Tiina Abikokk 2010-11-27 23:00:37 |
Netcat:
Kas meil Mövenpicki jäätiseid ka kusagil müügil on? Tallinna Kaubamajas olid müügile tulnud Mövenpicki jogurtid. Proovisin kohvi oma, päris hea ja erinevalt teisest meie turul saada olevast Mocca kohvijogurtist pole karamelliga pruuniks värvitud. Rammusust arvestades ehk liiga suures topsis vast. Hind 14 krooni ja midagi. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Netcat Abikokk 2010-11-27 23:57:11 |
Tiina:
Suuremas koguses küll mitte, aga Stockmannis paari totsikut olen vahel näinud. Vist. Igatahes mulle on meelde jäänd see moss, mis peale tuli, et ei olnud võimalik seda hetkel osta. Netcat:
Kas meil Mövenpicki jäätiseid ka kusagil müügil on?Tallinna Kaubamajas olid müügile tulnud Mövenpicki jogurtid. Proovisin kohvi oma, päris hea ja erinevalt teisest meie turul saada olevast Mocca kohvijogurtist pole karamelliga pruuniks värvitud. Rammusust arvestades ehk liiga suures topsis vast. Hind 14 krooni ja midagi. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2010-11-27 23:59:43 |
Tziiki:
Mul on kogemus selle nõgesepastaga, noh, nõgese maitsest ei saanud kah sotti, aga minumeelest see keeb liiga pehmeks. täna ei tulnud need asjad küll poest, aga tänase ökomessi saak: Eesti Mahe tallekael rabarbrimarinaadis, Tootsipeenra viljakohvijook, Polli ploomipüree...kõike kiidan taevani. Seda Eesti päritolu pastat ostsime ka-muidu oli maitsev, aga kukeseeni oli tunda vaid keetmisel lõhnas. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Fre Abikokk 2010-11-29 20:20:45 |
Tziiki:
Olen mitu korda põdrafrikadelle ostnud, hind jah kõrge aga mugavus ka. Täna näitasin 2.5 a pojale pakki ja küsisin et nooh, mis frikadellid on (pakil on põdra siluett). Jõuluvana põdra frikadellid, teatas poiss rõõmsalt. Seletasin et ikka metsapõdra. Ei, siis päkapiku-põdra, jäi spetsialist endale kindlaks ;-) täna Prismas jäid silma frikadellid metssea- ja põdralihast. Koostises oli 68% liha ja maitseained (sool, pipar)...ei mingeid kahtlaseid E-sid ega muud kraami. Minu poolt jäid kahjuks kõrge hinna tõttu seekord poodi, aga kindlalt proovin millalgi ära. |
|
Tziiki Abikokk 2010-11-29 21:28:30 |
Netcat:
nõgese oma olen ka proovinud...lahe muru lõhn oli keetmisel köögis :)
ja mul kees ka plödiks tookord. Aga kui seda kukekatega ostsin, siis rõhutati, et üle 4min ei tohi keeta. Mu meelest oli tookord pakil mingi pikem aeg kirjas... Tziiki:
Mul on kogemus selle nõgesepastaga, noh, nõgese maitsest ei saanud kah sotti, aga minumeelest see keeb liiga pehmeks.täna ei tulnud need asjad küll poest, aga tänase ökomessi saak: Eesti Mahe tallekael rabarbrimarinaadis, Tootsipeenra viljakohvijook, Polli ploomipüree...kõike kiidan taevani. Seda Eesti päritolu pastat ostsime ka-muidu oli maitsev, aga kukeseeni oli tunda vaid keetmisel lõhnas. As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Netcat Abikokk 2010-11-30 09:00:30 |
Tziiki:
Niiet need ongi lõhnapastad, mitte maitsepastad? :) Netcat:
nõgese oma olen ka proovinud...lahe muru lõhn oli keetmisel köögis :)
ja mul kees ka plödiks tookord. Aga kui seda kukekatega ostsin, siis rõhutati, et üle 4min ei tohi keeta. Mu meelest oli tookord pakil mingi pikem aeg kirjas...Tziiki:
Mul on kogemus selle nõgesepastaga, noh, nõgese maitsest ei saanud kah sotti, aga minumeelest see keeb liiga pehmeks.täna ei tulnud need asjad küll poest, aga tänase ökomessi saak: Eesti Mahe tallekael rabarbrimarinaadis, Tootsipeenra viljakohvijook, Polli ploomipüree...kõike kiidan taevani. Seda Eesti päritolu pastat ostsime ka-muidu oli maitsev, aga kukeseeni oli tunda vaid keetmisel lõhnas. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kokkamas95 Abikokk 2010-12-05 14:52:07 |
Selveri köögi punapeedi palitu (salat) on väga mõnus. Valio Alma kohukesed on ka hästi maitsvad, eriti hea on kakaokohuke, kreemjad ja pehmed :) | |
Netcat Abikokk 2010-12-13 19:48:58 |
Kas Blossa selle aasta glögi, selles kuldses pudelis, on keegi proovinud? Ma läksin seda juba suure elevusega otsima, aga see on tänavu... safraniga. Ei kujuta ette, kuidas võiks safraniglögi maitseda, minumeelest ei seondu safranimaitse joodavaga üleüldse. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-12-13 20:43:28 |
Netcat:
Sama siin. Mullune mandariiniglögi oli imehea, meil veel tilk pudelis. Safran kuidagi, noh, ei kutsunud. Ostsin hoopis pudeli Blossa kangestatud glögi. Vaja ju puuviljakeekside jaoks kuivatatud puuvilju niisutada ;)
Kas Blossa selle aasta glögi, selles kuldses pudelis, on keegi proovinud? Ma läksin seda juba suure elevusega otsima, aga see on tänavu... safraniga. Ei kujuta ette, kuidas võiks safraniglögi maitseda, minumeelest ei seondu safranimaitse joodavaga üleüldse. |
|
Berit Abikokk 2010-12-19 13:37:48 |
Minu üllatuseks on olemas veel teinegi maitsev ketšup lisaks Heinzi omale: Hellmansi ketšup! Päris tore maitsev üllatus, kui tudengina teine kord natuke soodsamalt tarvis läbi ajada :) | |
<< < 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 > >> |