ANNI ARRO kokaraamatud, retseptid ja kokasaade

Vernanda
Abikokk
2008-10-05 19:03:18
vot minu vahekord meenutab ka natuke Marise ja Anni Arro oma. ma olin alguses suht skeptiline, aga nüüd on nagu parem tunne. muidugi kallutas arvamust tublisti see Haapsalu "Müüriääre" kohvik, hoolimata teenindajate tugevast pingutusest vahel halba muljet jätta on see tegelikult tore koht ja söök väga hea. aga pildid on raamatutes ilusad ja ideid saab sealt jah. ja üsna on näha ka, mida ta ise enne oma raamatu kirjutamist loeb ;)

Da Vahtra Residence

Fre
Abikokk
2008-10-05 20:24:39
Mulle eriti saade ei meeldinud, kuidagi rabe ja sisutu. Vbl ei sobi Anni Arro lihtsalt saatejuhiks.
Ragne
Abikokk
2008-10-05 21:41:56
Täiesti nõus eelkõnelejatega. Saatelt ootasin palju enamat - kõik oli kuidagi kiiruga tehtud ning keskendumist mingile kindlale teemale ei olnud. Tundus, et suur osa saatest keskendus sellele, kuidas Anni Arro mööda teed käib. Samuti oleks võinud tutvustada saates külastatud restorani põhjalikult. Tehtud sibulapirukas võis küll maitsev tulla, kuid sellest pirukat oleme juba korduvalt näinud. Ootsin, et tehakse mingisugust Peipsi-äärsete memmede firmarooga. Lisaks käis seal köögis jube sagimine-trügimine?!?!? Kahju jah - ootused olid suuremad, kuid ärme veel alla anna, äkki järgmiste saadetega üllatatakse.

www.kokkama.ee

pk
Kokaõpilane
2008-10-06 14:45:01
Kika:
esimene saade eriti head muljet ei jätnud... kuidagi pealiskaudne ja kiirustades tehtud. uskumatu koht oli see, kui kohalik peipsi-proua seal sibulatest rääkis, siis poole lause pealt ütles Anni umbes nii, et aitäh, tänan ja kõndis minema. :rolleyes:
Nõus, see söögikoha-osa oli ka kummaliselt esitatud, rääkimata veidi halvastiõnnestunud repliigist köögis, mis kõlas umbes, et "nii, ja siis kehvemad tööd annan teile". No selge, et need naisterahvad olidki ju nö. abilise rolli toodud, aga kas tõesti ikka peab ennast päris nii väljendama... Noh, et see idee tundus tõesti rohkem lubavat. Äkki asi paraneb.
Kika
Abikokk
2008-10-12 15:32:22
Tänane saade oli päris hea. muidugi peab kiitma ka tänast saatekülalist Vladislav Korzetsit, kes ise kogenud saatejuhina teadis hästi mida teha ja öelda. mulle meeldikski ilmselt selline formaat rohkem, kui valmistatakse saatekülalise poolt soovitatud toitu.
Zapxpxau
Abikokk
2008-10-12 19:59:58
Tänane oli parem, aga ainult seetõttu, et Korzets oli saates. Teda on hea kuulata/vaadata, kaamera ees vaba ja humoorikas, suhtleb vaataja/kaameraga ja seletab ilmekalt. Minu poolest oleks vabalt võinud Korzets seal üksi askeldada. Mis asi oli selle jõe peal käimisega? Kaamera muudkui vehkles siia-sinna ja üles-alla, kalamehed olid ka nagu ehmunud, üks varjas kiivalt nägugi. Ma ei tea, tegijad võiks natuke õppida välismaa saadetest, vaadata läbi ja võtta ideid..

Zap*

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-10-19 09:34:35
Täna siis juba kolmas saade ja lõpuks ometi õnnestub ka mul vaadata :) [b]Meie Annid TV3 19.10.2008 kell 12:40 -------------------------------------------------------------------------------- Põltsamaa Felixisse tuuakse kokku enamus Eestis kasvatatav kõrvitsasaak. Kõrvits mitte ei ole ainult suur kulinaarne köögivili, vaid ka fantastiline terviseparandaja. Stuudios on külas toitumisspetsialist Aive Luigela.[/b]

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Täpik
Abikokk
2008-10-20 11:33:42
Vaadata saab ka TV3 kodulehelt interneti TV alt. Kaks esimest saadet on olemas.
Leoola
Abikokk
2008-10-24 13:30:27
mina esimest osa ei näinud, vaid kahte viimast. mulle muidu anni meeldib, aga saatelt oleks ka mina rohkem midagi oodanud. aga see ei morjenda mind, pühap hommikuti ma sel ajal just tõusengi ja vedelen veel voodis, et sobib vaadata ikka. kui ma õieti mäletan, sai Anni kuulsaks peale "mandolino" saadet, mida juhtis Kadri Kõusaar ja kui Kadri oli külas Epp Kokamäel, siis Anni tegi süüa. Pärast seda ei teinudki saatekülalised oma firmaroogi, vaid Anni. Peale seda aega on kogu aeg plaanitud Anniga kokasaadet teha, mingi 3-4 aastat? Ja nüüd siis valmis ja suht mannetu
Liiseli
Abikokk
2008-10-25 17:17:50
Anni Arro raamatud meeldivad mulle väga, retseptid ka. Kui inimene suudab välja mõelda porgandipirukad, mis mulle maitsevad (retsept Anni esimeses, suupistete ja pirukate raamatus), peab ta andekas olema :D Sepamaa talu raamat on tõeline suveraamat, mõnusad lihtsad söögid ja ampsud. Ning elukohast tingituna saan ma ka Tõstamaa keeksi süüa, mida ainult Tõstamaa poes müüakse :) Kuid ausalt öelda on see keeks nii magus, et moosi ja vanillikastet küll ei suudaks juurde pakkuda...
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>