Kirsike Abikokk 2009-06-04 21:30:09 |
Uisutamine suvel rullikatega, talvel jääl. Taasavastasin jooksmise võlud ja nüüd tahaks igal vabal hetkel sörkima minna :) Aiandus, kui hobi on sel aastal nagu rohkem kohustus, st aeda ei taha käest ära lasta, aga ajaga oleks muudki huvitavat teha :) Auto- ja motomatkamine, kummipaadimatkad. Kokkamine on saanud taas suureks passiooniks, ilmselt hobidest praegu esikohal. Lugemiseks aega ei leia, st loen endiselt palju, aga mitte ilukirjandust. Vanasti meeldis teleka vaatamise ajal heegeldada, aga enam ma telekat ei vaata. | |
Mukats Kokaõpilane 2009-06-28 17:54:35 |
Minul siis ka mõned hobid: 1)Kirjandus 2) Kodukujundus 3) Aiandus 4) Loomad( kassid ja koerad ) 5) Kokkamine | |
Ssille Kokaõpilane 2009-07-03 14:02:18 |
Ma olen lapsest saadik vahelduva eduga kogunud eesti šokolaadi- ja kommipabereid ja nüüd sain valmis sellise asjaga http://kommipaberid.blogspot.com, kuhu võite minna kui soovite meenutada nostalgiaga lapsepõlve. Konkreetne üleskutse kõigile on juba seal täpsemalt kirjas. | |
Berit Abikokk 2009-07-04 11:52:42 |
Ssille:
Issand kui vägev! Meil oli ka kunagi kodus mitmed kingakarbid taolisi vanu kommipabereid täis ja siis, kui need avastasid, oli vaatamist pikaks ajaks. Igaljuhul väga kihvt ülespanek ;) Ma olen lapsest saadik vahelduva eduga kogunud eesti šokolaadi- ja kommipabereid ja nüüd sain valmis sellise asjaga http://kommipaberid.blogspot.com, kuhu võite minna kui soovite meenutada nostalgiaga lapsepõlve. Konkreetne üleskutse kõigile on juba seal täpsemalt kirjas. |
|
Ssille Kokaõpilane 2009-07-04 18:10:43 |
Berit, kus need paberid nüüd on? | |
Berit Abikokk 2009-07-05 21:27:07 |
Ssille:
Kusjuures need vist isegi seisavad endiselt meil kapis.. Berit, kus need paberid nüüd on? |
|
Ullike Abikokk 2009-09-02 20:45:38 |
Suvel aiandus (no ei saa ju seda laokile jätta :)), siis muidugi kokkamine - eriti küpsetamine. Ja õhtuti siis muidugi näputööd - ei oska käed rüpes telekat vaadata. Talviseks näputööks on alati sokid/kindad - neid ikka kulub perele(olen ise aasta läbi villase soki kandja, ehk külmavares :)). Suvel siis katsun midagi puuvillast teha. Üldiselt meeldib kudumisel pisiplastika ( väiksed asjad) ja heegeldamisel monumentalism: näiteks päevatekid :D:D. Aga on see kõik siis hobi? Üks inimene nii mulle ütleski. No jah - spordisaalis ma ei käi ju.... Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Kairit Abikokk 2010-03-07 15:57:54 |
Minu põhihobiks on ka (nagu siin juba varem teistegi poolt mainitud) lastega toimetamine- mul kodus kolm poissi. Hetkel on põhirõhk veel koolilõpetamisel ja kui ikka veel peaks aega üle jääma, siis kokkan, teen käsitööd või toimetan aias. Suur kirg on mul ka alternatiivmeditsiini vastu, olen diplomiga refleksoloog ja homöopaatiaga samuti tuttav...kui kool läbi saab, üritan uuesti teraapiaid tegema hakata...eks aeg näitab. | |
Elis Abikokk 2010-03-07 17:35:09 |
Minu suurimaks hobiks on kokandus otseloomulikult :) Muidu olen selline looduslaps ja huvitab kõik sellega seonduv. Olen lapsest saati skautlusega tegelenud, nüüd siis tegelen rohkem aeg-ajalt väikeste skautide juhendamisega. Metsas meeldib niisama marjul ja seenel ka käia ja vahel käin elukaaslasel abiks kopratammi lõhkumas (iga-aastane peavalu tal). Suur armastus on mägede vastu. Talvel käin mägedes lumeluda sõitmas ja suvel alpinismi mõttes tippe vallutamas (hetkel veel kõrgeim tipp küll alles 4400m, aga iga aastaga on siht kõrgemale). Olen käinud ka langevarjuhüppeid tegemas, aga see on kõige muu kõrvalt veidi unarusse jäänud. Kui tööst, koolist ja kõigest sellest aega üle jääb, siis meeldib ka lugeda ja sõprade seltskonnas viibida. | |
Elis Abikokk 2010-03-07 17:39:29 |
Kairit:
Väga huvitav, Kairit. Kas sinna alla käib ka lümfimassaž? Ma nimelt olen leidnud Haapsalust ühe suurepärase tädi, kes sellega tegeleb ja ta teeb minuga imesid! Tean ainult, et Eestis väga vähe inimesi, kes sellega tegeleks. Suur kirg on mul ka alternatiivmeditsiini vastu, olen diplomiga refleksoloog ja homöopaatiaga samuti tuttav...kui kool läbi saab, üritan uuesti teraapiaid tegema hakata...eks aeg näitab. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >> |