Esimese ampsu võtsime 2 tunni möödudes, sest lõhnad ajasid lihtsalt hulluks ja siis jäi pott veel edasi hauduma ja mis sealt õhtul veel taldrikule sai tõstetud- sõimegi kõik ära, kokku 3 portsu, nii nii hea oli. | |
Ullike
Abikokk 2009-10-30 10:27:05 |
Õhtusöögiks kodujuustus-suvikõrvitsapirukas. Magusaks Thredahlia taevalik martsipani-õunakook
Esimene oli tõeliselt hea - lisasin nii värskeid kui ka päikesekuivatatud tomateid, veidi viimaste maitserikast õli, mõned kapparid ja küüslauku.
Kook oli küll hea ja söödav, aga minu lemmik-õunakooki "Pariisi õunakook" ta troonilt tõugata ei suutnud. Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Juc
Abikokk 2009-10-30 10:31:51 |
Eile lõunaks ostsime tänavanurgalt grillitud kanatiibasid, suure potitäie tulivürtsist Tom Yum Koongi ja aurutatud riisi. http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Kairit
Abikokk 2009-10-30 16:06:43 |
Täna tegin lõunaks pärmitaignapõhjaga pitsat, seda jätkub õhtukski. Magusaks laste lemmikud - kaneelikuklid. | |
| << < 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 > >> | ||