Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2009

Sandra
Abikokk
2009-09-27 16:25:04
Ema kokkab porgandipirukat, mina hapukapsasuppi puupliidi peal. Köök on imelisi lõhnu täis!

Taimetoit.ee - 100% taimne

Seenekas
Abikokk
2009-09-27 20:09:59
Õnneks sai eilne söök tehtud suure woki peal ja jätkus tänasekski. Lisaks küpsetasin kõige tavalisemat biskviittaignast õunakooki. See klassikaline kärbes ikka ka pildil. Hirmus nuhtlus on nad meil!
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-09-27 20:26:24
Päeval käisime külas, kus pakuti huvitavat sügavkülmatorti. Ise olime kaasa võtnud banaanikeeksi ja kaneelivõi. Pealelõunal käisime mu vanaema juures õunu korjamas, seal sõime pirukat ja lihapallikesi. Õhtul kodus praetud verikäkk, keedetud kartulid, praekapsas köömnetega ja Viimsi Taluturult eile ostetud soolakurk..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Mari-Liis
Abikokk
2009-09-27 20:29:02
Sandra:
Ema kokkab porgandipirukat, mina hapukapsasuppi puupliidi peal. Köök on imelisi lõhnu täis!
nende lõhnade peale mõtlemisest ainuüksi hakkab suu vett jooksma :) Aga meie käisime eile pulmas ja seal sõime vägagi maitsvaid roogi. Et peigmees sealiha ei söö, siis seda roogade hulgas ka ei kohanud.Oli soe toit-veisepada metsaseente ja porganditega ja rikkalik külmlaud - Lõuna-Eestist pärit imemaitsvad terved suitsutuurad, marineeritud tatikud, pliinid-lõhemari-hapukoor-sibul, erinevad salatid jnejne. Kõik toidud (va tuur) olid valminud Laitse lossi köögis. Mulle väga meeldis, et toitude koostise, valiku ja kaunistamisega ei olnud üle pingutatud- kõik oli lihtne, aga samas väga värske rikkalik ja maitsev.Tort koosnes kolmest mahlasest biskviidikihist (üks kiht mõnusalt hamba all krõmpsuvate mooniseemnetega), kus vahel oli lemon curd ja mingi valge kreem, mille koostist ma ei suutnud tuvastada :) Pealt kaetud valge martsipaniga. Täna tellisime koju tai toitu :P, nii et sel nädalavahetusel polegi ma süüa teinud. Ei teagi, kuhu nüüd linnuke teha...

Siit nurgast ja sealt nurgast

Silx
Abikokk
2009-09-27 20:33:15
Täna õhtuks oli soojendav indiapärane kanafilee. :) Sisukirjeldus mu blogis.

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Tullia
Abikokk
2009-09-27 21:16:32
Õhtusöögiks oli suitsulest, keedukartul, tomati-hapukooresalat ning magusaks kass Arturi kook.

Tullia jutukesed

Zoozi
Abikokk
2009-09-28 10:10:08
Oli kiire nädalavahetus. Laupäeval sai tehtud vasikat porrukastmes. Väga maitsev, mees väga kiitis. Lapsed nokkisid lihatükid välja, porru sõin ise ära. Juurde tegin kartuliputru, mis sobis väga hästi. Õhtul oli sõbranna külas. Tegime viigimarja salatit sinihaliitusjuustu ja singiga. Jällegi väga maitsev. Degusteerisime Thredahlia veinimarinaadis seeni. Väga mõnusad. Teen täna juurde :) Magusaks küpsetasin Juci blogist banaanikooki. Maitsev ja väga omapärane kook. Pühapäeval süüa ei teinud. Käisime külas, kus saime maitsvat õunakooki :) Õhtul kodus näkitsesime niisama.

Zoozi tegemised

Kätrin
Abikokk
2009-09-28 11:09:45
Minu eelnev nädal möödus Londonis maiustades. Helgemad palad lõuna ja õhtusöögiks olid- erinevad inglise juustud ja viigimarjad; chorizo burger Borough Marketil, lisaks mõned ampsud india-curryt ja vaadi- õunasiidrit peale; See burger on geniaalne võiks öelda- selline asi, mille maitse jääb kummitama ja kui isu peale tuleb, siis millegi muuga seda ei asenda. Turul proovisime ka tamme-suitsutatud oliive- tõeliselt head. Väga õnnetusunud restorani-käigust Chinatownis- wasabi-tempura hiidkrevetid. Sõime ka ohtralt sushit-onigirisid ja muid Jaapani hõrgutisi Japan Centreris. Magustoiduks erinevad jäätised Selfridge The Icecreaminist kohvikus; Macroone, sealhulgas Ispahan Laduree kohvikus- mulle maitses Ispahan väga.

Kätrini kokkamispäevik

Aurora
Abikokk
2009-09-28 11:29:13
Pasta koorese kukeseene-suvikõrvitsakastmega, näksiks grillisin veel kirsstomateid küüslaugu ja riivsaiakattega.
Kairit
Abikokk
2009-09-28 13:57:37
Tänaseks on keedukartul heeringa-hapukoorega ja magusaks eile tehtud karamellipuding.
<< 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 >>