Cracilis
Abikokk 2009-10-01 19:23:25 |
Täna olid Pöialpoisi verivorstikesed praetud kartuliga. Mmmm, kui hea. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-10-01 20:48:27 |
Mariliis:
Aitäh :)
Tänane lõunasöök möödus Thredahlia meeldivas seltskonnas Viru Keskuse Bestselleris. Polnud seal mitu-mitu-mitu kuud käinud, väga tore oli. Võtsin Caesari salati pesto-kanaga, astelpajumahla ning tee.
(Ma natuke mures, et koristajad on õhtul segaduses, et kuidas need kamapallikesed sinna aknaaluse laua alla sattusid. Oleks pidanud vist seletuskirja jätma, et tütre käeline koordinatsioon veel nõrgavõitu ja et osad kamapallid läksid teel laud-suu kaotsi :))
Õhtul esmalt "Pastale" värsked pelmeenid, siis Tom Kha supp kana, seente ja krevettidega.
Pille:
Palju õnne! :)Magusaks tütre 8-kuuseks saamise puhul kohvikeeks toorjuustuglasuuriga.
Homme pannakse meile uus nõudepesumasin paika, siis saab jälle korralikult süüa tegema hakata :D
|
|
Seenekas
Abikokk 2009-10-01 21:24:24 |
Ma näitasin aabikaasale ühte aasta alguse "Toit ja trend" ajakirja ja imekombel tundis ta elavat huvi hoopis teiste piltide vastu, kui mina näitasin ja saabus linnast absoluutselt kõigi (!) ainetega Fetuccini con Fegatini di Pollo e Salvia e. pasta praetud kanamaksa ja salveiga valmistamiseks. Seda ma siis täna valmistasingi. Magusaks eilne viigimarjapuding. | |
Kirsike
Abikokk 2009-10-01 21:31:29 |
Meil olid praetud imepisikesed suvikõrvitsad (oi kui head, mees sõi soolaseid, mina balsamicoga piserdatult), praetud sibulad, keedukartulid ja grillkanakintsud. Ma sõin veel värsket kurki ja hautatud hapukapsast kah :D Magusaks jätkuvalt õunad. Lõunal käisin tööle kõige lähemal asuvas St.Patrickus töökaaslastega ja sõin pasta carbonarat, mis oli tegelikult penned besamellkaste vorsti ja peekonitükkidega. Kohutav, aga ega ma ei lootnudki midagi :( | |
Zoozi
Abikokk 2009-10-01 22:11:38 |
Roheline sibulasupp. Kõrvale kaerakliileib. Mulle ei maitsenud täna miski, isegi shokolaad mitte :( Aga ema ja abikaasa sõid supi kahepeale ära ja kaerakliileib meeldis neile ka.
Magusaks kõrvitsa-õunakrõbedik mõningate muudatustega.
|
|
Enely100
Abikokk 2009-10-02 08:33:47 |
Eilne möödus näksimise tähe all. Tänane lõuna läheb sama rada. Õhtuks (üksi 5kuusega kodus, siis poputame ennast :P) plaanis singipitsa ja koorejäätis Ragne blogist. | |
Tullia
Abikokk 2009-10-02 09:23:41 |
Eile tegin üle pika aja strooganovi. Kõrvale sõime keedukartuleid ja marineeritud kurki. | |
Aire1
Abikokk 2009-10-02 11:58:10 |
Eile sõime lambakintsu sibula ja veiniga ja magusaks oli tütre küpsetatud õunakook. | |
Nipitiri
Abikokk 2009-10-02 19:20:06 |
Lõunaks täitsa söödav kanašnitsel TLÜ Narva mnt poolses kohvikus, eriti meeldis kõrvale serveeritud (kraani)vesi ohtrate apelsiniviilude, jõhvikate ja melissilehtedega. Aga see viimane vist ei kuulu tavamenüüsse :) | |
Sandra
Abikokk 2009-10-02 19:29:36 |
Suurest plaadipizzast jäi paar väikest tükki alles. Kõik sõid isuga ja jõid kakaod peale. Ahjud ka soojad ning mõnus reedeõhtu. Pizza põhjaks pärmitaigen, peale tomatipasta, pannil tehtud sibula-küüslaugu-brokkoli-šampinjoni segu ning kõige peale sidruniviilud ja mõned jalapeno pipra rattad. | |
| << < 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 > >> | ||