Tullia
Abikokk 2009-06-30 11:13:01 |
Eile süüa ei teinud, kuna oli nii palav ja keegi eriti ei hoolinud. Laps leppis Pajumäe jõhvikajogurti ja värske kurgiga. Mina sõin sünnipäevakookide jääke: küpsisetort hapukoore-halvaakreemiga kaunistatud marmelaadi või söödavate lilledega (seda olen viimasel ajal korduvalt valmistanud, kuna ei vaja küpsetamist) ja kihiline toorjuustu-shikolaadikook, mis on mu ämm firmakas ja pole seetõttu isegi retsepti küsinud. | |
Kätrin
Abikokk 2009-06-30 12:50:11 |
Lõunaks tegin kiirelt tuunikala pastat. Magustoiduks arbuus. | |
Nipitiri
Abikokk 2009-06-30 14:02:33 |
Vahepeal olen teinud küpsetatud täidetud tuura ja küpsetatud täidetud forelli. Forell oli tavapärane, aga tuura sisse panin omaloomingulise gruusiapärase pähklitäidise, lähemalt tuurateemas:
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-06-30 20:10:16 |
Lõunat sõin Park Café terrassil - karrine kanastruudel, kohupiimapirukas ja kofeiinivaba kohv. Veidi hiljem NOPis üks mahl ka.
Õhtusöögiks hakklihahautis riisiga (põhjaks tomati-sibulahoidis, hakkliha oli Eesti Mahe talleliha, lisaks veel külmikust leitud kolm porgandit ja üks paprika). Magustoiduks imehää sidrunikreemi-jogurtijäätis (sidrunikreemi tegin eile; täna teen juba uue laari, sest Kristjan oli täiesti vaimustuses :))
Jäätisega tähistame pisitütre 5kuuseks saamist :)
|
|
|
Martiina Abikokk 2009-06-30 22:10:21 |
Lõunaks mõned kotletid ja toorsalat. Õhtuks panniroog hakklihast, riisist, suvikõrvitsast, paprikast ja lillkapsast. Kastmeks majoneesi. Magustoiduks jäätist :) | |
Zoozi
Abikokk 2009-06-30 22:14:32 |
Lõunatasin täna abikaasaga Tigus. Mina sõin rohelist salatit tuunikalaga ja mees punases veinis küüslaugu-ja rosmariiniga hautatud kalkuni kintsuliha. Mõlemad road olid väga head. Maiustasime pavlovaga :P
Õhtuks aedviljasupp juustuga. Lisaks leibjuustupirukad.
Magustoiduks viimastest rabarberitest rabarbri-maasikakissell kohupiimaga.
|
|
Vandiste
Abikokk 2009-06-30 23:01:22 |
Lõunaks keedetud lillkapsas võiga, veidi tatraputru. Õhtuks tegin lastele lasanjet, ise sõin paar peotäit maasikaid ning tüki šokolaadi. | |
Silx
Abikokk 2009-06-30 23:06:26 |
Lõunaks oli Cafe Pärnus lillkapsa-brokkolihautis ning õhtuks sõin Basiilikus tiigrekreveti Caesari.. seda küll kastmeta ning pärast ananassi ja lusikas jäätist Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Tullia
Abikokk 2009-07-01 09:11:49 |
Õhtuks oli Waldorfi salat, magustoiduks Regati jäätis ja esimesed maasikad peenralt. | |
Kätrin
Abikokk 2009-07-01 10:26:24 |
Eile käis õde külas. Pakkusin metseamaksa pasteeti ja metseakintsulihast tehtud hautist värske kartuli ja salatiga. Hautise tegin täitsa tunde järgi, aga sai üle ootuste maitsev. Seda jagub veel täna lõunaks ka. | |
| << < 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 > >> | ||