MARU kokaraamat ja retseptid

Eva
Abikokk
2009-01-11 10:26:15
Ragne:
Räägi Eva, kas seda maapirni poodides kohata ka võib? Endale jäi ka Maru kokaraamatust üks retsept maapirniga silma, kuid kahjuks seda tegelast poes märganud ei ole :(
Mina ei ole poodides kohanud, aga targemad räägivad, et turgudelt saab, sest kasvab Eestis.

http://www.perenaine.ee/

Ragne
Abikokk
2009-01-11 17:59:00
Eva:
Ragne:
Räägi Eva, kas seda maapirni poodides kohata ka võib? Endale jäi ka Maru kokaraamatust üks retsept maapirniga silma, kuid kahjuks seda tegelast poes märganud ei ole :(
Mina ei ole poodides kohanud, aga targemad räägivad, et turgudelt saab, sest kasvab Eestis.
selge, lähen otsima!

www.kokkama.ee

Netcat
Abikokk
2009-01-16 14:00:03
Eva:
Ragne:
Ökosahvri hinnakirjas tundus kah olema. Rimi hind on tõesti naljanumber.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Frieda
Abikokk
2009-01-19 11:30:06
Tegin Maru raamatust kõrvitsast saiamääret ja põldmarja-juustukooki. Mõlemad olid head, juustukoogi retsepti pisut muutsin, sest seal oli koogipõhjaks 200 g küpsiste kohta 150 g võid :O. Mu meelest täiesti üle mõistuse kogus, 200 g küpsistele piisab kenasti 75 g võist. Ja suhkru kogust vähendasin ka.

Söömine on ainus töö, mis toidab

JM
Abikokk
2009-02-08 13:52:17
Lasin täna emal selle raamatu Tallinnast osta ja mulle saata. Helistas juba raamatupoest kilgates, et ostab endale ka. Tal on aastaid söömise ja seedimisega probleeme olnud ja nüüd järgib miskit (tundub, et töötavat) individuaalprogrammi nimega Role, mis keskendub kuidagi erinevate toiduainete sobimise ja mittesobimise peale. Ja oli jube hädas otsides retsepte, mis koosneksid nimelt talle sobivatest asjadest. Ja nüüd selles Maru raamatus sobivat talle peaaegu iga teine-kolmas retsept :)

An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr)

Eva
Abikokk
2009-02-08 14:22:48
Frieda:
Tegin Maru raamatust kõrvitsast saiamääret
Mina proovisin ka seda kõrvitsast saiamääret, aga ei olnud suurem asi ja kordamisele ei lähe.

Frieda
Abikokk
2009-02-08 16:09:44
Eva:
Mina proovisin ka seda kõrvitsast saiamääret, aga ei olnud suurem asi ja kordamisele ei lähe.
Mulle saiamääre meeldis, aga seevastu kõrvitsakastmes pasta ei jätnud küll mitte mingisugust muljet.

Söömine on ainus töö, mis toidab

Zoozi
Abikokk
2009-03-16 20:34:35
Tegin hernesuppi ja mulle maitses väga.

Zoozi tegemised

Zoozi
Abikokk
2009-03-22 17:10:58
Proovisin leivavormi peediga. Mehele eriti ei maitsenud. Mulle ja emale meeldis väga, sõime väikese vanillijäätisepalliga. Oli selline natuke mõrkjas (röstitud leib) ja samas magus, kuid mitte väga( viigimari ja peet), selline teistmoodi maitse. Tegin 5 leivaviilust ja sain 5 väikest portsjonvormi. Kindlasti teen varsti jälle :)

Zoozi tegemised

Eva
Abikokk
2009-03-26 09:10:33
Meil ilmus täna intervjuu Maruga, ootame lugema :)

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>