Eva Abikokk 2008-12-09 16:32:02 |
Läbi suurte sekelduste sain minagi oma augustis tellitud raamatu kätte. Asi oli tõesti seda väärt, et raamatut kätte saada. On päris mitu retsepti, mida tahaks lähiajal proovida (hästi põnevad toidud näiteks kõrvitsaga - kõrvitsane saiamääre, kõrvitsajäätis, kõrvitsa ja valge šokolaadi tort; aga ka kevadsupp avokaadoga ja miks mitte kartuli-läätsesupp). Tore, et retseptid ongi enamuses uued, jäi silma ainult paar sellist, mis on varem avaldatud. Raamatupuu oli hästi armas - Maru pani siis, kui otsustas raamatu kirjutada, mulda avokaadoseemne ja sellest on nüüdseks kasvanud ilus suur taim. Kes siit raamatust retsepte järele proovinud, palun andke märku, kuidas õnnestusid! | |
Zoozi Abikokk 2008-12-09 17:23:58 |
Eva:
Mina olen proovinud maapirnisuppi, see oli küll väga hea. Aga olen mitu asja ära märgistanud, mida tahaks proovida.
Kes siit raamatust retsepte järele proovinud, palun andke märku, kuidas õnnestusid! |
|
Eva Abikokk 2008-12-09 21:09:12 |
Zoozi:
Kas seda maapirni on kauplustes praegu saadaval? Pole kunagi sellist ostnud ega söönud...
Mina olen proovinud maapirnisuppi, see oli küll väga hea. Aga olen mitu asja ära märgistanud, mida tahaks proovida. |
|
Maris Abikokk 2008-12-09 21:38:06 |
Eva:
Eva,
Vea ennast Kajaka turule, seal üks onuke müüs 15 kr/kg. Mina ostsin eelmisel laupäeval, tegin maapirnivormi ja maapirnisuppi. Zoozi:
Kas seda maapirni on kauplustes praegu saadaval? Pole kunagi sellist ostnud ega söönud...Mina olen proovinud maapirnisuppi, see oli küll väga hea. Aga olen mitu asja ära märgistanud, mida tahaks proovida. |
|
Zoozi Abikokk 2008-12-09 22:01:31 |
Eva:
Balti jaama turul on ka, hinnaga 20.- kilo. Lasnamäe Rimis on ka, aga megakalli hinnaga.
Zoozi:
Kas seda maapirni on kauplustes praegu saadaval? Pole kunagi sellist ostnud ega söönud...Mina olen proovinud maapirnisuppi, see oli küll väga hea. Aga olen mitu asja ära märgistanud, mida tahaks proovida. |
|
Pisi-Pisi Abikokk 2008-12-09 23:38:35 |
Ma tegin täna lamba-tatrapada veiniga (lk 182), metskitselihast :P Täitsa hea ja söödav asi tuli, küsimus tekkis mul pärast ainult vedelikukogusega - panin 2 dl veini ja 2 dl puljongit, rohkem ei näinud vajadust (tatar sai valmis). Marul on see kogus ikka kordi suurem. Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab... |
|
Eva Abikokk 2008-12-10 08:48:13 |
Maris:
Hmm, kus asub Kajaka turg? Ostaksin hea meelega :) See tähendab, kasvatatakse Eestimaal?
Eva, Vea ennast Kajaka turule, seal üks onuke müüs 15 kr/kg. Mina ostsin eelmisel laupäeval, tegin maapirnivormi ja maapirnisuppi. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-12-10 08:55:54 |
Eva:
Eva, piilu siia. Ja maapirnid on Eesti aedades päris levinud, mu ema teatas alles eile, et oli järjekordse kuhila maa seest välja kaevanud :)
Maris:
Hmm, kus asub Kajaka turg? Ostaksin hea meelega :) See tähendab, kasvatatakse Eestimaal?Eva, Vea ennast Kajaka turule, seal üks onuke müüs 15 kr/kg. Mina ostsin eelmisel laupäeval, tegin maapirnivormi ja maapirnisuppi. |
|
Kika Abikokk 2008-12-10 10:29:25 |
Zoozi:
ohoo, hind on alla läinud :) mina ostsin eelmisel nädalal balta turult, kilo maksis 25 krooni :) Balti jaama turul on ka, hinnaga 20.- kilo. Lasnamäe Rimis on ka, aga megakalli hinnaga. |
|
Täpik Abikokk 2008-12-10 13:42:41 |
Proovisin austerserviku šnitslid ära. Porgandi- ega peedijahu polnud, seega tuli ikka riivsaiaga teha (M. Suitsu järgi). Ikka olid head, ka järgmisel päeval.... | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |