Pinnu Abikokk 2008-11-12 18:12:00 |
Minu hobideks on laulmine (laulan vanamuusikaansamblis, varem kammerkooris), söögivalmistamine, käsitöö, vesiaeroobika. | |
JM Abikokk 2008-11-13 22:37:26 |
Susver, kuidas te jõuate :S
Mul oli viimati palju hobisid siis, kui ma põhikoolis käisin, laulsin-tantsisin ja tegin muidu tola.
Praegu võtab teater mult kogu auru ära, hea kui vahel lugeda või arvutiga mängida jõuab. Kaks kuud tagasi läksin tagasi tantsutrenni aga ega sinna ka iga nädal ei jõua, ikka tuleb mingi jura vahele. Ronimisseinale pole ka ammu jõudnud, piletid on igal pool jube kallid, orienteerumiseks on ka regulaarselt **** ilm... Teatris käin harva, kontserdil veel harvem, hea kui kord kuus kuskile kultuuri manu jõuab. Kui päris talv tuleb, siis tahaks suusatada küll jah, ei tea kas jõulude ajal on lumi maas kui ma tädile maale külla lähen? :P
Aga jah, töö on mul selline et peab enamasti peale maksma, selle võib täiesti hobide alla kanda, eriti viimasel ajal täiesti käsitöömaiguline - eile öösel õmblesin, tikud silmade vahel, ühele käpikjänesele kõrvu külge. Tagumised jalad on siiamaani tegemata, homseni peab ta ilma elama :) An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Zapxpxau Abikokk 2008-11-14 19:30:49 |
JM:
Käpikjänes? Kõrvad?
Mis käpikjänes? Näita välja! :O
Aga jah, töö on mul selline et peab enamasti peale maksma, selle võib täiesti hobide alla kanda, eriti viimasel ajal täiesti käsitöömaiguline - eile öösel õmblesin, tikud silmade vahel, ühele käpikjänesele kõrvu külge. Tagumised jalad on siiamaani tegemata, homseni peab ta ilma elama :) |
|
JM Abikokk 2008-11-14 22:49:06 |
Zapxpxau:
No vaata ma õpin teatrit eksole. Praegu võtan palju nukuerialasid ja üks asi peaks 17.12 lavavalmis olema, ergo, teisipäevaks peaksid tegelastel silmad peas olema :)
Kui valmis saan siis panen blogissse ja veebi palju pilte. Praegu teen konjaki toel koerale kõrvu... Käpikjänes? Kõrvad? Mis käpikjänes? Näita välja! :O An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Aatomik Kokaõpilane 2009-01-13 18:12:28 |
Toiduainete hindade kogumine :) http://www.foodandprices.com/ | |
Reglisse Abikokk 2009-01-17 23:59:00 |
Loen hästi palju .. kogun kokaraamatuid nt. Fotograafia Kudumine ja pärlid.. vahel joonistan ka Kahe tohutult energilise jack russeliga tegelemine.. Muusika.. (plaadid ja kontserdid) Restoranid.. ja mõnusad reisid Praeguseks intensiivseks hobiks (annab juba töö mõõdu välja) kodusisutamine, -kujundamine ;) | |
Tziiki Abikokk 2009-02-26 11:52:19 |
ei tea kas nüüd olen õige teema alla, aga küsiks väheke nõu-vaja osta sünnipäevakingitust ja oli plaanis osta üks põnev lauamäng...kas on kellelgi hiljutisis kogemusi mõne uue ja põneva lauamänguga? kas sellest mälumängu doominost teate midagi? As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-02-26 12:17:13 |
Tziiki:
Tziiki, see küsimus väärib eraldi teemat :)
ei tea kas nüüd olen õige teema alla, aga küsiks väheke nõu-vaja osta sünnipäevakingitust ja oli plaanis osta üks põnev lauamäng...kas on kellelgi hiljutisis kogemusi mõne uue ja põneva lauamänguga? kas sellest mälumängu doominost teate midagi? |
|
Blonduanna Abikokk 2009-03-11 17:49:51 |
mäesuusatamine ja rulluisutamine. ei kujutaks elu ette ilma spordita. no ja kohustuslik hobi on õppimine, kuna olen alles gümnasist. http://blondukokkab.blogspot.com |
|
Silx Abikokk 2009-06-04 15:55:08 |
Hobideks on töö, kokakunst ja aiandus.
Okei.. tööks on IT töö.. ja siis sellega seonduv jätkub ka aegajalt koduseinte vahel.
Gastronautika hetkel isegi hingelähedasem. Suviti panen sõrmed aga mulda.
Ja siis pean hobiks veel autoga sõitmist. Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >> |