Millised on teie hobid?

Kairit
Abikokk
2010-03-07 17:51:25
Elis:
Kairit:
Suur kirg on mul ka alternatiivmeditsiini vastu, olen diplomiga refleksoloog ja homöopaatiaga samuti tuttav...kui kool läbi saab, üritan uuesti teraapiaid tegema hakata...eks aeg näitab.
Väga huvitav, Kairit. Kas sinna alla käib ka lümfimassaž? Ma nimelt olen leidnud Haapsalust ühe suurepärase tädi, kes sellega tegeleb ja ta teeb minuga imesid! Tean ainult, et Eestis väga vähe inimesi, kes sellega tegeleks.
Ei, massaaž on veidi teine teraapialiik. Refleksoloogia on pigem sarnane akupunktuuri või nõelraviga, et teatud tsoone jalgadel-kätel-kõrvadel mõjutades saame mõjutada kehaorganeid.
Shiltsa
Kokaõpilane
2011-03-08 16:27:03
1) Kokkamine ja toiduga seonduva info lugemine (blogid, raamatud jne.) 2) Lugemine; neelan raamatuid; seotud ka kooliga, kuna omandan filoloogikraadi ja seal on ka vaja lugeda, aga teen seda naudinguga. 3) Loovkirjutamine: olen päris mitu lühijuttu kirjutanud ja väga palju ideid on veel välja arendamata. 4) Trenn, trenn, trenn - minust on saanud sõltlane. Suvel tegelen pikamaajooksuga, jooksin pool aastat tagasi oma esimese maratoni. Sügisel kolisin tervisekeskusesse ja nüüd olen bodypump'i fanatt ja zumba on ka väga südamelähedane. Jõusaalist leiab mind ka. Rattasõit meeldib ka. 5) Üritan aknalaual mõningaid taimi kasvatada. Ikka ürte, et saaks toitu maitsestada. 6) Reisimine. Armastan maailma.

toidupeegeldused.com

Laura S
Kokaõpilane
2011-11-03 12:24:16
1) Kirjandus- mulle meeldib raamatuid lugeda, sest need avardavad mu maailmapilti ja teevad elu huvitavamaks. Samuti armastan ma jutte kirjutada. 2)Kokandus ja retseptide kogumine- minu üheks suureks tulevikuplaaniks on hakata kokaks. 3)Fotograafia- meeldib teha pilte ja üleüldse paistab piltidel maailm teistsugune 4)Tantsimine- aitab mul ennast välja elada ja samuti ka end väljendada
3liko
Kokaõpilane
2012-03-16 11:08:48
1) Käsitöö 2) Küpsetamine
Mialia
Kokaõpilane
2012-10-05 04:55:39
Mõne jaoks vb mitte nii naiselik aga rattasõit, maastikul. Mida raskem rada seda põnevam :) Ohh hea tuju tekib kohe, kui sellele mõelda :) See hobi on röövinud mu südame. Rohkem hobidele kohta pole, kaks tulevast daami on vaja suureks kasvatada ja praegu vajavad nad kohe eriti palju tuge :)

Lastele kaks Mängutuba Mustamäel :)

Tserry
Kokaõpilane
2013-05-17 14:30:33
Mulle meeldib küpsetada, üleüldse igasuguseid magusaid asju (magustoidud, kommid jne) teha. Ja siis muidugi neid süüa ka. Aga et selle maiustamise peale kehaümbermõõdud liigselt ei paisuks tegelen (kundalini)joogaga ja püüan ka natuke sökrjooksu teha. Armastan joonistada ja maalida, käsitööd teha, raamatuid lugeda, aiamaal mütata, ratsutama õpin.

Minu koogiparadiis!

Silx
Abikokk
2013-09-04 10:52:29
Mul ka uueks hobiks ratsutamine. Parem hilja kui mitte kunagi! :) Olen täielikult armunud sellesse!

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

fernweh
Kokaõpilane
2018-04-22 18:04:25

lauamängud ja fotograafia... ja natukene ka video/animatsioon.

Pille
Nami-Nami peakokk
2018-05-03 16:21:23

fernweh:

lauamängud ja fotograafia... ja natukene ka video/animatsioon.

Fernweh, kui Sa peaksid aeg-ajalt ilusaid püstiseid toidupilte tegema Nami-Nami retseptikogu retseptidele, siis me kompenseerime vaeva kokaraamatute jagamise teel ;) 

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Ardee
Kokaõpilane
2020-04-08 15:31:29

Minu hobiks on jalgrattasõit, rulluisutamine, tõukeratas. Mind huvitab ka elektriline tõukeratas. Ma pole kunagi sõitnud. Milline on teie arvamus nende tõukerataste kohta?

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>