Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2009

Tullia
Abikokk
2009-10-28 18:05:12
Õhtusöögiks olid praekartulid põdralihakonserviga ja porgandi-püreesupp. Magusaks pistan varsti ahju Kanada õunakoogi.

Tullia jutukesed

Zoozi
Abikokk
2009-10-28 18:25:28
Lõunaks seenepirukas sulatatud juustuga. Kasutasin kollakaid kukeseeni. Täidisesse oleks võinud tsipa soola panna, jäi natuke mage, aga muidu väga maitsev. Õhtuks Pertelote kikerherne-kartulisupp. Mõnus, parajalt vürtsikas. Juurde sõime savipotis küpsetatud sepikut. Magusaks inglise õunakook. Väga maitsev.

Zoozi tegemised

Merilin
Abikokk
2009-10-28 20:00:30
Ahjukartulid koos küüslaugu, rohelise pipra ja tüümianiga siidris hautatud broileri kintsufileedega. Magusaks martsipani-õunakook

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Vaflike
Kokaõpilane
2009-10-28 20:08:21
Pestopasta juustuga, jääsalati-tomatisalat
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-10-28 20:23:02
Täna oli selline kummaline päev, et "korralikult" ma midagi ei söönudki. Hommikul käisin lapsega arsti juures, siis kohvikus, kus sõin juustu-spinatipirukat ja jõin kohvi. Kodus küpsetasin pärast veel kaks kooki (Perenaistest inspireeritud martsipani-jõhvikapiruka ning karamellise hapupiimakoogi), mõlemat muidugi ka degusteerisin. Paar õuna sõin ka, klaasi keefirit jõin. Ostsin küll poest forelli, aga süüa teen sellest ilmselt alles homme.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kodukanake
Abikokk
2009-10-28 20:32:42
Minu koolilaps jäi oma elu esimesel vaheajal korralikult haigeks. Hommikul kui mina hakkasin pudrust rääkima, rääkis tema piima-klimbisupist vastu. See siis oligi meil lõunaks. Õhtusöögiks sõime magusaid eklääre (laps muidugi ei söönud, vaid maitses ja ütles viisakalt, et väga head on).
Silx
Abikokk
2009-10-29 10:18:28
Eile õhtu siis kujuneski nii, nagu plaanisin: Ahjukartulid sealihaga, juurde porgandisalat ja jõhvikatega hapukapsas. Kastmeks hapukoore-küüslaugukaste. Magusaks minu kookosekook. Musile oli seda kass arturi kooki ka. Palju puuvilju ja juustuvaagen. Jookideks vein ja veini-šampuse baasil bool.

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-10-29 19:38:17
Lõunat sõin varakult Foorumi Bonapartes - latte, kitsejuustupirukas ja murakatega toorjuustukook. Pirukas maitses kenasti, latte oli hää ja toorjuustukook veidi tuim. Pealelõunal tass teed naabrinaise juures. Õhtul kodus eilsed koogid ning hapukapsaborš viineritega, seda siis koos sõbranna ja ta tütardega.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Seenekas
Abikokk
2009-10-29 19:43:04
Eile sõin linnas Chopstickis kevadrulle ja nuudlid taipasin õnneks lasta kohe kaasa pakkida. Tühi kõht ei ole hea abiline tellimuse esitamisel. Täna tegin puravikurisotot , juurde toorsalatit, magusa valmistamiseks aega nappis, sõime sinikatoormoosisaiu.
Martiina
Abikokk
2009-10-29 20:36:02
Täna tegin nuudleid köögiviljadega, kõrvale ahjus küpsetatud kana poolkoivad. Magusaks olid kõrvitsased tuuletaskud. Kõrvitsased seetõttu, et lõikasin oma suure kõrvitsa tükkideks ja tegin osa sellest purkidesse. Seejärel tekkis tahtmine midagi magusat ka küpsetada. Ja kuna ma vaimustusin sellest kollasest värvist, siis sai magustoit kollane :D Ühed tuuletaskud on täidetud kõrvitsa-keedukreemiga ja kaetud kõrvitsaglasuuriga, teised on täidetud lihtsalt magusa kohupiimaga (mille ma kõrvitsapüreega kollaseks värvisin :) )
<< 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 >>