Tiina Abikokk 2008-11-18 10:40:49 |
Ragne:
Täitsa off-topic, aga Rahva Raamatu kodulehelt ei olegi võimalik mitte midagi üles leida. Neil on absoluutselt kiviaegne otsingusüsteem. :( Kusjuures RahvaRaamatu koduleheküljelt ta Maru kokaraamatut üles ei leia. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Frieda Abikokk 2008-11-19 09:24:15 |
Sain täna hommikul oma raamatu kätte. Tõepoolest väga ilus raamat, mida sirvida ka niisama, mitte ainult retseptiotsinguil, ja äratuntavalt Maru käekirjaga kirjutatud. Kiiruga läbi lehitsedes jäi juba mitu asja silma, mida proovida tahaks. ;) | |
Krentu Kokaõpilane 2008-11-19 19:27:10 |
Mina tellisin, juba ammu, aga kätte sain üleeile. Mulle see raamat tohutult meeldib! Kirjutasin sellest ka natuke oma blogis: Imeline Maru. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-11-22 10:12:38 |
Tänases Postimehe Tarbija24 lisas on Britt Roseni intervjuu Maruga: Maru maitsete muinasjutt. | |
Leoola Abikokk 2008-11-23 22:33:13 |
sain ka oma raamatu kätte, hästi armas on. meenutab ülesehituselt Anni Arro "Salatid, pirukad, suupisted", seal on ka samasugune algus, et soovin nakatada kokakunsti ..., siis retseptid aastaaegade järgi jaotatud, ning lõpus mis neil kodus alati leidub. ja fotod meeldivad ning suure kassifännina meeldis, et tal oli palju pilte kassidest :P | |
Marit Abikokk 2008-11-25 11:53:01 |
Sain ka pühapäeva hommikul oma tellitud raamatu kätte ja olen ülirahul. Minu meelest on see üks kaunemaid ja mõnusama tekstiga Eesti kokaraamatuid, 5+. Kõik magusad road plaanin küll järele proovida ja suvised road ahvatlevad ka järele proovimist! | |
Maris Abikokk 2008-11-28 13:07:17 |
Olen aru saanud, et see Maru kokaraamat on väga-väga popp ja tõenäoliselt on ta paljude jõuluvanade kingikotis ka. Palun rääkige lähemalt, mille poolest ta nii hea raamat on. Välimus on küll kena ja toidufotod vist ühed parimad, aga kuidas retseptid ja instruktsioonid on? Ise olen pisut skeptiline, sest Maru retseptid Eesti Naises on küll väga lonkavad. Tihti tundub, nagu mingi komponent oleks nimekirjast puudu või siis on selgitus veidi lünklik. Nii et kui keegi on raamatuga juba lähemat tutvust teinud või isegi retsepte proovinud, siis palun muljetage! | |
Merle Abikokk 2008-11-28 23:54:52 |
mina fännan totaalselt Maru kirjastiili, ma kohe heldin tema jutu peale ning loen just eile Eestist pakiga saabunud helelillat kokaraamatut nagu jutukat, hakkan aga otsast pihta ja loen retsepte nagu jutte. Marul on imeline anne panna armsatesse südamlikesse luulelistesse ja soojadesse sõnadesse kogu selle maailma rõõm ja ilu, iga toidu või komponendiga seondub mingi mälestus või looke ja ma hingaks nagu taas Kalamaja õhku. Meeldib see, et kõigest õhkub armastust toidu ja toidutegemise ja söömise vastu ning retseptid on väikeste Marulike vimkatega, ootamatute kooslustega, tihti üldse uute ja põnevate maitsetega. Ja fotod on lihtsalt ohh, ma suudan ühte pilti piidelda ei tea kui kaua ja uurida pisidetaile. Retseptide kostisained ja tegemisviisi kirjeldused näivad siin olevat loogilised ja täpsed, veel ei ole küll jõudnud midagi ise läbi katsetada. Aga ideid ja mõtteid, uut energiat ja tahet on see raamat andnud mulle juba palju! Nii rahul, et mõmisen siis omaette :) Mõmm | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-12-09 09:27:18 |
Viimases Eesti Naises (detsember 2008) olid järgmised Maru retseptid: * Sealihaterriin ploomidega * Seapraad pirnide ja punaste sibulatega * Rosmariinine kartulipuder verivorstimadratsil juustuteki all (see tundus eriti huvitav, mul juba plaanis sellest inspireerituna üks roog valmistada) * Musta läätse veinpunane supp (peediga, see tundus ka huvitav) * Piparkoogiservaline juustukook jõhvikatega * Siidpehme šokolaadimaius õuna ja rummirosinaga * Keedukreemine jõulurosett rosinate ja kõrvitsaga * Jõulujäätis vaarikate ja piparkookidega | |
Zapxpxau Abikokk 2008-12-09 14:27:48 |
Sirvisin ka Maru uut raamatut. Pean tunnistama, et mul polnud aimugi kes see Maru on, polnud varem kuulnudki... Aga raamat on ilus. Kahjuks peab ütlema, et Eestis ilmub vähe ilusaid raamatuid, liiga vähe. Aga raamat jäi siiski ostmata, sest retseptid ei pakkunud mulle midagi uut ja ei tekkinud tunnet, et vot seda tahaksin kohe süüa. Aga siiski avaldaksin kiitust raamatu kokkupanijatele :) | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |