Zoozi Abikokk 2009-03-26 10:11:12 |
Mul täna plaanis Maru porgandi-aprikoosipuding leivaga. Hiljem kommenteerin :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-03-26 10:37:11 |
Eva:
Väga armas intervjuu ja tore ettevõtmine!
Meil ilmus täna intervjuu Maruga, ootame lugema :) |
|
Zoozi Abikokk 2009-03-26 22:37:30 |
Zoozi:
Tegin ja väga maitsev tuli. Seekord meeldis ka mehele. Aga mulle ja emale meeldis peediga rohkem, ei olnud nii magus ja maitse oli ka huvitavam. Kindlasti teen mõlemaid variante veel :)
Mul täna plaanis Maru porgandi-aprikoosipuding leivaga. Hiljem kommenteerin :) |
|
Eva Abikokk 2009-04-04 13:13:18 |
Hõrk virsiku-mandlikook Maru maitsva maailma ainetel. | |
Frieda Abikokk 2009-06-02 10:14:53 |
"Maru maitsvast maailmast" kohandatud kevadesupp. Väga hea, läheb kindlasti kordamisele. | |
Netcat Abikokk 2009-06-03 14:39:44 |
Frieda, kas need kogused seal supi juures on ühe inimese supi jaoks? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Frieda Abikokk 2009-06-03 16:13:37 |
See on jah umbes-täpselt ühele inimesele paras. Teen blogisse kah sellekohase märke. Marul käis sinna supi sisse ka veel suvikõrvits ning lisaks rukolale pune ja meliss. | |
Netcat Abikokk 2009-11-23 17:40:06 |
Frieda:
Sedasama pastat proovisin mina eile ja mulle küll põhimõtteliselt meeldis. Kanafilee asendasin kalkuni kintsulihaga, nagu alati. Kaldun arvama, et taimetoitlane võiks liha ka hoopis ära jätta ja tulemus oleks ikkagi maitsev. Mõningad puudused olid asjal juures, aga minu enda süü läbi: pastana kasutasin Torino spiraale (suht viletsa kvaliteediga) ja kuna kogu toit valmis TV reklaamipauside vaheajal, oli kastme püreestamisega nii kiire, et küüslauk ei läinud korralikult puruks. Mingeid värskeid ürte oleks ka soovinud sinna peale puistada, aga polnud midagi sobivat käepärast ja pidin leppima kuivanud majoraaniga, samuti polnud käepärast kõrvitsaseemneõli, mille asendasin oliiviõliga.
Sellest kõigest hoolimata oli tulemus piisavalt maitsev, et hoolimata sellest, et kedagi tagant kiirustamas polnud panin kogu portsu nahka ilma pildistamiseks aega leidmata. Tahaks kindlasti teinekord vähem kiirustades uuesti teha.
Kindlasti tasub kasutada võimalikult kollast kõrvitsat, kanget küüslauku, hästi aromaatset parmesani odava asenduse asemel ja nii edasi.
Minul on igatahes alati hea meel, kui leian mõne uue tervisliku mitte-tomatipõhjalise pastakastme, sest kodused mul tomatiga pastat nõus sööma ei ole.
Aa, sedaet antud retsepti, nagu paljude teistegi sama raamatu toitude puhul on jällegi väga ebaselge, mitmele inimesele on see ette nähtud. Mina vähendasin kõrvitsa- ja pastakoguseid vist poole võrra ja ikka üsna suur ports tuli. Eva:
Mulle saiamääre meeldis, aga seevastu kõrvitsakastmes pasta ei jätnud küll mitte mingisugust muljet.Mina proovisin ka seda kõrvitsast saiamääret, aga ei olnud suurem asi ja kordamisele ei lähe. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-11-30 17:22:41 |
Tänavuses Selveri Jõulukirjas on Marult mitu retsepti artiklis "Jõululaud": Seapraad seltsilistega ehk mangosmuutiselt jõuluvürtsidega, hapukapsast rääkimata Ploomidega veiseliharull peedipunase kastmega Porgandikrõmps jõulusalat kanamaksaga Verivorstipirukad kuivatatud jõhvikate ja toorjuustuga Iirisemagusad jõulumuffinid peedipunase glasuuriga Martsipanimagus apelsinikook Pidune keerusai martsipanikreemi, rummirosinate ja valge šokolaadiga Rikkalik jõulukook puuviljadega | |
Frieda Abikokk 2010-11-08 18:26:46 |
Ma vahepeal mitut Maru retsepti katsetanud: kartuli-läätsesupp, sidrunikreemiga-nektariinikook (mis Marul kannab küll märksa poeetilisemat nime nektariinid sidrunikreemisel suletekil) ja leiva-peedivorm Mulle ja teistele sööjatele meeldisid kõik, mulle endale vast kartuli-läätsesupp kõige rohkem. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |