Sandra
Abikokk 2009-10-27 20:17:24 |
Sõin üle hulga aja Borodino leiba. Pole vist ligi 10a seda saanud. Tõeliselt maitsev ja värske. Koriandrit oleks võinud isegi rohkem olla. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-10-27 20:18:14 |
Lõunaks nõudis mu 10-aastane õepoeg makaroni-piimasuppi. Ma miskipärast ei uskunud ja helistasin hiljem isale - tõepoolest olla see üks ta lemmikuid :O Niisiis tegingi piimasuppi täna lõunaks. Koos iseküpsetatud rukkileivaga ning talusingiga oli see üks ütlemata mõnus hiline lõunasöök :)
|
|
Zoozi
Abikokk 2009-10-27 22:23:49 |
Eva:
Eva, ma ootasin pirukalt hoopis teistsugust maitset - porgandi magusus ja siis kreemjas, natuke soolane fetajuust, oeh.... Aga ei olnud tulemus selline... Eks maitsed ole ju ka erinevad. Ema ja mees sõid ja olid täitsa rahul :)
Zoozi:
Zoozi, tegin ka selle piruka ainetel täna porgandi-feta pirukat, aga tegin riisipõhjal (põhjaks eelküpsetatud põhi keedetud riisist segatuna munaga). Tuim ei tulnud, aga minule natuke liiga raske toit.Porgandipirukas fetajuustuga, mis oli pettumus. Kuidagi tuimavõitu :([/url] Pille:
Minu suurematele poistele meeldib ka makaroni-piimasupp ning riisiga tahetakse ka vahest. Tegelikult meeldib endale ka :)
Meie pere sõi pastat tuunikalakastmega. See kaste on eriliselt laisale kokale :D Kindlasti kasutada head tuunikalakonservi, kus on ikka suured tükid sees. Meile maitses.
Lõunaks nõudis mu 10-aastane õepoeg makaroni-piimasuppi. Ma miskipärast ei uskunud ja helistasin hiljem isale - tõepoolest olla see üks ta lemmikuid :O Niisiis tegingi piimasuppi täna lõunaks. Koos iseküpsetatud rukkileivaga ning talusingiga oli see üks ütlemata mõnus hiline lõunasöök :) http://www.nami-nami.ee/recipe/image/9630makaronisuppNAMINAMI.jpg
Magusaks sõime venna toodud poe maasika-jogurtikooki ja hapukoorekooki. Lapsed sõid jäätist. Tegin seekord Nopri vahukoorega ja tulemus oli eriti hea.
|
|
Mari-Liis
Abikokk 2009-10-27 23:40:48 |
Meil oli õhtusöögiks veisehakklihast hakklihakaste keedukartuliga, hapukurk ka. Küpsetasin magusaks sotšnikuid, väga head olid. | |
Aurora
Abikokk 2009-10-28 08:38:18 |
Kartulipuder hakklihaksetmega, juurde röstitud peeti. Magusaks õunakook. | |
Sandra
Abikokk 2009-10-28 13:04:40 |
Praespagetid karri ja küüslauguga ning värskendav sidrunivesi. | |
Silx
Abikokk 2009-10-28 13:08:25 |
Täna plaanis klassikalised ahjukartulid sealihaga, palju värsket salatit ja küüslaugukaste.
Magusaks minu firmakas: kookosekook.
Ühesõnaga palju külalisi. :)
Kui miskit välja tuleb, siis viskan ka pildid üles :) Esialgu paanitsen, sest pole siinse ahjuga ahjukartuleid enne valmistanudki. Brrrrrrrrr... Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
libanõid
Kokaõpilane 2009-10-28 15:53:30 |
Väljas on vastikult pime ja külm - ootan tööpäeva lõppu, et saaks minna koju kütsetama. Ilmselt tulevad kaneelirullid, mis on laste suur lemmik. Soojendan eilset pastarooga, sinna kõrvale kanafilee apelsini-mee-sinepikastmega. | |
Kairit
Abikokk 2009-10-28 16:07:33 |
Kartulipuder hakklihakaste ja shokolaadimuffinid. | |
BirgitP
Kokaõpilane 2009-10-28 16:41:11 |
Täna on issil sünnipäev, lihtsalt sööme õhtuks liha-kartulisalatit (mille mina üks ära hakkisin) ja grillkana. Magusaks tegin eile õhtul juba valmis jogurti-marjakoogi. http://bikiplix.blogspot.com/ |
|
| << < 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 > >> | ||