ANNI ARRO kokaraamatud, retseptid ja kokasaade

Kardemon
Abikokk
2008-12-02 22:53:12
Katja:
tegime seda lehmakommi-kooki ja kirjutan siia igaksjuhuks hoiatuse - ma ei tulnud selle pealegi, et lehmakommid koogi sees sulama võivad hakata - seda kooki ei tasu eelmisel õhtul valmis teha. Mõnusate krõmpsude kommitükkide asemel valgus terve laudlina vedelaks sulanud kommisiirupit täis.. ja hirrrrmus magus oli kogu see kupatus samuti..
mina ei saanud aru, miks Anni Arro pakendamata lehmakomme ei võtnud koogi tegemiseks. tädid pakkisid ja pakkisid... no ja niipalju paberit läks raisku/prahti tekkis (kuigi lahtipakendamist ei näidatud)... aitäh, Katja hoiatamast! tundub kõigest hoolimata sellise koogina, mida tahaks süüa :) muidu armas köök, kus toidud valmivad ja minuarust on tore-põnev et erinevad saatekülalised omi retsepte jagavad. kahju oli presidendiprouaga saates, et siiski tehti palju teistmoodi kui Evelin Ilves õigeks pidas.

http://kardemon.blogspot.com

Kika
Abikokk
2008-12-04 14:42:34
tänases terevisioonis tutvustas Anni uut raamatut Haapsalu kohvikutest. kahjuks sellest pikemalt ei räägitud, aga nii palju sain aru, et osa retsepte on seal Anni omad, koogiretseptid kuuluvad Müüriääre kohvikus töötavale slaavi prouale ja muu jutt veel kolmandale isikule (no ei jäänud nimed meelde...). Huvitav, kas see raamat on juba poodides olemas, tahaks vaadata ja otsustada, osta või mitte :)
Netcat
Abikokk
2008-12-05 14:06:42
Kika:
Huvitav, kas see raamat on juba poodides olemas, tahaks vaadata ja otsustada, osta või mitte :)
Ei tundu veel olevat.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Zoozi
Abikokk
2008-12-06 23:12:46
Mina täna ostsin Viru keskuse Rahva Raamatust Anni Arro uue raamatu. Mulle päris meeldib. Ostsin endale lohutuseks, kuna läksin tegelikult magustoidupokaale ostma, mida juba tükk aega hiilisin. Aga oli ainult paar tükki alles, mul oli vaja rohkem :(

Zoozi tegemised

Täpik
Abikokk
2008-12-08 10:04:37
Apollos on täiesti olemas. Veebipoes vähmalt - hind on üsna krõbe - 144 lk - 335 kr. Ligikaudu 3 kr retsept (juhul kui on ikka igal lehel). Loodetavasti on retseptid oma hinda väärt - mina olen hakanud kokaraamatud just selle järgi hindama, et kui palju tuleb retsepti eest maksta ja palju siis tegelikult ahvatlevaid tegemisi seal on. Äärmiselt julm tundus alguses aga tegi kiiresti kindlaks mis nn "odavad" ligikaudu 100 kr maksvad raamatud väärt on - nt on seal 24 retsepti jne. Loomulikult tahaks palju ilusaid raamatuid, aga kodus on ka riiuliruum piiratud. :(
Leoola
Abikokk
2008-12-08 14:55:38
päris nutikas mõtlemine, mul seisavad paljud kokaraamatud niisama
Netcat
Abikokk
2008-12-09 12:44:13
Kaubamaja raamatupoes oli ka nüüd. Tahtsin sirvida, aga ei saanud - müüakse kinnises kilepakendis. Selline põrsas-kotis-kaup jääb minust küll ostmata.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Zoozi
Abikokk
2008-12-09 13:01:12
Netcat:
Kaubamaja raamatupoes oli ka nüüd. Tahtsin sirvida, aga ei saanud - müüakse kinnises kilepakendis. Selline põrsas-kotis-kaup jääb minust küll ostmata.
Viru keskuse Rahva Raamatust sai küll näppida, lugeda, vaadata. Poleks ka muidu ostnud :)

Zoozi tegemised

Leoola
Abikokk
2009-03-10 14:28:37
Kas keegi tellib endale Anni Sepamaa talu köök 2 osa?
Zoozi
Abikokk
2009-03-10 16:15:39
Leoola:
Kas keegi tellib endale Anni Sepamaa talu köök 2 osa?
Mina tellisin. Mulle ta raamatud meeldivad. Saadet aga ei suuda üldse vaadata.

Zoozi tegemised

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>