Eva Abikokk 2008-11-02 14:46:27 |
Tänase saate nali (?) oli, et Anni Arro väitel on juust taimetoitlastele liha aseaineks. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-11-02 14:52:35 |
Eva:
Mina täna ei vaadanudki, sest pidevalt jookseb reklaam, et tema saade on nüüd esmaspäeval kell 20.00 (tõeline 'prime-time' aeg muidugi).
Tänase saate nali (?) oli, et Anni Arro väitel on juust taimetoitlastele liha aseaineks. |
|
Maris Abikokk 2008-11-09 12:04:42 |
Saade on jama. Minu aega see ei vääri. (Ei ole tegemist hetkeemotsiooniga, pigem on see nähtud saadete kokkuvõte.) | |
Vandiste Abikokk 2008-11-12 07:49:49 |
Vaatasin sel esmaspäeval seda saadet esimest korda, just seetõttu et leiba tehti. Esimene osa - muuseumis - täitsa meeldis (kuigi Anii oli seal katmata peaga, teistega jäi kohe kontrastselt silma). Võiks öelda, et telekast tuli ehtsa värske leiva lõhna :P. Aga saate teine osa - no milleks kutsuda proua Ilves pärmi, nisujahu ja masinaga leiba tegema :(. Serveerimisel oli äratundmine - see on Anni - rukola ja soolahelbed. Pidevalt saadet vaatama ei kutsunud. Kui just mingi põnev teemakäsitlus on, siis vaataksin veel. | |
Dee Abikokk 2008-11-12 13:58:52 |
Olen näinud ainult ühte osa, kus keedeti kalasuppi, ja kus oli salaretsepti järgi valmistatud karask. Saade ei tekitanud meis kahjuks erilisi emotsioone. Mulle muidu meeldivad sellised ehedad, veidi kodukootud saated, aga Anni Arro oli (minu arust) nõrk saatejuht, ja saade oli tuim ning igav. Aga vaatan kindluse mõttes veel ühe osa, äkki mõtlen ümber. :) | |
Liblikapyydja Kokaõpilane 2008-11-12 16:00:04 |
Vandiste:
Mul olid suhteliselt samad mõtted. See Põllumajandusmuuseumi osa oli huvitav ja isegi hariv, aga proua Ilvese külaskäik... On ju teada tuntud tõsiasi, et meie presidendiproua ise leiba küpsetab ja mismoodi küpsetab, siis selle kõrval tundus see Anni Arro leivategemine ikka väga hale, kui seda üldse leivategemiseks saab nimetada. Vaatasin sel esmaspäeval seda saadet esimest korda, just seetõttu et leiba tehti. Esimene osa - muuseumis - täitsa meeldis (kuigi Anii oli seal katmata peaga, teistega jäi kohe kontrastselt silma). Võiks öelda, et telekast tuli ehtsa värske leiva lõhna :P. Aga saate teine osa - no milleks kutsuda proua Ilves pärmi, nisujahu ja masinaga leiba tegema :(. Serveerimisel oli äratundmine - see on Anni - rukola ja soolahelbed. Pidevalt saadet vaatama ei kutsunud. Kui just mingi põnev teemakäsitlus on, siis vaataksin veel. |
|
Juc Abikokk 2008-11-12 17:33:55 |
Olen mitut saadet vaadanud, jube kurb, et nii heast ideest nii trööstitu saade sai.
Ainuke saade, mis nagu veidike hakkas minema (rõhk sõnal veidike) oli mu meelest see, kus Ida-Virus silme tehti. Aga viimane... mul oli lausa piinlik presidendiproua ees. Olen ise tema leiba Ärma talu söönud, päris tõsist leiba, Anni oleks võinud lasta Evelin Ilvesel endale leivategu näidata, mitte ise teda "õpetada". Oleks ju võinud nt Ärmat näidata, seal köögis leiba teha, nende väikest ürdimaja uudistada jne.
Anni mulle muidu meeldib, aus, siiras ja armas. Toredad ideed on ka. Temast ka kuidagi kahju, et saade selline välja kukkus. http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Zapxpxau Abikokk 2008-11-12 21:38:48 |
Saate idee ise on (oli) hea, tegijad ei suuda seda lihtsalt täielikult ellu viia/välja mängida. Ka mulle meeldis see Narva-Jõesuu lõik silmudega, need taadid olid muhedad ja Anni vähem krampis, hiljem aga hakkas seal hotellis hull marketing, nagu teleshop. Üldiselt, kui saade nägemata jääb ega siis sellest puudust ei tunne. Saate meeskond on nõrk. | |
Täpik Abikokk 2008-11-13 10:14:27 |
Zapxpxau:
Mina juhtusin ka seda marketingi osa nägema ja otsustasin, et vaatan edaspidi netist ja kerin reklaami edasi - seda muidugi juhul kui palju vaba aega on.....
Lootsin minagi, et presidendiproua leiba teeb, aga kus sa sellega...... Ka mulle meeldis see Narva-Jõesuu lõik silmudega, need taadid olid muhedad ja Anni vähem krampis, hiljem aga hakkas seal hotellis hull marketing, nagu teleshop. Üldiselt, kui saade nägemata jääb ega siis sellest puudust ei tunne. |
|
Katja Abikokk 2008-12-02 08:59:32 |
tegime seda lehmakommi-kooki ja kirjutan siia igaksjuhuks hoiatuse - ma ei tulnud selle pealegi, et lehmakommid koogi sees sulama võivad hakata - seda kooki ei tasu eelmisel õhtul valmis teha. Mõnusate krõmpsude kommitükkide asemel valgus terve laudlina vedelaks sulanud kommisiirupit täis.. ja hirrrrmus magus oli kogu see kupatus samuti.. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >> |