Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2009

Mann
Abikokk
2009-10-30 16:45:03
Hiliseks lõunaks vasikaliha hautis tomatite ja sibulatega, juurde kartuli-lehtmangoldi pudru, salat radicchiost. Joogiks refosk. Magusaks Eestist kingiks saadud šokolaadikommid.
Juc
Abikokk
2009-10-30 17:05:14
Õhtuks kogusime rollerikorvi valiku lähedalasuva tänava äärest - kookospiimaga tom kha gai, mis oli seekord veidi liiga magus tehtud, aurutatud riis, grillitud marineeritud kanavardad ja kanaribid, õlis küpsetatud kanarind. Lisaks tellisime köögivijad austrikastmes kanaga, aga meile oli tehtud hoopis riis hakkliha ja mereandidega, olin pisut pettunud, kuigi ega ka viimasel suurt viga ei olnud, aga Tai köögiviljad on üks minu lemmikuid :( Edaspidi hakkan pakkidesse sisse piiluma.

http://jucjaco.blogspot.com/

Enely100
Abikokk
2009-10-30 17:28:35
Õhtusöögiks tatar hakklihakastmega ja magustoiduks tuleb kohe ahjust välja Dagrise banaani-karamellikeeks
Kirsike
Abikokk
2009-10-30 18:38:43
Meil on soolaseks rosolje ja tomatine kapsasupp, mida pean ma küll vist üksi sööma :) Magusaks tegin pisipiigale karumõmmikujulisi küpsiseid ja suurematele Halloweeni puhul sõrmekujulisi küpsiseid mandliküünega :D

Lindude toitmine

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-10-30 18:57:30
Kirsike:
Magusaks tegin pisipiigale karumõmmikujulisi küpsiseid ja suurematele Halloweeni puhul sõrmekujulisi küpsiseid mandliküünega :D
Spooky!!! :O Lõuna ajal käisin naabrinaisel külas - tal viiekuune poeg. Sõime maitsvat kõrvitsapüreesuppi ning õunakooki ning näkitsesime minu tehtud juustusõbra tuuleubadega. Õhtul kodus hapukapsasupp ning tütre üheksakuuseks saamise puhul banaani-mascarponetort.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Sandra
Abikokk
2009-10-30 20:34:22
Täna oli isu millegi lihtsa ja rammusa järele, tegin puupliidil praekartuleid rohke sibulaga ning hautasin valgeid ube tomatikastmes küüslauguga, kõrvale külm õlu :)

Taimetoit.ee - 100% taimne

Seenekas
Abikokk
2009-10-30 22:51:47
Kuna täna oli minu koolipäev, siis JKHK pakkus endiselt taskukohaseid ja maitsvaid sööke. Söökla on söökla ja ka Olustvere kooli sööklas on olnud maitsvad toidud. Minu tänane menüü oli pannišašlõkk keedukartulite, porgandi- ja kapsasalatiga. Need olid erinevad salatid, mitte kokkusegatud. Guljašš olevat ka maitsev olnud, nagu magustoiduks pakutud kissellgi. Ise ostsin magusaks Balbiino mokajäätise. Menüüs oli toiduvariantideks paar suppi ja mõned praed, kaks magustoitu, joogiks keefir, piim ja mahl. Nende kahe koolisöökla toitude põhjal julgeksin rahuga oma lapse sellistesse kohtadesse õppima saata, toit on olnud piisavalt hea, tasakaalus ja minu arust piisavate valikuvõimalustega. Kusjuures sööklad ei lõhna/haise sugugi nii nagu nõukaaegadel ja lapiga pole ka keegi vehkinud. Neis kahes koolis on leti taga põhiliselt toimetanud kohalikud õpilased. Eelmistel kordadel pole JKHK loengute ajal jõudnud seal lõunat süüa, aga kaaslased on alati kiitnud mõnusalt kodumaitselisi roogasid. Portsjonid on kohe päris suured ehk vist enamusele naisterahvastele piisaks poolest portsust, mida oli samuti võimalik võtta.
Zoozi
Abikokk
2009-10-30 23:04:40
Lõunat sõin suurema poja ja mehega Auras. Neil oli seekord uus menüü,aga teenindus oli küll jube aeglane seekord. Võtsin endale Aura kirsimahla ja pasta spinati ja kanaliha, oliivide ja shampinjonidega. M ingi peen nimetus oli ka lisaks,aga ei tule hetkel enam meelde, aga see meenutas riivsaia puru küpsetatult. Mulle isegi maitses. Poiss võttis nagu alati pannkoogid moosiga ja kakao. Mees aga thom kha supi, mis valmistas talle pettumuse, sest ei olnud üldse terav. Kodus õhtuks maapirnisupp. Kasutasin Rannamõisa kalkuni toorsuitsuliha,sobis väga hästi. Supp oli ka väga maitsev. Magusat ei olnud. Tegin hoopis keedutainast tuunikalasuupisteid. Täitsa juhuslikult oli kõik vajaminev kodus olemas :) Väga mõnusad.

Zoozi tegemised

Kodukanake
Abikokk
2009-10-31 16:53:38
Lõunasöögiks Starter ja tahvel šokolaadi. Öine töö ja töine päev. Külla võtan kaasa päevakohase kõrvitsapiruka :). Soe söök, mida õhtuks saab pole veel teada.
Mann
Abikokk
2009-10-31 17:25:18
Maapirni supp River Cottage ainetel, tagliatelled porgandriisikatega, struudel kohupiima ja õuntega. Külakõrtsis hõõgvein, õlu ja õunamahl.
<< 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 >>