Leoola Abikokk 2008-10-03 12:16:21 |
Minu hobideks on samuti reisimine, lugemine, kokkamine ja vabatahtlikuna aidata kodutuid kasse ja neile uute kodude leidmine. | |
Gegegerda Abikokk 2008-10-03 17:00:18 |
Minu hobideks võib siis lugeda võistlustantsu, kokkamise, postcrossingu ja kindlasti jalutamise www.gegegerda.blogspot.com |
|
Ussicke Abikokk 2008-10-03 20:08:10 |
Mina sebin kah igal pool, uudishimuliku inimese asi :) Käsitööd teen. Koon, heegeldan, õmblen, siblin traadist ja helmestest ehteid. Loen - eriti soojadest maadest. Peter Mayle, Gerald Durrell on lemmikkirjanikud. Astrid Lindgren ja JK Rowling ka. [b]Uurin härjavõitlust Ennustan Taro kaartidega. Pildistan[/b]. Muusikat kuulan, filme meeldib ka vaadata, kui aega õnnestub leida. | |
Seenekas Abikokk 2008-10-04 11:24:26 |
Gegegerda:
Pls. mis on postcrossing? Minu hobideks võib siis lugeda võistlustantsu, kokkamise, postcrossingu ja kindlasti jalutamise |
|
Merilin Abikokk 2008-10-04 12:33:55 |
Hobid, hmm, töö ja kool ja kool ja töö. Või et hobi on see, mis neist üle jääb? Hmmm.
Köögis meeldib mässata, üksinda ja seltskonnaga, aga hetkel pole isiklikku kööki... nöök. :D
Kolmejalgse ühesilmalise sõbraga veedan ka aega, kui seda valgemal ajal üle peaks jääma.
Käsitööhood tulevad kudumise näol ka peale aeg-ajalt ja siis kuid ei koo jälle midagi. Kududa on muide näiteks teadusartiklite lugemise kõrvale päris mõnus (no see va magistritöö tuleks ju kokku kirjutada :P), kui kätel nii kui nii midagi tarka teha pole.
Uisutamine jääl ja ratastel, olenevalt aastaajast, aga eelistades esimest.
Mu pisikest "loomaaeda" võib vist ka hobiks nimetada. Kuts on veel puudu, see kvalifitseeruks ka hobi alla ja soov on suur, eks kunagi...
Loodus igas poosis ja reisimine ka, aga neid on keeruline hobideks liigitada.
Filmid ja raamatud... eks ikka, aga aega pole eriti. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Gegegerda Abikokk 2008-10-04 14:11:29 |
Seenekas:
Postcrossing on selline ülemaailmne projekt, kus võimalik saata postkaarte ning neid saada. Täpsemalt saab lugeda siit.
Igal juhul on väga huvitav saada postkaart näiteks Austraaliast või Brasiiliast :) Gegegerda:
Pls. mis on postcrossing?Minu hobideks võib siis lugeda võistlustantsu, kokkamise, postcrossingu ja kindlasti jalutamise www.gegegerda.blogspot.com |
|
Leenilii Abikokk 2008-10-04 22:43:25 |
veider küll, aga mina ei oskagi ühtki suurt hobi nimetada. esimesena nimetakski ilmselt kokkamist, aga sel alal pole ma ka midagi erilist. Ilmset vaid pisut üle harju keskmise. Mulle meeldib tegeleda oma lastega. Lapsed kui hobi - miks ka mitte? teiste lapsed meeldivad mulle tavaliselt ka. Loeks, aga selleks pole aega. Õige, setu asja ajamine on küll suur hobi ning setu talu pidamine kah. Giidindus. Folkloristika ja pärimus. Suusatamine. Midagi ikka tuli... | |
Fre Abikokk 2008-10-05 11:28:28 |
Leenilii:
Ma just mõtlesin, et kas lapsed ja igapäevaelu kvalifitseeruvad hobideks.... Kõik on omavahel kuidagi väga seotud. Lastega tegelemine võtab suure osa ajast ja on väga tore (valdavalt). Nendega seoses on tekkinud palju regulaarseid hobilaadseid tegevusi. Suurema tüdrukuga oleme teinud palju käsitööd (viltimine, pärlitest ehted jne). Spordiga tegelemise eelistused on selgelt muutunud lapsesõbralikumaks - käime ujumas, rattaga sõitmas, suusatamas. Enam üksi aeroobikasaalis ei vehi. Mul on oma aed, praegu küll sellises korras, et aiandushuvi ei peegeldu kusagilt otsast, aga tegelikult on aiandushuvi täitsa olemas. Katsun oma töiseid tegevusi seada nii, et need oleks hästi kontsentreeritud paarile tihedale päevale nädalas ja siis jooksvaid asju teen vabadel momentidel. Naudin väga seda, et ei pea käima iga päev kusagl kontoris, see on minu jaoks äärmiselt oluline. Ja vaba graafikuga elu ongi mingis mõttes nagu hobi. Kusjuures minu töö ei ole minu hobi, vaid kompromiss töö iseloomu, minu hariduse, niisama sobivuse, ajagraafiku ja sissetuleku vahel. Mulle meeldib tegeleda oma lastega. Lapsed kui hobi - miks ka mitte? teiste lapsed meeldivad mulle tavaliselt ka |
|
Dee Abikokk 2008-10-05 12:13:57 |
Kokkamine on olnud viimaste aastate suurim hobi... Ei saa üle ega ümber. Kui tean, et saan järgmisel päeval kasvõi mõnda huvitavat moosi keeta, siis juba öösel ei saa korralikult magada; ootan kannatamatult hommikut. :D :P Sörk ja kepikõnd on sellised meeldivalt kasulikud hobid, mis lisandusid viimastel aastatel. Lugemine on aga kahjuks jäänud aastatega tagaplaanile ajapuuduse tõttu. :( Hetkel olen hoopis tegelikult hobitu, sest verivärske emana on lähiajal mu põhitegevuseks beebi. Hiljem vaatame edasi, millised uued hobid seoses lapse suuremaks saamisega kujunevad. :) | |
Riinyke Kokaõpilane 2008-11-06 18:29:21 |
Minu hobiks on hobustega tegelemine, eriti mis puutub probleemsetesse või noortesse hobustesse. Meeldib lugeda,avastada ja katsetada horsemanship teemadel.
Lisaks on minu suureks vabaaja sisustajaks kass, raamatud ja jalutamine Keegi pole patrioot tühja kõhuga. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >> |