Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

Kaare
Abikokk
2010-11-02 19:34:01
Mul ei ole viimasel ajal enam üldse aega süüa teha, rääkimata magustoitude valmistamisest. Ostsin tööle lõunaks kaasa Karumsi karamellikreemi (topsi sees, telekas on ka reklaam olnud) ja see hakkas mulle hirmsasti maitsema. Nüüd juba väga palju topsitäisi hinge taga :) Selline mõnusalt karamellimaitseline ja kohev. Parasjagu keemiat täis nagu ikka poe kraam, aga meeldiv üllatus oli sellegipoolest.

Koopatibi küpsetab...

Enely100
Abikokk
2010-11-02 20:33:25
Koopatibi:
Mul ei ole viimasel ajal enam üldse aega süüa teha, rääkimata magustoitude valmistamisest. Ostsin tööle lõunaks kaasa Karumsi karamellikreemi (topsi sees, telekas on ka reklaam olnud) ja see hakkas mulle hirmsasti maitsema. Nüüd juba väga palju topsitäisi hinge taga :) Selline mõnusalt karamellimaitseline ja kohev. Parasjagu keemiat täis nagu ikka poe kraam, aga meeldiv üllatus oli sellegipoolest.
See karamellikreem on isegi minusuguse maiasmoka jaoks natuke liiga magus ja rammus. Samas kiidan Karumsi vahustatud jogurtit, kuhu lisatud ka kohupiima. Natuke keemiat ole sealgi sees, aga mõnusalt kreemjas on.
Tiina
Abikokk
2010-11-02 23:05:21
Enely100:
Koopatibi:
See karamellikreem on isegi minusuguse maiasmoka jaoks natuke liiga magus ja rammus. Samas kiidan Karumsi vahustatud jogurtit, kuhu lisatud ka kohupiima. Natuke keemiat ole sealgi sees, aga mõnusalt kreemjas on.
Mulle ka need Karumsi kreemid (kõige parem on karamelli) väga maitsevad, aga kõige parem on ikka kohupiimakreem virsiku-passioniga (oli vist nii?).

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-11-04 09:14:57
Enely100:
Koopatibi:
Ma olen seni neid vältinud, koostisaineid liiga palju (samas nt Karumsi vanillikohuke on lemmik kohukeste seas), aga eile ostsin prooviks selle kõige tavalisema, vanilli oma. Hirmus magus-lääge oli ja tütar sõi ka vaid paar amspu - ilmselt oli ka tema jaoks liiga magus :O Aga kiita tahan Poodiumi saia. Poodiumi leiba teadsin, saiast lugesin Perenaine.ee blogist. Kristjan eile Viimsi Marketist tõi, suur päts, hind vist 25 krooni. Natuke tahkem oli, kui "tavalised" saiad, aga maitse oli väga hea ja koostisainete loetelu meeldivalt lühike (Pajumäe talupiim, nisujahu, pärm, sool, suhkur). Maitselt oli isegi veidi brioššilik, kuigi tainas muna ei sisaldanud. Sõime niisama Pihlaka pasteediga ning seejärel tegin suure vormitäie saiavormi.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kaare
Abikokk
2010-11-04 22:00:36
Enely100:
Ma tean jah, et minu magusameel on üle vindi... Mulle tundub mõnikord, et shokolaadid võiksid ka magusamad olla :D

Koopatibi küpsetab...

Kokkamas95
Abikokk
2010-11-07 18:58:51
Mulle maitseb väga Maksi köögi suitsukanavõie nämmm...

http://kokkamas95.blogspot.com/

Shesaid
Kokaõpilane
2010-11-07 20:43:23
karumsi vanillidesserti olen ma seganud maitsestamata jogurtiga. väga hea. kuigi sedasi pole vist ettenähtud :D
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-11-09 21:03:22
Paar asja: 1) Leoola siin hiljuti otsis Meira soolavaba sidrunipipart veskis (neid sai proovida Kreeka koolitusel). Meira sõnul neid enam maale ei tooda, aga täna nägin Tallinna Kaubamajas neid toiduosakonnas (kohe peale sisenemist vasakut kätt), päris mitu purki oli. Koostises: must pipar, sidrunikoor, sibul, suhkur, roheline pipar ja happesuse regulaator (sidrunhape e. E330). (see toode on neil ka pakis valmispeenestatud kujul, aga ma rohkem tervete vürtside usku). Soovitan kõigile, kel harjumuseks sidrunipipart aeg-ajalt kasutada! Võrdluseks: Meira tavaline sidrunipipar: must pipar, sool (19&), suhkur, sibul, sidrunijahu, E330 ja E551 Santa Maria sidrunipipar: sool (40%), must pipar, happesuse regulaator E330, suhkur, lõhna- ja maitsetugevdaja E621, paksendaja E1412, sibul jt maitseained 2) Marks & Spenceri Digestive-küpsised - palju meeldivama maitsega, kui teised turul olevad küpsised (koogi sees vast pole vahet, aga niisama nosides on nt LU omadega suur maitsevahe) 3) Poodiumi sai - koostises vaid nisujahu, Pajumäe talupiim, pärm, sool, suhkur. Täpsemalt loe Perenaine.ee blogist. Väga mõnus saiavormi sees!! 4) Pekero mädarõigas - üle prahi :) Kange ja üsna napi koostisainete loeteluga. 5) Põltsamaa Tõmmu 2002 vintage - väga mõnus koos jääkuubikutega ;) (PS Need ei ole reklaampostitused, vaid lihtsalt isiklikud lemmikud või avastused. Meiraga on meil küll täitsa koostööleping, aga turult kadunud sidrunipipart see ei puuduta :))

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Enely
Abikokk
2010-11-10 20:47:31
MS digestive küpsistega olen küll 101% nõus, teiste kohta ei oska kahjuks miskit öelda, aga kas need küpsised on veel sama hinnaga?:)

Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia

Kessu343
Abikokk
2010-11-14 21:16:20
Alma vanilli kohupiimakreem 400g topsis on tõesti hea. väga kreemine ja vanillitäpid isegi näha.
<< 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 >>